Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ… ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ: Τι βλέπει για Τσίπρα και εκλογές.


  • ΣΧΟΛΙΟ :Nα και κάποιος που λέει την αλήθεια.Ο Τσίπρας έχει ακόμα να κάνει έργο,αφού δεν κουνιέται φύλλο.Κορό'ι'δα είναι οι δανειστές να τον ρίξουν;

alefantos
Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, το ενδεχόμενο πρόωωρων εκλογών αλλά και το…πολιτικό μέλλον του Τσίπρα, ο Νίκος Αλέφαντος.
«Ολοι λένε ότι θα πάει σε εκλογές ο Τσίπρας. Μην είστε κορόιδα, είναι σα να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό, να είσαι δεύτερος στη βαθμολογία και να παραιτείσαι. Αφήνεις ρε ποτέ τον Ολυμπιακό;», έγραψε στο sportdog.gr, για να συνεχίσει:
«Σαν πρωθυπουργός είσαι στον Ολυμπιακό. Σιγά μην αφήσει ο Τσίπρας την καρέκλα του πρωθυπουργού, τα μεγαλεία, τα ταξίδια, την εξουσία, τους παχυλούς μισθούς που παίρνουν όλοι από το κόμμα του, οι βουλευτές, οι υπουργοί, τα στελέχη, οι βολεμένοι σε άπειρα πόστα. Δεν φεύγουν αυτοί, όσο μπορούν θα το τραβήξουν να εξαντλήσουν την τετραετία. Και μοιράζουν ψίχουλα διότι τα μέτρα των 4,5 δισ. ευρώ θα τα ψηφίσει ο Τσίπρας».
http://www.crashonline.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b9-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%83/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου