Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Χρόνια Αποκάλυψης και παγκόσμιας κυβέρνησης.

Πολλοί Χριστιανοί αλλά και απλοί άνθρωποι περιμένουν να συσταθεί η παγκόσμια κυβέρνηση και δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, θα παραδώσουν σε αυτήν, τις εξουσίες τους.Biblical END TIMES


Αλλά πως θα ενωθεί ο κόσμος όπως παλία με τη Ρωμα'ι'κή αυτοκρατορία,τη Βαβυλώνα,τη Περσία και την Ελλάδα;
Βλέπετε ο Θεός αποκάλυψε στον Δανιήλ ότι η Ρωμα'ι'κή αυτοκρατορία θα είναι η τελευταία παγκόσμια εξουσία.
Μετά τη Ρώμη, η Ευρώπη διαλύθηκε,όπως και σήμερα η Ενωμένη Ευρώπη είναι υπό κατάρρευση.
Στον παρελθόν πολλοί προσπάθησαν να ενώσουν ξανά την Ευρώπη σε ένα έθνος για να εξουσιάσουν τον κόσμο,και θα συνεχίσουν να προσπαθούν,αλλά όπως αναφέρει ο προφήτης Δανιήλ, δεν θα τα καταφέρουν.
Οι ηγέτες του κόσμου θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση,αλλά ο Θεός μέσα από τις προφητείες του Δανιήλ ,αποκαλύπτει ότι,δεν θα τα καταφέρουν.

Μην με παρεξηγείτε, τα έθνη του κόσμου θα έρθουν σε «συμφωνία» για ένα σύντομο χρονικό διάστημα,για ναεπιβάλουν τους νόμους του θηρίου (Ρωμαϊκή Καθολική εκκλησία) επάνω στον κόσμο, όπως λέει στην αποκάλυψη17:12-13 ότι οι δέκα βασιλείς θα δώσουν την εξουσία τους στο θηρίο και τη Βασιλεία με το θηρίο για «μία ώρα».
Η συνωμοσία της Νέας Τάξης περιλαμβάνει τον έλεγχο των τροφίμων μέσω της Μονσάντο,τη χρήση των χημικών,τη φθοσίωση του νερό,το AIDS που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια για την μείωση του πληθυσμού,αλλά και τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο,που θα είναι παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος,αλλά και την οικονομική κατάρρευση.
Θα υπάρξουν δύο κέντρα εξουσίας,το ένα είναι το θηρίο που βγαίνει από τη θάλασσα και παίρνει την εξουσία από τους 10 βασιλείς και το άλλο θα είναι η Αμερική.
Η συμφωνία για τα δύο κέντρα εξουσίας θα κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα. 


Τα σημεία των έσχατων καιρών είναι κάτι που όλοι οι μαθητές ήθελαν να μάθουν.Ακόμη και άνθρωποι που δεν είναι πιστοί ψάχνουν γι' αυτό το θέμα τώρα,επειδή συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στον κόσμο.
Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με όλες αυτές τις καταστροφές,τους πολέμους,την παγκόσμια οικονομική κρίση,το μαζικό θάνατο των ζώων,αλλά και την κοινωνική υποβάθμιση.
Και η Αγία Γραφή έχει την απάντηση. Αυτά είναι τα σημάδια ότι το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε, είναι κοντά.
Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι που ζουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, προετοιμάζονται για διάφορεςκαταστροφές, όπως για την πείνα και τον πόλεμο.

Ικανότητα να επιβάλλουν το χάραγμα του θηρίου


Αποκάλυψη 13:17...» Και ότι ο άνθρωπος δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, αυτός που δεν είχε το σήμα, ήτο όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του ... Όπως πληροφορούμαστε σε αυτό τοστίχο της Βίβλου, κατά τις τελευταίες ημέρες, το σύστημα του θηρίου, θα επιβάλει στον κόσμο να λάβουν τοχάραγμα του θηρίου.
Αυτό μας αφορά κι εδώ στην Ελλάδα,αφού από 1-1-2017 θα ισχύει το σύστημα με τις κάρτες συναλλαγών,που είναι ο πρόδρομος του χαράγματος.
Στην πραγματικότητα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θέλει να σκλαβώσει την ανθρωπότητα,αλλά οι άνθρωποι πρέπει να σκήσουν την ελεύθερη βούληση που τους δόθηκε από τον Θεό.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου