Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Επική μάχη εξωγή'ι'νης προέλευσης.

ΣΧΟΛΙΟ : Εξαιρετικό άρθρο από την Αμερική που θέτει το θέμα του βιολογικού πολέμου και των εξωγή'ι'νων σε συνάρτηση με το Θεό και τη Δημιουργία Του,και στο πως έχουμε ξεφύγει σήμερα από τα Χρηστά ήθη.
Γίνεται σύγκλιση που ευθυγραμμίζει την αποκάλυψη των εξωγή'ι'νων, την μυστηριώδη Clade X και την ταξινομική σύγκρουση , στην εποχή της μάχης μεταξύ του βιβλικού κόσμου και του Δαρβινισμού. Τι διακυβεύεται; 
Ο ίδιος ο ορισμός του να είσαι άνθρωπος. 
Η ανθρωπότητα θα έχει την ικανότητα να επιβιώσει;
Στις 15 Μαΐου 2018, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins, θα φιλοξενήσει μια επιτραπέζια άσκηση για να απεικονίσει στρατηγικές αποφάσεις και πολιτικές υψηλού επιπέδου που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο κόσμος, για να αποτρέψουν μια σοβαρή πανδημία. Αυτή η άσκηση ονομάζεται Clade X. Η προσομοίωση θα συγκαλέσει τη συνάντηση 10 κυβερνητικών ηγετών που κατέχουν ανώτερες θέσεις ηγεσίας εντός της κυβέρνησης. Αυτοί οι παίκτες θα παρουσιάσουν ένα σενάριο που υπογραμμίζει τα ανεπίλυτα ζητήματα της πολιτικής του πραγματικού κόσμου. 
Το Clade X θα διεξαχθεί με τον τρόπο άλλων δύο καταστροφικών ασκήσεων,του Dark Winter και του Atlantic Storm. 
Το Clade X θα χρηματοδοτηθεί από το Open Philanthropy Project. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ασκήσεις που ενσωματώνονται το Clade X είναι ένα προκλητικό όνομα με διπλή έννοια.
Clade X
Το κεκαλυμμένο απόρρητο συνδέεται με το Clade X.

 Υπάρχει μια νέα οικογένεια στην πόλη που θα μπορούσε να πηδήξει από οποιαδήποτε ταινία επιστημονικής φαντασίας όπως το Jurassic Park. Τα μέλη της οικογένειας είναι ο Orciraptor και ο Viridiraptor που κατέχουν ξεχωριστές οικολογικές θέσεις σε υδρόβια οικοσυστήματα. Είναι «νεκροφυτοφάγα» των οποίων η αποστολή σαν οργανισμός είναι αφιερωμένη στη σίτιση και καταβροχθίζουν μέχρι το θήραμα να είναι νεκρό. Ενώ το τελευταίο μέλος είναι ένας «παρασιτοειδής» Αντιότης (ένα παραφυσικό κύτταρο). Ο Orciraptor και ο Viridiraptor ανήκουν στο Clade X. Ο όρος raptorial ή 'feeders' υποδηλώνει ότι είναι αρπακτικά, ειδικά πιάνει το θήραμά του ενώ το καταναλώνει. Έχουν έναν πυρήνα και τα μιτοχόνδρια ως εκ τούτου επισημαίνονται με 18S ριβοσωμικό DNA.
Το 18S και το 16S χρησιμοποιούνται συχνά σε δοκιμές βιολογικού πολέμου. Αυτές οι πρωτεΐνες ενισχύονται με τη χρήση γενικών εκκινητών που περιέχουν DNA- barcodes και στη συνέχεια απελευθερώνονται, ενώ το voyeur του ερευνητή είναι η συμβιωτική έκρηξη.
Οι προηγούμενες δοκιμές βιολογικού πολέμου διαβεβαίωσαν το κοινό ότι οι δοκιμές με αεροζόλ είναι ασφαλείς και μη τοξικές, μόνο για να βγουν αργότερα και να παραδεχτούν, στην πραγματικότητα,ότι είναι  δηλητηριώδεις για τους ανθρώπους, τα ζώα και τους πληθυσμούς των φυτών.
Έχουν οι δημιουργοί του πειράματος John Hopkins άγνοια ή είναι αφελείς για τις συνέπειες του ονόματος Clade X; 
Είναι εξαιρετικά απίθανο δεδομένου ότι η εγκατάσταση συνεργάζεται και διεξάγει έρευνα με το ριβοσωμικό DNA.
Από την εποχή του Αριστοτέλη, πιθανόν νωρίτερα, η ζωή ταξινομήθηκε , σε ομάδες, σε μια ιεραρχία. Οι τάξεις είναι τα είδη, το γένος, η οικογένεια, η τάξη, το φύλο, το βασίλειο, ο τομέας κλπ. Η ιεραρχία ξεκινάει με τα γενικά και τις ασκήσεις κάτω από τα στοιχεία για τους σκοπούς της αναγνώρισης των ειδών.
Η βιολογική ταξινόμηση, επίσης γνωστή σαν τυπολογία, προέρχεται από τα έργα του Αριστοτέλη και ερμηνεύεται συνήθως σαν αντι-εξελικτική. Ουσιαστικά συνεπάγεται ότι ένα είδος και υψηλότερα ταξί έχουν αποσαφηνιστικά συστατικά που τα ορίζουν με όρους αναγκαίων και επαρκών, εγγενών, αμετάβλητων και αϊστορικών ιδιοτήτων. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος θα είναι πάντα άνθρωπος.
Ένα κλασικό έργο του Linnaeus στην έκδοση του 1758, του Systema Naturae απαριθμεί 4400 είδη γνωστά στην επιστήμη. Μέσα από τα χρόνια αυξήθηκε ο αριθμός των γνωστών ειδών και γι 'αυτό έγινε δυσκολότερο να τα φιλοξενήσουμε με τις πρότυπες επτά κατηγορικές τάξεις. Οι ταξινομιστές εφευρίσκουν νέες κατηγορίες, όπως η υποοικογένεια, η υπεροδιάταξη και η φυλή. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 1,5 εκατομμύρια περιγραφέντα είδη, ίσως και εκατομμύρια ακόμα μη καταγεγραμμένα.

Η κατάκτηση του θεμελιώδους στοιχείου της βιολογίας με εννοιολογική διάκριση ήταν απαραίτητη, εάν η Δαρβινική Επανάσταση έπρεπε να μεταφερθεί στο επόμενο επίπεδο μέσα στην ταξινόμηση.

Για να φιλοξενήσει μια πληθώρα «νέων» ειδών, αλλοδαπών, επανανθρώπων εξαφανισμένων ειδών και οντοτήτων, γενετικά τροποποιημένων οργανισμών και συνθετικής βιολογίας, δημιουργήθηκε ένα νέο σύστημα από τον Julian Huxley το 1957. Θα βασιζόταν στο clade αντί για το rank.
Το Clade προέρχεται από τον αρχαίο ελληνικό όρο "κλάδος" και είναι μια ομάδα οργανισμών που αποτελείται από έναν κοινό πρόγονο και όλους τους γραμμικούς απογόνους του. Είναι ο σύγχρονος σφετεριστής του Δέντρου της Ζωής, αλλά σε αντίθεση με την ιεραρχία Linneaus, τα clades μπορεί να είναι ένα άτομο, ένας πληθυσμός ή ένα είδος. ένθετα το ένα μέσα στο άλλο. και στη συνέχεια διακλαδώνεται. Η ιδέα ενός clade δεν υπήρχε πριν από τον Δαρβίνο. Τα κλαδιά βασίζονται αναγκαστικά μόνο στις εσωτερικές ή εξωτερικές μορφολογικές ομοιότητες μεταξύ των οργανισμών. Ο καθορισμός των κλάδων προϋποθέτει εκ προθέσεως ότι οι ορισμοί τους είναι αναλυτικά αληθείς και επομένως δεν υπόκεινται σε αναθεώρηση υπό το πρίσμα της νέας γνώσης. Αν θέλουμε να τους θεωρήσουμε σαν αναλυτικούς ορισμούς, τότε, όταν οι φυλογενετικοί ορισμοί υποδεικνύουν ή αναφέρονται σε κάποιον υποθετικό πρόγονο, καμία νέα γνώση της φυλογένεσης δεν μπορεί να υποδηλώνει οποιοδήποτε ελάττωμα σε αυτούς τους ορισμούς. Θεωρείται απόλυτη.
Το πρόβλημα με τους εξωγή'ι'νους..Ο Γαλαξίας μας έχει 100 δισεκατομμύρια πλανήτες με 20% από αυτούς στην κατοικήσιμη ζώνη. Αυτή είναι μια έκταση χώρου ικανή να παράγει μια βιόσφαιρα. Πιθανώς αυτό θα μπορούσε να σημαίνει 200.000 ζωντανούς πλανήτες στον Γαλαξία μας! Αυτό δεν περιλαμβάνει τις μορφές ζωής μέσα στον διαδιάστατο, τον κάτω κόσμο, ή τις πνευματικές σφαίρες. Όπως ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, έτσι κι αλλιώς ένας εξωγή'ι'νος θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει τη ζωή όπως την ξέρουμε.Για να αποκαλύψουν εξωγήινους έχουν δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε αστροβιολογικές έρευνες και πρωτοβουλίες.
Υπό το πρίσμα της μετάβασης στο PhyloCode, τι θα είναι οι εξωγήινοι;

Οι προετοιμασίες για αποκάλυψη εξωγή'ι'νων εμφανίζονται για κάποιο χρονικό διάστημα και οι ερευνητές έχουν εξάψεις, ιδέες από εμπειρικές παρατηρήσεις και μηχανιστική κατανόηση της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και της βελτιστοποίησης των προβλέψεων της χρηστής θεωρίας που δεν συνδέονται με τις λεπτομέρειες της Γης ή την παρούσα κατανόηση.

Έγινε αναγκαία η αλλαγή από τα Βιβλικά πρότυπα για τον ορισμό της ζωής για να δοθεί περιθώριο για νέα είδη που αγκαλιάζουν τη φυσική επιλογή και τις θεωρίες εξέλιξης. Υποθέτουμε ότι η εξωγήινη ζωή θα έχει όλη την πολυπλοκότητα που κάνει η ζωή στη Γη.
Μας λένε ότι η πολυπλοκότητα προέρχεται από μια χούφτα ακραίων γεγονότων που είναι γνωστές σαν μεγάλες μεταβάσεις ή καταστροφισμός που ανάγκασε τη ζωή να προσαρμοστεί σε πιο εχθρικό περιβάλλον. Θεωρείται ότι από τότε που συνέβησαν αυτά τα γεγονότα στη Γη, είναι ευνοϊκό να εμφανιστούν και σε άλλους πλανήτες και σε άλλες διαστάσεις.
Η αναζήτηση για εξωγήινους απαιτεί δικαιολογία για αυστηρούς θεωρητικούς λόγους για μια συγκεκριμένη υποσύνολη φυλή εξωγή'ι'νων.
Μετά από όλα, είναι πολύ πιο ελκυστικό αν βρούμε πολύπλευρη ζωή σε αντίθεση με την εύρεση μοναδικών κυτταρικών οργανισμών. Στο πλαίσιο αυτό, η πολυπλοκότητα υποθέτει ότι διαφορετικά μέρη ή μονάδες συνεργάζονται για έναν κοινό στόχο ή σκοπό. Στη ζωή όμως, μερικές φορές η τραχιά ατομικότητα είναι αυτό που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωής 
Η φυσική επιλογή απαιτεί να δεχτούμε την εμφάνιση του σχεδίου χωρίς σχεδιαστή. Με τον σχεδιαστή της ζωής (Θεός) και της Θείας Πρόνοιας Του εξαλείφουν τον μόνο τρόπο με τον οποίο η ζωή μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της και να αναπαράγεται μέσω της φυσικής επιλογής. Μέσα από την χρηστική ή λειτουργική άποψη, αυτό που διαφοροποιεί τη ζωή από το μη-ζωή είναι μόνο το αποτέλεσμα μιας τεράστιας μετάβασης ή καταστροφής.
Η φυσική επιλογή απαιτεί μια θυσία. Για παράδειγμα, σε μια απειλητική κατάσταση το σώμα μας συγκεντρώνεται (συνεργασία κυττάρων και οργάνων) με την ενέργεια του στον πυρήνα του να επιβιώνει θυσιάζοντας έτσι τα άκρα του. Τα σώματά μας το κάνουν με το σχεδιασμό του Θεού. Σύμφωνα με την παραληρητική εμπειρική παρατήρηση για να είναι περίπλοκη η ζωή, πρέπει να υπάρξει σημαντική μετάβαση που θα περιλαμβάνει συγκρούσεις στη ζωή μας. Αυτή η σύγκρουση πρέπει να εξαλειφθεί με την υπέρβαση των ακραίων συνθηκών (χωρίς τον Θεό). Κάποιοι θα έλεγαν, την επιβίωση των πιο ικανών. Έχοντας φθάσει στο έπακρο χρησιμοποιώντας αυτή την χρηστική θεωρία, κάποιος θα είχε την υποχρέωση σαν άτομο να θυσιάσει τον εαυτό του για το καλύτερο αγαθό.
Η φυσική επιλογή απαιτεί συνειδητή κυτταρική συνεργασία και ευθυγράμμιση των συμφερόντων. Τα ίδια τα κύτταρα που αποτελούν το σώμα μας - γνωστά ως ευκαρυωτικά κύτταρα - χρησιμοποιούν ευθυγράμμιση συμφερόντων. Στη φυσική επιλογή κάθε συνεργασία απαιτεί ευθυγράμμιση των συμφερόντων. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας θεωρούν κάθε κύτταρο στο σώμα μας ως αισθανόμενο. Ως άνθρωπος, έχετε πολλά κύτταρα και όργανα ενορχηστρωμένα μαζί. Παρόλο που όλοι συνεργάζονται για να επιβιώσουν, δεν είστε ορισμένοι, ας πούμε, από το βιολογικό σας έντερο. Οι υποστηρικτές αυτής της φιλοσοφίας δηλώνουν ειλικρινά ότι είστε περισσότερο εντέρου biome (οντότητες μεμονωμένων κυττάρων) από τον άνθρωπο, επομένως δεν είστε πραγματικά ανθρώπινοι. Εδώ υπάρχει ο κίνδυνος.
Λόγω της ακαμψίας του συστήματος clade, αν δεν βρεθούν εμπειρικά στοιχεία ότι έχουμε σχέση με έναν εξωγή'ι'νο από διάφορους περιγραφείς, η εναλλακτική λύση είναι ένας πόλεμος μεταξύ μας. Το PhyloCode έχει ήδη εξαλείψει τη θέση μας ως άνθρωπος και έτσι δεν θα βρισκόμαστε στον πρωταρχικό ρόλο που μας έχει αναθέσει ο Θεός, αλλά απλά προϊόντα αποβλήτων που πρέπει να εξαλειφθούν ή να γίνουν θύματα (τρόφιμα) για τις ξένες οντότητες. Είναι κρίσιμο για μας να καταλάβουμε ότι στο σύστημα clade η αξία του εξωγή'ι'νου μπορεί να αυξηθεί ενώ η θέση μας θα συνεχίσει να μειώνεται.
Το περιβάλλον για την υποδοχή ξένων οντοτήτων θα είναι αδύνατο να συμβιβαστεί. Ζούμε σε ένα σύστημα με βάση τον άνθρακα, αλλά τι γίνεται αν οι εξωγή'ι'νοι απαιτήσουν σύστημα με βάση το πυρίτιο; Αυτός μπορεί να είναι ο απόλυτος λόγος για τη γεωμηχανική της γης. Η Γη δεν μπορεί να φιλοξενήσει τόσο την ανθρωπότητα όσο και τους εξωγή'ι'νους.
Είναι θέμα μεγάλης σημασίας για το ποιος ή τι θα κυβερνήσει και θα χειριστεί τις αυστηρές ρυθμίσεις μεταξύ της ανθρωπότητας και των εξωγή'ι'νων. Δεδομένου ότι ο Θεός που έδωσε την ανθρώπινη υπεροχή εγκαταλείφθηκε εδώ και πολύ καιρό, δεν μπορούμε να βρούμε σίγουρα κανένα χάσμα στα μάτια του οποιουδήποτε δικαστικού συστήματος που προκύπτει για τη διαχείριση των μαζών.

Ζώνη λυκόφωτος.
Εάν νομίζετε ότι έχετε εισέλθει στη ζώνη λυκόφωτος,τότε  έχετε μπει. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια επικίνδυνη συγκυρία στην ιστορία. Έχουμε εισέλθει πραγματικά, δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι άνθρωπος. Ποιος θα πάρει δικαιώματα και ποιος δεν θα το κάνει;
Τι μπορεί να κάνει ένας ιδιώτης σχετικά με αυτές τις αποφάσεις και πολιτικές που γίνονται χωρίς τη συγκατάθεσή μου; Πρέπει να γίνω ενεργός. Εδώ είναι μερικές σκέψεις:

Έχετε βιβλική κοσμοθεωρία; Κρατήστε το, επεκτείνετε το.

Σχεδιάστε τη γραμμή σας στην άμμο, ανεξάρτητα από το κόστος.

Οι καταναλωτές, είναι τώρα η ώρα να αρχίσετε να εξετάζετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, ειδικά τα τρόφιμά σας. Απορρίψτε μικτά προϊόντα είτε πρόκειται για τρόφιμα, προϊόντα ομορφιάς, βοηθήματα υγείας, είδη ένδυσης ή οικιακά αντικείμενα. Επιλέξτε προϊόντα που παρασκευάζονται με πραγματικά συστατικά και όσο το δυνατόν πιο κοντά σε ένα συστατικό. Περιορίστε οποιαδήποτε συνθετική και χημική έκθεση.

Μην εμπιστεύεστε την επισήμανση επειδή δεν θα πάρετε όλη την ιστορία. Πηγαίνετε στους παραγωγούς ή τους κατασκευαστές και ρωτήστε πολλές ερωτήσεις. Πολλοί από αυτούς δεν θα γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδικασία των προϊόντων τους και γι 'αυτό πρέπει να κάνετε την εργασία σας.
Να είστε άνθρωπος. Πρακτική συμπόνια, αγάπη, χάρη, φιλανθρωπία, και όλες τις αξίες που κρατάμε αγαπητές.
Απορρίψτε τα πράγματα όπως εμβολιασμοί ή άλλες ιατρικές θεραπείες που μπορούν να κρύψουν υλικά που μεταβάλλουν το DNA.
Αποφύγετε τον εθελοντισμό ή την υποβολή του DNA σας. Το DNA σας μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.
Καταλάβετε ότι όταν οι κανονισμοί και η προτεινόμενη νομοθεσία αντιμετωπίζουν πράγματα όπως ζώα,εξωγή'ι'νοι ή ειδικά προνόμια για ορισμένους, τελικά θεσπίζονται για να ελέγχουν όλη τη ζωή, συμπεριλαμβανομένου εσάς.
Στο βαθμό που είναι δυνατόν, απορρίψτε τις τεχνολογίες που θα προωθήσουν τους εξωγή'ι'νους όχι από αυτή τη γη ή τη διάσταση.
Χρησιμοποιήστε πνευματικό πόλεμο και συνειδησιακή συνειδητοποίηση για να κρατήσετε τον εαυτό σας από το να γίνετε θύμα των τεχνών-δημιουργών, των εξωγή'ι'νων ή άλλων καταστροφικών οντοτήτων.
Ο Ζωντανός Θεός γνώριζε ότι όλα αυτά θα έρθουν να περάσουν και είπε ότι αν οι μέρες δεν συντομεύονταν, καμία σάρκα δεν θα έμενε ζωντανή, αλλά για τους εκλεκτούς αυτός κόβει σύντομα εκείνες τις ημέρες. Αν έχετε σχέση μαζί Του, πλησιάστε. Εάν δεν γνωρίζετε ότι ενδιαφέρεται για εσάς. Σας δημιούργησε. Έχει επίσης το τέλειο σχέδιο για να διαπραγματευτεί τις μέρες κατά τις οποίες θα ζήσει. Θα ήταν ίσως μια καλή στιγμή να τον αναζητήσω.
Το αν η προσεχόμενη άσκηση βιολογικού πολέμου Clade X θα ενσωματώσει ξένες οντότητες της βρετανικής φύσης για να προωθήσει την εξελικτική ατζέντα ή το σχέδιο για τους εξωγή'ι'νους, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αλλά η συνειδητοποίηση των σημασιολογικών ίντριγκων είναι απαραίτητη για να παραμείνει σε επαγρύπνηση ενάντια σε αυτούς που προσπαθούν να καταβροχθίσουν και να καταστρέψουν.
Ξέρω ότι το μόνο στέμμα που θα φορέσω κάποια μέρα και θα παραδώσω στον βασιλιά μου, θα είναι στο Μεσσία μου. Και ο Μεσσίας μου σίγουρα δεν θα είναι ξένος από άλλο πλανήτη ή διάσταση.
shepherdsheart.biz
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SHEPHERDS HEART.BIZ:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου