Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Συμφωνία Ε.Ε με την χώρα μας για χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια

Το βίντεο από την εκπομπή του Παπαδάκη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ  δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουνίου 2011 στο ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ και αφορά την λήξη του Μνημονίου στις 30 Ιουνίου 2015 και την αναμενόμενη χρεοκοπία!                                           Αυτό δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μάλιστα αποκάλυψε ότι το ανακοίνωσε χθες στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!!
Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!
Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, πριν λίγες ώρες στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"
Στο χθεσινό ΚΤΕ είχαμε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση από τον ΥΠΟΙΚ..που ο καθένας μπορεί να την κρίνει !!!
Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για μετά από 3-4 χρόνια..
Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας...να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...

Κ. Παπαδάκη σας λέω όλη την αλήθεια, δεν σας λέω την μισή...
Υπάρχει και η περίπτωση (λέμε εμείς) να μην κατάλαβε καλά ο κ. Κουκουλόπουλος ...τι τους αποκάλυψε χθες ο ΥΠΟΙΚ http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/...          

Προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

8 Ιουνίου του 2011 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος αποκαλύπτει την συμφωνία Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου με την ΕΕ για χρεωκοπία της χώρας μετά από «3 ή 4 χρόνια». Προκειμένου να απαλλαγούν από το χρέος οι ιδιώτες και να το πάρουν οι «θεσμικοί»! Όπως ακριβώς έγινε δηλαδή!

Ξεφόρτωσαν το χρέος οι «ιδιώτες» Deutsche Bank, BnP κλπ και το μετακύλισαν στα κράτη, στους μικροομολογιούχους, στις Ελληνικές τράπεζες (δηλαδή στον Έλληνα φορολογούμενο) στα ΝΠΔΔ, στις Κυπριακές τράπεζες κλπ. Έπειτα θα ερχόταν η χρεωκοπία.

Δηλαδή ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου μεθόδευσαν την Ελληνική χρεωκοπία προς όφελος των ιδιωτών αλλά και τον «φίλων» Hedge Funds που με εσωτερική πληροφόρηση απεκόμισαν κέρδη εως και 500% μέσα σε λίγους μήνες.

Πέραν της έσχατης προδοσίας, εδώ προκύπτουν και μία σειρά κακουργημάτων. Από Εσωτερική πληροφόρηση, προνομιακή μεταχείριση κα.

Ο κύριος Κουκουλόπουλος, άνθρωπος του Βενιζέλου, όταν έκανε την αποκάλυψη ήταν απλός βουλευτής. Λίγες ημέρες μετά, έγινε υπουργός! Και ο Βενιζέλος υπουργός οικονομικών στην θέση του Παπακωνσταντίνου! Και το όλο θέμα καλύφθηκε. Έτσι παίζεται το παιχνίδι, έτσι οργάνωσαν την χρεωκοπία για την οποία όλοι τώρα μιλούν. Οι Μποτόπουλοι του Παπανδρέου, οι συνεργάτες του Σαμαρά και βέβαια ο Σόιμπλε και άλλοι εταίροι. Που σύμφωνα με τον Κουκουλόπουλο οργάνωσαν το σχέδιο παρέα με την κυβέρνηση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου.

ΟΙ δηλώσεις αυτές Κουκουλόπουλου όχι μόνον δεν διαψεύσθηκαν, αντίθετα επιβεβαιώθηκαν από τα γεγονότα. Το χρέος των ιδιωτών μεταφέρθηκε σε θεσμικούς και τώρα πέρασαν στο τελικό στάδιο του σχεδίου. Ακριβώς στο χρονοδιάγραμμα που αποκάλυψε ο Κουκουλόπουλος.

Η εισαγγελία οφείλει τώρα να εκδόσει εντάλματα σύλληψης για Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου.

Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να αποκαλύψει αυτή την βρώμικη συμφωνία και ποιοί εταίροι σύμφώνησαν να αναλάβουν οι λαοί το χρέος των τραπεζών.

Ειδ’ άλλως, εάν οι θεσμοί δεν λειτουργήσουν, θα πρέπει να αποδοθεί λαϊκή δικαιοσύνη.    http://olympia.gr/2015/04/17/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80/#     Το αγαπητό "ΟΛΥΜΠΙΑ" αναδεικνύει ένα θέμα στο οποίο από το παρόν μπλογκ επιμείναμε πολύ: Αναρωτιόμαστε όμως γιατί οι ΑΝΕΛ και ο κ. Καμμένος, στους οποίους είναι φίλα προσκείμενο το "ΟΛΥΜΠΙΑ", γιατί δεν τραβάνε μια μήνυση στον Κουκουλόπουλο  που σημειωτέον δεν καλύπτεται πλέον από την βουλευτική ασυλία, να μας εξηγήσει τι εννοούσε όταν είπε όσα είπε πριν 3,5-4 χρόνια; http://hggiken.pblogs.gr/2015/04/idoy-pedion-doxhs-lampron.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου