Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.

Εχουμε εισέλθει σαν έθνος σε μία κρίσιμη καμπή.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Κοινώς,αν η κυβέρνηση υπογράψει νεό μνημόνιο με όσα βαρυά μέτρα προταθούν με αυτό την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν ταραχές ενώ αν προτιμήσουμε την έξοδο από το ευρώ και κλείσουν οι τράπεζες πάλι την επόμενη μέρα θα έχουμε κοινωνικές ταραχές.Αδιέξοδο λοιπόν.Τι λένε οι Αγιοι και οι Γέροντες γι αυτό;Τι είχαν προβλέψει και τι έβλεπαν δεκαετίες ή αιώνες πριν;Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας είπε ότι <<Θα τραβηχτεί το Διεθνές κεφάλαιο,το Μασονικό Κεφάλαιο>>κοινώς παιδευόμαστε    από το καλοκαίρι του 2014 για την τελευταία δόση του Μνημονίου την οποία δεν θα πάρουμε ποτέ αν δεν καταργήσουμε όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα!Και φυσικά αν μέχρι τις 30 Ιουνίου δεν υπογράψουμε νέο
μνημόνιο τότε το κεφάλαιο τραβιέται οριστικά,αφού βγαίνουμε από το Ευρώ. Το βιβλίο στη ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είναι ακόμα πιο αναλυτικό.<<Από το 1980 με την κυβέρνηση Καραμανλή εισήλθε και η χώρα μας ως μέλος στην ΕΟΚ.Περνόντας από διάφορα στάδια με νόμους και Συνθήκες όπως η περιβόητη Σέγκεν και την νομισματική ενοποίηση με το Ευρώ,φτάσαμε στην σημερινή οικονομική κρίση.Δεσμεύτηκαν λοιπόν οι πολιτικοί μας χωρίς να ακούνε τον Ελληνικό λαό.Γι αυτό όσο κι αν διαμαρτύρεστε και διαδηλώνετε για κάποιο δίκαιο αίτημα σας ,θα ακούτε πλέον επί μονίμου βάσεως από τους πολιτικούς:''Είναι κοινοτική οδηγία και είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε. γι αυτό δεν μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά."Μπορείτε αδερφοί να φανταστείτε τις ολέθριες επιπτώσεις αυτής της αλλαγής;"Στους δρόμους να ξεψυχάτε τους Γερμανούς δεν θα τους ενδιαφέρει και θα πιέζουν για να εφαρμοστεί η οδηγία τους. >>ενώ κάποτε ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γεράσιμος Αρσένης είχε πει:''Θα αισθανθείτε όμως δυνατά το βαρύ χέρι ενός Γερμανού Τραπεζίτη''στις 27 Ιουλίου 1992 στη β'Συνεδρίαση της Βουλής.Παρακάτω ο Ιερομόναχος Χρ.Αγγελόγλου αναφέρει:''<<Προνοούν αυτοί γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι εξαπατηθήκατε και θα θελήσετε να αντιδράσετε και θα υλοποιήσουν την εγκατάσταση μιας υπέρτατης εποπτείας,για να ασκούν έναν παγκόσμιο ηλεκτρονικό έλεγχο.Μερικοί με ρώτησαν να βγούμε ή να μείνουμε;Tότε θυμήθηκα αυτό που κάποτε ρώτησαν την καμήλα:Aνήφορο θέλεις ή κατήφορο;Και η καμήλα τους είπε-Βρε παιδιά χάθηκε το ίσιωμα;Και μεις με την σειρά μας το ίδιο λέμε.Τόσο δύσκολο είναι να φορέσουμε ένα ζευγάρι παντόφλες;Γιατί να μας θέτουν συνέχεια το δίλλημα:''ή μέσα πεθαίνοντας ή έξω ξεψυχώντας;Γιατί δεν μας θέλουν μέσα ζωντανούς;>>.Ερχεται λοιπόν η ώρα να βγούμε από το Ευρώ όπως επί το πλείστον διατυμπανίζουν τα κανάλια ώστε όταν συμβεί να φανεί φυσιολογικό.Όπως σας ενημερώσαμε από τον Φεβρουάριο το επόμενο πρόβλημα για την Ελλάδα θα ήταν οι λαθρομετανάστες,ένα θέμα που έγινε πιο έντονο τις τελευταίες ημέρες,και με αφορμή την συνθήκη του Σέγκεν αλλά και την απόφαση της ΕΕ να μην δέχεται λαθρομετανάστες αλλά να τους επιστρέφει πίσω στις χώρες εισαγωγής(Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία)που θα τους δίνεται οικονομική βοήθεια για την συντήρησή τους πολύ φοβάμαι ότι θα επαληθευτεί το άρθρο του Γέροντα Θεόκλητου Διονυσιάτου. Το άρθρο του Γέροντος Θεόκλητου είχε τίτλο: «Μελαγχολικαί ενοράσεις»Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, μεταξύ άλλων, λέγει, ότι «οι Μοναχοί είναι οι κήρυκες της ερχομένης Βασιλείας, οι προφήται της Καινής Διαθήκης». Την φράση αυτη μού θύμισαν κάποιες συζητησεις, πού είχα τελευταίως με τρεις φίλους ησυχαστές, πού και οι τρείς, ωσάν από προφητική διαίσθηση, ισχυρίζοντο για την επέλευση απιθάνων εθνικών καταστάσεων. Και ποιές καταστάσεις είναι αυτές; Ότι, ταχα, η

Ελλάς, σταδιακώς, δεν θά συρρικνωθεί μέν εδαφικώς, αλλά θά κατακτηθεί εκ των ένδον από τό Ισλάμ! Και εστήριζαν τον ισχυρισμόν των, στις ηλεγμένες πληροφορίες, όπως έλεγαν, πού τούς μετέδιδαν παλαιοί φίλοι τους κορυφαίων πολιτικών θέσεων, πού τούς επεσκέπτοντο στην Ερημο τού Αθωνος ή τους έγραφαν.

Και στην ερώτησή μου· Ο Θεός θά επιτρέψει την αντικατάσταση της αγίας Εκκλησίας Του, πού «επεριποιήσατο τώ ιδίω Αίματι», μέ τόν σκοτεινό και δαιμονικόν μουσουλμανισμόν μέσα στην Τοπική Ορθοδοξία της Ελλάδος; Μού απήντησαν με ένα στόμα ότι, ο Θεός θα το επιτρέψει εξ αφορμής τής εκτεταμένης αμαρτίας. Καί ανεφέρθησαν στους βυζαντινούς ρωμηούς, πού δεν μετανοούσαν.


Και όταν πάλιν τους ερώτησα· πώς θα συμβεί αυτό και πότε και τί θά γίνουν οι Έλληνες; Απήντησαν, ότι ήδη ενεργείται η άλωση με τα 2-3 εκατομμύρια των μωαμεθανών, πού ονομάζονται μετανάστες, καί πού θα στερεώνονται σταδιακώς μέ τήν ελληνικήν ιθαγένεια, πού θά τούς χορηγεί ευχαρίστως τό Κράτος, δηλαδή η άθεη κυβέρνηση.
Οι δε Έλληνες βαθμιαίως θά γίνουν μειονότης, έως ότου θά μείνουν ελάχιστοι χριστιανοί ως…δείγμα. Μή απορείς, πάτερ Θ., έσπευσαν να εξηγήσουν, αυτήν τήν τραγωδία του λαού μας. Πολλοί θά αποδεχθούν τον μουσουλμανισμόν αβιάστως. Αλλοι, με κάποιαν βίαν ποικίλης μορφής. Και άλλοι «χριστιανοί» θα μεταναστεύσουν σέ χριστιανικές χώρες, μή δυνάμενοι νά συμβιώσουν με τους βαρβάρους αυτούς, πού τους
χρησιμοποιεί ο Θεός ως μέσον παιδαγωγίας, όπως ανά τους αιώνες ενεργούσε στούς Ισραηλίτες και στους χριστιανούς, πού δεν μετανοούσαν για τίς αμαρτίες τους. Παράδειγμα ο Κατακλυσμός, τα Σόδομα, ο Ελληνισμός της Ανατολής, το Βυζάντιον.

Αυτά όλα με είχαν συντρίψει ψυχικώς και σκεφτόμουνα, τάχα θά επιτρέψει ο Θεός αυτήν την ασύλληπτον συμφοράν; Επηκολούθησε σιωπή για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια, έθεσα το ερώτημα· Πατέρες άγιοι και αδελφοί, φανταζεσθε σείς, πώς θα ανεχθεί ο Κύριος τίς μουσουλμανικές δαιμονικές θυσίες, αντί των ορθοδόξων θυσιαστηρίων; Τότε ένας ησυχαστής μου υπενθύμισε την περίπτωση του ασκητου πού, μετά την άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως, είδε επάνω στήν αγία Πρόθεση ερειπωμένου Ναού, μία γουρούνα με τα νεογνά της και άρχισε να κλαίει και νά οδύρεται. Τότε ενεφανίσθη Αγγελος Κυρίου και του λέγει· Αββά, τί κλαίεις; Γνωρίζεις ότι, αυτό πού είδες, είναι πιο ευάρεστον στόν Κύριον από την αναξιότητα τών ιερέων, πού λειτουργούσαν; Και ο Αγγελος εγένετο άφαντος.

Η συζήτηση κράτησε περισσότερον από δύο ώρες, οπότε οι ησυχαστές ανεχώρησαν και μου ετόνισαν να ευχαριστώ τον Κύριον γιά όσα επιτρέπει να γίνωνται εξ αγάπης και για την σωτηρίαν τών ψυχών. Και να μή παρασύρομαι συναισθηματικώς από την επιφάνεια τών γεγονότων, αλλά να εισδύω στήν ουσίαν των, αφού είναι δεδομένον, ότι «ο Θεός αγάπη εστί». Αλλά και ο Αγιος Πα'ί'σιος αναφέρεται σε αυτά που θα γίνουν προσεχώς....Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε : 
-Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.
(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)
Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι
αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και
με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα
να ρεζιλευτούν.
( Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998,  Άγιον Όρος)Στο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ γράφεται για την ίδια κατάσταση <<Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός ,να ξεσηκώσουν τον λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Αγανακτισμένος έτσι ο λαός από αυτούς θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου αλλού να τους σώσει από την δυστυχία και να βρει την ησυχία του,ας μην λοιπόν αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ως λαός και έθνος>>Εδώ ο συγγραφέας του βιβλίου με τον ξεσηκωμό των Ελλήνων βλέπει εμφύλιο.Σε εμφύλιο όμως αναφέρεται και ο Ιερομόναχος Νείλος Σωτηρόπουλος το 1965 στο βιβλίο του Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΦΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ που αναφέρει<<Αν δεν αφήσουν τις πλάνες τους οι Κομμουνιστές ,οι αιρετικοί,οι Μασόνοι,οι Χιλιαστές και να επιστρέψουν στο Χριστό με Μετάνοια,εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία,αν οι αδιάφοροι προς την θρησκεία και αμετανοήτως αμαρτάνοντες και βλασφημούντες τον θεό ,δεν μετανοήσουν με εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία,δεν συμφιλιωθούν με τον Θεό,τότε θα γίνει πρώτον εκκαθάριση εκ μέρους του Θεού.Θα υποστεί δηλ.το έθνος μας καταστροφές σε άψυχο και έμψυχο υλικό.Το πως θα γίνει η εκκαθάριση <<ο νοών νοείτο...>>Τα ίδια έβλεπε και ο Γέροντας Θεόφιλος Ζερβάκος.<<Οταν οι Ελληνες ήταν ενωμένοι με το Θεό μεγαλουργούσαν στον Βαλκανικό και Ιταλικό πόλεμο.Οσες φορές όμως απομακρύνονταν από τον θεό και διίσταντο μεταξύ τους εξολοθρεύονταν.Ελληνες αδελφοί στώμεν καλώς,στώμεν μετά φόβου και ας προσέξουμε,διότι θα καταστραφούμε τελείως όχι από τους εχθρούς μας,όσον από τους εαυτούς μας.Εάν εξακολουθήσουμε αυτή την πορεία θα δάκουμε ο ένας τον άλλον,αναπόφευκτα θα αναλωθούμε μεταξύ μας.Αλλά και ο Θεός μας οργίσθει ,διότι δεν τον ακούμε,αλλά τον υβρίζουμε,τον βλασφημούμε και Τον καταφρονούμε.Ελληνες ,η πατρίδα μας,η Ελλάς πάσχει,κινδυνεύει,καταστρέφεταιΗ Ελλάς καθώς βαδίζουμε,όχι,όχι,δεν θα ζήσει,η Ελλάς θα σβήσει ή θα ζήσει ακόμη λίγο κακώς,το λέω με πόνο και θλίψη της καρδιάς μου.Αδύνατον ,αδύνατον Θεόν ψεύσασθαι.Μία μόνη ελπίδα μας απομένει αν θέλουμε και εμείς να σωθούμε από τον κίνδυνο και η Πατρίδα μας να ζήσει,να Μετανοήσουμε,να επιστρέψουμε στο Θεό,να ρίξουμε το παρελθόν στη λήθη και να σφικταγκαλιαστούμε σαν αγαπημένοι αδελφοί,να συνδεθούμε όλοι με τον σύνδεσμο της αγάπης και να ενωθούμε όλοι.>>Για την ίδια περίσταση ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε :                                                        <<Θάρθει καιρός που οι Ρωμιοί(Έλληνες)θα τρώγονται αναμεταξύ τους.Εγώ δε συστήνω ομόνοια και αγάπη>>. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου