Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις: Πένθιμα ζήτησε να χτυπούν οι καμπάνες ο Μητροπολίτης Θήρας-πλήθος κατοίκων έχει αποκλείσει το δρόμο.

Όπως μας ενημερώνει η κυρία Ηλιάνα Πασχαλίδη, πριν λίγη ώρα Ο Μητροπολίτης Θήρας και Αμοργού έδωσε εντολή να χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες κατόπιν των αποτρόπαιων γεγονότων και των σφοδρών αντιδράσεων.
Οι κάτοικοι απέκλεισαν το δρόμο που οδηγεί στο Μοναστήρι στήνωντας οδοφράγματα με τρακτέρ και αυτοκίνητα.
Να σημειωθεί ότι ο χώρος σε όλο το βουνό χαρακτηρίζεται δασική έκταση (Νατούρα) που σημαίνει ότι κανονικά αποτελεί de facto προστατευόμενη περιοχή του Υπουργείου Πολιτισμού.
Παραθέτουμε παρακάτω το βίντεο στο οποίο αναμεταδίδεται πως με εντολή δεσπότη, οι καμπάνες πρέπει να χτυπήσουν πένθιμα.


Ραγδαίες εξελίξεις: Πένθιμα ζήτησε να χτυπούν οι καμπάνες ο Μητροπολίτης Θήρας-πλήθος κατοίκων έχει αποκλείσει το δρόμο Ραγδαίες εξελίξεις: Πένθιμα ζήτησε να χτυπούν οι καμπάνες ο Μητροπολίτης Θήρας-πλήθος κατοίκων έχει αποκλείσει το δρόμο Ραγδαίες εξελίξεις: Πένθιμα ζήτησε να χτυπούν οι καμπάνες ο Μητροπολίτης Θήρας-πλήθος κατοίκων έχει αποκλείσει το δρόμο Ραγδαίες εξελίξεις: Πένθιμα ζήτησε να χτυπούν οι καμπάνες ο Μητροπολίτης Θήρας-πλήθος κατοίκων έχει αποκλείσει το δρόμο
Η σημερινή ανακοίνωση της Μονής:
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΡΑ!!!
Για ακόμα μια φορά, η Πολιτεία μέσω των εκπροσώπων της στα υψηλά κλιμάκια που μας είχαν υποσχεθεί ότι η λύση για την μεταφορά του Ραντάρ ΠΒ Κρήτης μακριά από την Ιερά Μονή του Προφήτου Ηλία ήταν και δική τους επιθυμία, φάνηκε δέσμια των μικροσυμφερόντων κάποιων στρατιωτικών και εργολάβων.
Χθές απόγευμα μυστικώς το μεγάλο γερανειοφόρο όχημα βγήκε τελευταίο από το πλοίο συνοδεία 2 περιπολικών και ανέβηκε στο όρος του Προφήτη. Ένα τηλεφώνημα ανὠνυμο (να την ευλογεί ο Χριστός μας!!!) μας ενημέρωσε για την πορεία του προς τα πάνω. Άμεσα αναλάβαμε να σας καλέσουμε και ευχαριστούμε όσους ήρθατε και όσους θα ξαναέλθετε όταν και αν θα χρειαστεί!
Εμποδίστηκε η διέλευση του γερανού με αυτοκίνητα της Μονής μας. Ο Γέροντας με δύο πατέρες συνελήφθησαν και απολογήθηκαν για το συμβάν χθες βράδυ και τώρα αναμένουμε ΟΛΟΙ τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
Οι στιγμές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ για την ιστορική πορεία της Μονής μας και θέλουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ των Σαντορινιών ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΝΑ δείξουμε ότι δεν είναι μόνο 8 καλογέρια που αντιστέκονται για το ζήτημα αυτό. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ…., ΦΟΡΕΣΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να επιχειρηθεί εκ νέου ΣΗΜΕΡΑ η τοποθέτηση του ΡΑΔΙΟ ΘΟΛΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ!
ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου