Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Το «μυστικό» του Πατροκοσμά : έξοδος της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ ;

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει : το μυστικό θα το μάθουν οι Τούρκοι 3 ημέρες νωρίτερα από εμάς τους Έλληνες !
Τι εννοούσε άραγε ο Πατροκοσμάς ;
Μήπως εννοούσε ότι θα μάθαινε η Τουρκία την έξοδο της από το ΝΑΤΟ τρεις μέρες πριν από την Ελλάδα ;
Αν όντως αυτό εννοούσε, τότε η Τουρκία με τη σιωπηρή συγκατάβαση της Ρωσίας, θα μπορούσε άνετα να επιτεθεί στην Ελλάδα, εφόσον θα έπαυε να είναι η μια από τις δυο χώρες, μέλος του ΝΑΤΟ. Άλλωστε πως θα ήταν εφικτή μια πολεμική σύγκρουση μεταξύ δυο μελών του ΝΑΤΟ ;
Παραθέτω ένα τμήμα ενός σχετικού άρθρου :
«Τελικά τι εννοούσε ο Άγιος Πατροκοσμάς όταν έλεγε:
«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς». (Τό αλβανικόν χειρόγραφον έχει τήν προφητείαν ως εξής: «Οι Τούρκοι θά τό καταλάβουν τρείς ημέρες γρηγορώτερα από τούς Χριστιανούς», από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη).
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, προφήτεψε για την εποχή μας, στην προσπάθεια του να μας αφυπνίσει, ότι οι Τούρκοι θα είναι περισσότερο έτοιμοι από εμάς, τη στιγμή που θα λάβουν εντολή για να προβούν σε επιθετική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας.
Με αυτούς τους μεγάλους αγίους δίπλα μας, τι να φοβηθούμε; Θα πρέπει όμως να κάνουμε και μεις τον αγώνα μας, με μετάνοια, με εκκοπή των παθών και με ελάττωση των τροφών, για να αποκτήσουμε ξανά μια αληθινή, βιωματική σχέση με τον Χριστό τον μόνο αληθινό Θεό και Σωτήρα μας, συμβουλεύει ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.
Πριν μερικά χρόνια, κάποιοι λίγοι θεωρούνταν παρανοϊκοί από τους πολλούς, μιλώντας για γεγονότα που προφήτεψαν οι Άγιοι Προφήτες πως στις μέρες μας θα συμβούν, στην προσπάθεια τους για την αφύπνιση του Γένους μας. Σήμερα θα πρέπει κάποιος να βρίσκεται σε πλήρη πνευματική συσκότιση για να μην αντιλαμβάνεται πως βρισκόμαστε στην απαρχή συγκλονιστικών γεγονότων που θα ταρακουνήσουν ολόκληρο τον πλανήτη.
Πνευματικό παιδί του Αγίου Παϊσίου, που σήμερα είναι ιερέας και πνευματικός, ρωτήθηκε από πνευματικό του τέκνο, σχετικά με αυτό το μυστικό: «Θα μας δώσουν οι Ευρωπαίοι προθεσμία τριών ημερών, για να βγούμε από την Ε.Ε. ή από το Ευρώ. Αυτές οι τρεις μέρες, θα είναι το σήμα που θα λάβουν οι Τούρκοι για να κινηθούν επιθετικά εναντίον μας, θα είναι το μυστικό που θα μάθουν τρεις μέρες νωρίτερα, είπε».
Αυτή όμως θα είναι και η τελευταία επιθετική ενέργεια που θα κάνουν εναντίον των Ελλήνων, γιατί τώρα θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι. Οι «Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» και αυτή η γενιά των Τούρκων θα πληρώσει για όλες τις αμαρτίες των προγόνων της, όπως είπε ο Άγιος Παΐσιος. «
Μήπως το μυστικό αυτό είναι διττό : έξοδος της Ελλάδος από την Ε. Ε. και έξοδος της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ ;
Και τότε πως είναι δυνατόν η Ρωσία που το παίζει σύμμαχος και υποστηρικτής της Τουρκίας, ενώ έχει πολλά αντίθετα συμφέροντα, από τα αντίστοιχα της Τουρκίας, θα «βάλει τις πλάτες της» για να μας επιτεθεί η Τουρκία ;
Ο γράφων πιστεύει ότι ο Πούτιν εμπαίζει τον Ερντογάν, του παρουσιάζεται δήθεν ως φίλος, αλλά στην πραγματικότητα «ορέγεται» τα Τουρκικά εδάφη και κυρίως τα Στενά και την Βασιλίδα των Πόλεων την Κωνσταντινούπολη !
Τα γεγονότα βοούν, είναι βέβαιο πλέον ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ της Δύσης και του συνασπισμού της Ρωσικής αρκούδας, είναι έτοιμος να ξεσπάσει !
Επίσης είναι σίγουρο ότι η Ρωσική αρκούδα ανυπομονεί να κομματιάσει και να κατασπαράξει τη Τουρκική Ημισέληνο, μαζί με τους δυτικούς πρώην συμμάχους της (εννοείται της Τουρκίας).
Ο Άγιος Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν είχει πει :
«Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τρίχρονο δαμάλι θα πλέζει»
Και τελειώνω με τον επίλογο ενός «κλεμμένου» ποιήματος :
ΑΡΧΑΙ ΤΩΝ ΩΔΙΝΩΝ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΠΑΛΙ
ΤΟ ‘ΠΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΩΣ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΔΑΜΑΛΙ
ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΠΛΕΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ Τ’ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ !
ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΤΟΥΝΕ
ΣΕ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝΕ ΖΕΣΤΟ ΝΑ ΞΕΔΙΨΟΥΝΕ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ;
ΡΩΤΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ;
Έλληνες μετανοείτε ! Ο καιρός γαρ εγγύς !
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός.
triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου