Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

O Μεντβέντεφ μετά τον Πούτιν; Το Κρεμλίνο προειδοποιεί για τις φήμες για τις προεδρικές εκλογές.

ΣΧΟΛΙΟ : Eνα καυτό θέμα που έχει σχέση με το πότε θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη,αφού ο επόμενος Πρόεδρος μετά τον Πούτιν θα μπει στη Πόλη.Εν αναμονή της απόφασης αν θα είναι ξανά υποψήφιος ή όχι ο Πούτιν στις Προεδρικές εκλογές του 2018.Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έγιναν γνωστοί.Η προεκλογική περίοδος ξεκινά στα μέσα Δεκεμβρίου.Σύμφωνα με τους χρησμούς του Λέοντα του Σοφού,ο Μεντβέντεφ θα παρακολουθεί τις πολεμικές κινήσεις του Ρώσου Τσάρου!Επομένως δεν πρέπει να είναι ο επόμενος Πρόεδρος.
Ο γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου,Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε τις φήμες για την πιθανή συμμετοχή του Ρώσου Πρωθυπουργού, Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην προεκλογική εκστρατεία του 2018, με αίτημα να διατηρηθεί η "σοφία και η ειρωνεία".Medvedev after Putin? Kremlin urges caution over presidential election rumors
Την Πέμπτη, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Πεσκόφ, γραμματέα Τύπου  του Πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, να σχολιάσει τις εικασίες σχετικά με τα σχέδια του Μεντβέντεφ για την προεδρία το 2018.
Το τηλεγράφημα, το οποίο αναπτύχθηκε στη Ρωσία, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα λεγόμενα «κανάλια» - τροφοδοσίες δεδομένων,  παρόμοια με τα ιστολόγια, αλλά χωρίς σχόλια ή άλλα σχόλια από τους αναγνώστες.
Ο Πέσκοφ δήλωσε ότι δεν ήξερε πώς να απαντήσει στην ερώτηση εάν ο Πούτιν και ο Μεντβέντεφ είχαν συζητήσει ποτέ το ζήτημα, αλλά πρόσθεσε ότι, κατά τη γνώμη του, οι δημοσιογράφοι που διαβάζουν τα τηλεοπτικά κανάλια πρέπει να «διατηρούν λόγο, σοφία και ειρωνεία». απευθυνόμενοι στον ίδιο τον πρωθυπουργό Μεντβέντεφ.
"Στην πραγματικότητα, κάποιος τον ρώτησε χθες αυτή την ερώτηση και αυτός απάντησε", σημείωσε ο Πεσκόφ.
Την Τετάρτη, ο Μεντβέντεφ ρωτήθηκε από τον ιστότοπο ειδήσεων Life.ru εάν είχε την πρόθεση να συμμετάσχει στις εκλογές «φέτος». «Όχι, δεν έχουν προγραμματιστεί εκλογές για το τρέχον έτος», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, αλλά δεν απάντησε στην επόμενη έρευνα σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία του 2018.
Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του 2018 πρέπει να γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου, αφού το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ορίσει την ακριβή ημερομηνία της δημοσκόπησης - η οποία αναμένεται να είναι η 18η Μαρτίου, η επέτειος της επανένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία. Μέχρι στιγμής, αρκετοί Ρώσοι πολιτικοί, διασημότητες και προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι στις Προεδρικές εκλογές του 2018.
Μεταξύ των πιο σημαντικών είναι ο ηγέτης του Φιλελεύθερου-Δημοκρατικού Κόμματος Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Ο ιδρυτής του κόμματος Yabloko Grigory Yavlinsky. ο αντιπρόεδρος της αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι (ο οποίος έχει απαγορευτεί νόμιμα από τη συμμετοχή του λόγω αδικαιολόγητης ποινής με αναστολή), και ο συντηρητικός συντάκτης περιοδικών Ksenia Sobchak.
Ο πρεσβύτερος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τα σχέδιά του σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος για τις εκλογές του 2018.
Στα σχόλια του Τύπου το έχει εξηγήσει με τον ισχυρισμό ότι όταν κάνει κάποια οριστική ανακοίνωση, «όλοι στη χώρα θα σταματήσουν να εργάζονται».
Ο Μεντβέντεφ είναι ένας από τους πιό στενούς συμμάχους του Πούτιν και ο επικεφαλής του ρωσικού κοινοβουλευτικού κόμματος πλειοψηφίας της Ενωμένης Ρωσίας. Ο Πούτιν υποστήριξε προσωπικά την προεδρική υποψηφιότητα του Μεντβέντεφ πριν από τις εκλογές του 2008, τις οποίες κέρδισε ο Μεντβέντεφ με πάνω από το 70 τοις εκατό των ψήφων.
https://www.rt.com/politics/410077-medvedev-promises-reporters-not-to/
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου