Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Προφητείες για το σεισμό στη Νέα Μαδρίτη στις ΗΠΑ,που θα γίνει όταν το Ισραήλ θα εγκαταλείψει την Αν.Ιερουσαλήμ.

ΣΧΟΛΙΟ : Στο θέμα του μεγάλου σεισμού στις ΗΠΑ ή γεωλογικής καταστροφής, έχει αναφερθεί ο Πατέρας Ιωάννης Καλα'ί'δης.Εδώ θα σας παρουσιάσουμε άρθρο με πηγές εκτός Ορθοδοξίας.και θα παρουσιάσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας.Το πόσο κοντά ή μακρυά είμαστε από μεγάλα γεγγονότα,όπως ο μεγάλος σεισμός στις; ΗΠΑ και το τρομοκρατικό κτύπημα με χημικά ή βιολογικά όπλα από τους Άραβες ,όπως έλεγε ο Πατέρας Καλα'ί'δης, ή το να πέσει το Τέμενος του Ομάρ για να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος με υπερδύναμη τη Ρωσία,αλλά και το να γίνει εδώ η Πολιτειακή ανωμαλία και να φύγει ο Ερντογάν από την Προεδρία της Τουρκίας,αυτό το γνωρίζει μόνο ο Θεός.
Ο πάστορας Shane Warren ήταν ο πρώτος που προειδοποίησε για μεγάλο σεισμό στις Κεντρικές ΗΠΑ.Οπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ολόκληρες πόλεις θα καταρρεύσουν.Αυτό θα συμβεί όταν το Ισραήλ θα εγκαταλείψη τους επικοισμούς στην Αν.Ιερουσαλήμ,όπως συμβαίνει τώρα,με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ,που έχουν φέρει τις αντιδράσεις της Ισραηλινής κυβέρνησης.new-madrid-fault-earthquake-zone
Η δεύτερη προειδοποίηση ήρθε τον Μάιο του 2008, από τον πάστορα John Kilpatrick από τη Pensacola FL που είχεένα προφητικό όνειρο και είδε την Αμερική να διαρείται διά του σεισμού, κατά μήκος της γραμμής της  ΝέαςΜαδρίτης.
Αυτό θα συμβεί όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τους οικισμούς στην Αν.Ιερουσαλήμ για την ειρήνη, τότε πιστεύω ότι ένας μεγάλος σεισμός πρόκειται να χτυπήσει την Αμερική. Αν ασκούμεπίεση στο Ισραήλ να χωρίσουν τη γη τους, στη συνέχεια, θα χωριστεί η γη μας.
Η τρίτη προειδοποίηση ήρθε από τον προφήτη-υπουργό Sadhu Sundar Selvaraj,που έλαβε μια προφητική λέξησχετικά με τον πόλεμο που έρχεται στο Ισραήλ. Είχε πει ότι το Ισραήλ θα προδοθεί από την Αμερική σε μια πολιτικήπαγίδα, που θα τους αναγκάσουν να παραιτηθούν από μέρος της Αν. Ιερουσαλήμ. Το άμεσο αποτέλεσμα, είναι ότι θα έρθει η κρίση του Θεού επάνω στην Αμερική και θα χωριστεί η γη μας ακριβώς κάτω από το κέντρο. 
4η προειδοποίηση από τον υπουργό John Paul Jackson που είδε σε όραμα μελλοντικούς τίτλους εφημερίδων και εξηγεί τους τίτλους ως εξής: «αυτό ήταν μια επικεφαλίδα,  λίγο μετά το σεισμό που είχε συμβεί. Δεν ήταν πλέον σε θέση να πάνε από τη Νέα Ορλεάνη όλη τη διαδρομή μέχρι τον ποταμό του Μισισιπή. Κάτι συνέβη με το ποτάμιστη περίπτωση του σεισμού. Το αποκαλούν μεγάλο χάσμα. Έτσι αυτοί είναι πόσο επαγγελματίες τώρα στον ποταμότου Μισισιπή δεδομένου ότι αυτοί δεν θα μπορούν να διασχίσουν όλο το δρόμο μέχρι.»
5η προειδοποίηση από τον Υπουργό Terry Bennett,που βλέπει τίτλους ειδήσεων από το μέλλον επίσης,τονΟκτώβριο του 2012, έλαβε την εξής νέα επικεφαλίδα:


Καμία γέφυρα πάνω από ταραγμένα νερά: Ενας αδύνατος κατακλυσμός στον ποταμό του Μισισιπή σαν σεισμός  8,8 ρίχτερ.
6η προειδοποίηση ,ο υπουργός Bohler Δανιήλίδε τον ποταμό του Μισισιπή που  μεταφέρθηκε μέχρι στιγμής μακριά από τη Νέα Ορλεάνη, που κυλούσε πια μέσα από εκεί.
7η προειδοποίηση, Τον Μάιο του 2009, ο Lindy Pierce, ιδιοκτήτης στο "λιοντάρι του Ιούδα"είδε σεισμό 9,5 ρίχτερ που κατάστρεψε το Σικάγο.«Είδε ένα όραμα για το νερό από τη λίμνη Μίτσιγκαν να έρχεται στο Σικάγο και ό, τι είχεαπομείνει από τα κτίρια μετά το σεισμό (9,5) έχουν παρασυρθεί.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Πρωτοφανές «ξύλο» μεταξύ των συμμάχων …ΗΠΑ και Ισραήλ.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι αναφέρθηκε σήμερα στις παραμέτρους που θεωρεί απαραίτητες για τη διευθέτηση της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης, σημειώνοντας ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά ενώ βλέπει την πιθανότητα να υπάρξει ειρήνη να χάνεται.
Σε μια ομιλία λίγες εβδομάδες πριν η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα παραδώσει την εξουσία στον Ρεπουμπλικάνο εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο Κέρι υπεραμύνθηκε της απόφασης να επιτραπεί η έγκριση μιας απόφασης από το Συμβούλιο Ασφαλείας που απαιτεί τον τερματισμό της εποικιστικής δραστηριότητας, λέγοντας πως ο στόχος ήταν να συνεχίσει να υπάρχει η πιθανότητα επίτευξης μιας λύσης δύο κρατών.

«Παρά τις καλύτερές μας προσπάθειες επί σειρά ετών, η λύση των δύο κρατών διατρέχει τώρα σοβαρό κίνδυνο», τόνισε ο Κέρι στην ομιλία του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Για λόγους «συνείδησης», πρόσθεσε, «δεν μπορούμε να μην κάνουμε τίποτε και να μην πούμε τίποτα όταν βλέπουμε την ελπίδα για την ειρήνη να απομακρύνεται».
Ο Κέρι κατηγόρησε εξάλλου το Ισραήλ πως έχει αποδυθεί σε ένα «εξαντλητικό σχέδιο» να ιδιοποιηθεί εδάφη στη Δυτική Όχθη. Η πολιτική της ισραηλινής κυβέρνησης υπέρ των εποίκων οδεύει στο «να σφραγίσει το μέλλον του Ισραήλ», έκρινε ακόμη ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Η ομιλία του Αμερικανού ΥΠΕΞ Κέρι στρεφόταν ενάντια στο Ισραήλ, κρίνει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε μεροληπτική ενάντια στο Ισραήλ τη σημερινή ομιλία του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι σχετικά με τις παραμέτρους που θεωρεί απαραίτητες για τη διευθέτηση της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης.
«Όπως και το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας που ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Κέρι προώθησε στα Ηνωμένα Έθνη, έτσι και η ομιλία του σήμερα το βράδυ στράφηκε ενάντια στο Ισραήλ», υπογραμμίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο του Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε πως ο Κέρι στην ομιλία του «αναφέρθηκε με εμμονή στην εποικιστική δραστηριότητα», στην οποία η απερχόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ αντιτίθεται έντονα. Ο Νετανιάχου κατηγόρησε τον Κέρι ότι στην ομιλία του δεν προσέγγισε «την ρίζα της σύγκρουσης, την άρνηση των Παλαιστινίων (να δεχθούν) την ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους με οποιαδήποτε σύνορα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ (amna.gr)
http://www.defence-point.gr/news/?p=168072

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου