Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΙΚΗ διολίσθηση – ΟΛΙΚΗ σύγκρουση… τις επόμενες ώρες.


vardakas
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο τελικός πειρασμός τις επόμενες ώρες.
Αυτά που γίνονται στα βρώμικα τους παρασκήνια και θέλουν να προδιαγράψουν το τέλος ενός ιστορικού λαού.

Η ένταση στο θέμα χρέους είναι εικονική, στριμώχνουν τα πράγματα γιατί στην ζυγαριά οι τοκογλύφοι έβαλαν στην μια πλευρά τις πετσοκομμένες συντάξεις με τους μισθούς και από την άλλη πλευρά τα καραβάνια προσφύγων( 3, 5 εκατομμύρια) που ετοιμάζεται να μας στείλει ο Ερντογάν μόλις καλυτερέψει ο καιρός στο ΑΙΓΑΙΟ.
Τι περιμένετε όταν και το πολιτικό δυναμικό της χώρας βιώνει μέσα σε μια λανθάνουσα εικονικότητα, μόνο και μόνο για να δημιουργεί εντυπώσεις στην καλύτερη περίπτωση.
«Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Παιδείας είπε: «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν.
«Η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση», είπε επίσης ο κ. Ζουράρις. «Η ελληνική γλώσσα τελεί υπό απειλήν», πρόσθεσε.»
Όλοι δουλεύουν για το σάβανο της Ελλάδος.
«Τις έντονες αντιδράσεις τόσο των προσφύγων όσο και των ανθρωπιστικών οργανώσεων για τη σταδιακή επαναφορά της Συνθήκης του Δουβλίνου αποκλειστικά για την Ελλάδα, με κίνδυνο να παραταθεί η κατάσταση «ομηρίας» που βρίσκονται χιλιάδες εγκλωβισμένοι άνθρωποι στην ελληνική επικράτεια, σημειώνει με ρεπορτάζ του το politico.
«Νιώθω σαν να είμαι ξανά στη Συρία», λέει ο Αμπντουλάχ, ο οποίος περιμένει από τον περασμένο Μάρτιο να εξεταστεί το αίτημά του για άσυλο.»
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ
«Διεθνής Αμνηστία: Να μεταφερθούν άμεσα πρόσφυγες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα
Όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που κυβερνητικοί τούρκοι επιδιώκουν με δηλώσεις τους να μας πάρουν νησιά.
Η Τουρκία διαλύεται και ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ για αυτό και τώρα θα μας επιτεθεί.
ΤΕΡΜΑ τα ψέματα των εγχώριων τουρκολάγνων.
«Υπάρχει κίνδυνος στην Τουρκία να επιβληθεί νέα Συνθήκη των Σεβρών και συνεπώς να «ακρωτηριαστεί η τουρκική επικράτεια» παραδέχθηκε σήμερα για πρώτη φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν .
Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι η ασφάλεια της χώρας δεν εξαρτάται μόνο από τις δυνάμεις ασφαλείας. «Απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες της χώρας. Ως επικεφαλής του κράτους της Τουρκικής Δημοκρατίας καλώ σε εθνική επιστράτευση εναντίον όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων: PKK, ISIS, FETO. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις εργασίες αυτών των οργανώσεων πρέπει να το αναφέρει στις αρχές ασφαλείας μας».
Παράλληλα, σε μια ιστορική αναδρομή στο 1920-1923 ανέφερε πως «η Τουρκία κατάφερε και έκανε κουρέλια τη Συνθήκη των Σεβρών, αλλά σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο νέων Σεβρών. Αυτά που βιώνουμε σήμερα είναι τόσο σημαντικά όσο και κατά την περίοδο της Ανεξαρτησίας μας».
Και τώρα πως θα σωθούμε;
Δια του στρίβειν μέσω των εκλογών;
Ή με επανάσταση;
Άραγε που πωλούν γνήσια επανάσταση για να σπεύσουμε να αγοράσουμε;
Από την στιγμή που και οι πολυεθνικές πωλούν αυτό το είδος η έννοια επανάσταση έχασε το νόημα της.
Πρέπει να επαναστατήσουμε πρώτα απέναντι στο κακό εαυτό μας και στα ίδια τα χέρια μας που έριχναν την ψήφο τους τόσα χρόνια σε άχρηστους και ανίκανους.
Είναι ανάγκη εδώ και τώρα να ακολουθήσουμε τον μόνο πραγματικό επαναστάτη της Ιστορίας που λέγεται ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ για να σωθούμε από την κόλαση που ετοιμάζουν για εμάς οι αντίχριστοι.
Έλληνες με τον ΧΡΙΣΤΟ δεν θα πλήξουμε ποτέ αλλά θα πλήξουμε το κακό που μας περίζωσε στους καιρούς μας.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
https://hellasforce.com/2016/12/14/%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%83%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου