Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Αναρτήθηκαν οι λαχνοί αποδείξεων.

ΣΧΟΛΙΟ : Ο Αγιος Πα'ί'σιος είχε αναφέρει ότι θα μας δίνουν κάρτες και μετά θα μοιράζουν κάποια ποσά για ελάφρυνση των νοικοκυριών από τους φόρους.
Ακόμα μία πρoφητεία που εκπληρώνεται.
Αναρτήθηκαν πριν από λίγα λεπτά οι λαχνοί για την λοταρία αποδείξεων, για όλους τους φορολογούμενους σε ειδική εφαρμογή της ΑΑΔΕ στο aade.gr.apodixeis_lotaria
Στις 19.30 θα γίνει η πρώτη κλήρωση. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν σε ειδικό πεδίο τραπεζικό λογαριασμό που θα κατατεθούν τα 1.000 εύρω έφοσον κερδίσουν στην κλήρωση.
Για να μάθει κάποιος φορολογούμενος αν κέρδισε θα πρέπει να μπει στο Taxis και να ελέγξει αν έχει μήνυμα από την εφορία ότι κέρδισε.
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δηλώσει στο Taxis, στη σχετική εφαρμογή, έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μπουν τα χρήματα. Όπως τόνισε η διευθύντρια ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Σ. Σεχπερίδου αυτό είναι υποχρεωτικό. Διαφορετικά δεν θα πάρει τα χρήματα ο τυχερός. Οι λογαριασμοί που είναι ήδη δηλωμένοι στο Taxis δεν σχετίζονται με την κλήρωση, οπότε πρέπει να γίνει νέα δήλωση ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναφέρονται στο μήνυμα που θα πάρει ο νικητής – φορολογούμενος.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ΑΑΔΕ είναι υπεύθυνη για τη διενέργεια του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων (λοταρία). Φορέας υλοποίησης της διαδικασίας έχει οριστεί η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Α.Α.Δ.Ε. Στις Δημόσιες Κληρώσεις, έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα Φυσικά Πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και είναι άνω των 18 ετών.
Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr). Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet.
Λαχνοί
Η Δ.ΗΛΕ.Δ., μέσω των Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών, μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του εκάστοτε επόμενου μήνα, συγκεντρώνει τα στοιχεία των συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς. Συναλλαγές οι οποίες για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν εκκαθαριστεί, οι λαχνοί που αντιστοιχούν σε αυτές, σε καμία περίπτωση δε χάνονται και άμα την εκκαθάρισή τους, λαμβάνονται υπόψη για την επόμενη κλήρωση. Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών που λαμβάνονται υπόψη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων, ως εξής:
• Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
• Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
• Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
• Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.
Π.χ. για συνολικό άθροισμα συναλλαγών τριακοσίων (300) ευρώ, αντιστοιχούν διακόσιοι (200) λαχνοί. Οι εκατό (100) προκύπτουν από τα πρώτα εκατό (100) ευρώ και οι επόμενοι εκατό (100) από τα υπόλοιπα διακόσια (200) ευρώ.
Οι φορολογούμενοι ενημερώνονται πριν την εκάστοτε κλήρωση, για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής για πιστοποιημένους χρήστες στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr), στην επιλογή Δημόσιες κληρώσεις.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου