Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Γνώμη - Μοιάζει με ένα μεγάλο πόλεμο που ξεκινά στην Ουκρανία!

ΣΧΟΛΙΟ : Σημαντική είδηση από την Ρωσία, αφού ο Αγιος Κοσμάς έλεγε ότι αν ο πόλεμος πιαστεί από πάνω(Ουκρανία) θα πάθουμε πολλά ενώ αν πιαστεί από κάτω(Συρία) δεν θα πάθουμε τίποτα.Ο πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011 και σε λίγο συμπληρώνει 6 χρόνια.Πριν τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν και οι μάχες στο Ντεπάλτσεβο του Ντόνετσκ και δείχνουν ότι θα συνεχιστούν μέχρι την άνοιξη πράγμα που μας θυμίζει την προφητεία του Αγαθάγγελου για κάποια 20η Μαρτίου...
Με πιθανότητες 90 % θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι από την 18η Δεκεμβρίου 2016 η Ουκρανία έχει αρχίσει ένα μεγάλο πόλεμο:  με  γενική κινητοποίηση και  πολλές χιλιάδες θύματα.| Γνώμη - μοιάζει με ένα μεγάλο πόλεμο ξεκινά στην Ουκρανία Ρωσική άνοιξη

Αυτό το φοβερό συμπέρασμα προκύπτει από τη γενική εικόνα της αντιπαράθεσης.
Φαίνεται ότι βλέπουμε τώρα το πρώτο στάδιο ενός μεγάλου πολέμου, σκοπός του οποίου είναι η τελική κατανομή της εκεχειρίας "Μινσκ-2".

Αλλά γιατί η APU(Ουκρανικός στρατός) δεν έχει μετακινηθεί μετά την ισχυρή αιφνιδιαστική επίθεση; Επειδή η LDNR (Στρατιωτικές δυνάμεις Λουγκάνσκ-Ντόνετσκ) είναι ισχυρή!
Τι θα συμβεί τώρα; 

Η ένταση των μαχών αυξάνει όπως και οι ένοπλες συγκρούσεις, οι στρατιωτικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ευρέως βαρύ πυροβολικό και περιστασιακά - πολλαπλά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων. Η ανακωχή που κυρήχτηκε  στις 24 Δεκεμβρίου δεν ήρθε, και σύντομα το νέο έτος - μεγάλες μάχες θα ξεκινήσουν.
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η απώλεια της APU είναι τεράστιες (εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες). Αλλά την ίδια στιγμή στο Κίεβο αρκετά ήρεμα, σχολίασαν σχετικά με την κατάσταση στο μέτωπο, είναι δελεαστικό να σκεφτεί κανείς ότι οι σημερινές απώλειες για την APU είναι αποδεκτές (και αυτό είναι δυνατό μόνο στην περίπτωση της ετοιμότητας για σοβαρές καταστάσεις πολέμου).
Είναι πιθανό ότι ο στόχος της σημερινής μάχης - δεν είναι η επιδείνωση, η νίκη ή η ήττα, αλλά η εισαγωγή του στρατιωτικού νόμου στην Ουκρανία (αυτό περιγράφεται στο άρθρο μου "Το φινάλε είναι αναπόφευκτη η αγωνία»), και είναι - μια πολιτική απόφαση!
Πέρυσι, ο χειμώνας ήταν ζεστός και η υγρή λάσπη καθιστούσε δύσκολη την κυκλοφορία των βαρέων τεθωρακισμένων - τώρα στο Ντόνετσκ επικρατεί παγετός, το έδαφος είναι παγωμένο αρκετά σταθερό και, ως εκ τούτου, τα τεθωρακισμένα μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να κινηθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Επιπλέον,όλοι από το DNR(Ντόνετσκ) και το LNR(Λουγκάνσκ) -τη  Ρωσία είναι τώρα σταθερά προσηλωμένοι στη Συρία: τη Δαμασκό, η συμμαχία της Μόσχας  μόλις έχει απελευθερώσει το Χαλέπι και η Παλμύρα έχει χαθεί.
Ποιό θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα; 
1) Ο πόλεμος στο Ντόνετσκ με το επίπεδο τάσης της σύγκρουσης στο Ντεπάλτσεβο;
2) Η κήρυξη του στρατιωτικού νόμου και μια γενική κινητοποίηση στην Ουκρανία;
3) Οι κατηγορίες για τη Ρωσία ότι τα στρατεύματά της αγωνίζονται εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας;
4) Αύξηση του αριθμού του ουκρανικού στρατού 200-300 χιλιάδες άτομα και να επιτεθούν με αυτή την αρμάδα στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ;
Και όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν σύντομα - αυτό το χειμώνα και την άνοιξη! 

Ζοφερές προοπτικές μεγάλου πολέμου, οπότε δεν θέλω να συνεχίσω.
http://rusvesna.su/news/1482691195
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSVESNA: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου