Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ - ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ.

 

φωτο η ΛΑΥΡΑ του Κιέβου

"99 φορές  με τον πόλεμο και μια φορά  με την πένα" προφήτευε πριν τρεις αιώνες ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός και σήμερα να τα.

 

" Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ενημέρωσε τους Δυτικούς και το ουκρανικό καθεστώς ότι «όση είναι η ακτίνα των όπλων που προμηθεύον στην Ουκρανία ίση θα είναι και η επιπλέον απώλεια εδαφών που θα έχουν οι Ουκρανοί έτσι ώστε τα όπλα αυτά όπως πχ. το M142 Himars να μην μπορεί να πλήξει το ρωσικό έδαφος. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει κατάληψη ολόκληρης της Ουκρανίας καθώς η ακτίνα του Himars είναι 300 χλμ. που σημαίνει ότι τα πλέον ρωσικά εδάφη της Χερσώνας, της Κριμαίας και του Ντονμπας θα μπορούν να πληγούν.

Άρα η ρωσική κυριαρχία θα πρέπει να επεκταθεί μέχρι τα σύνορα των χωρών του ΝΑΤΟ για να μην κινδυνεύουν τα παλαιά ή να τα νέα ρωσικά εδάφη από τους πυραύλους εδάφους-εδάφους που θα προμηθευτεί ο ουκρανικός Στρατός από την Δύση.

Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός νέου δόγματος από την Ρωσία που βέβαια από τη στιγμή που αποτυπωθεί στο πεδία της μάχης αφορά την κατάληψη ολόκληρης της Ουκρανίας, προκειμένου να μην είναι ικανή η εκτόξευση τέτοιων όπλων." 

ΠΗΓΗ https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/nea-proeidopoiisi-tou-s-lavrof-stin-oukrania-oso-perissotera-oplika-systimata-apostellontai-toso-pio-isxyri-tha-einai-i-apantisi-tis-rosias/


ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - ΠΙΣΤΗ και Ελπίδα και θα γίνει το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ

" Συνεχώς κλιμακούμενη είναι η πολεμική ρητορική της Άγκυρας. Στην τουρκική κρατική τηλεόραση γίνεται πλέον λόγος για “Οθωμανικά νησιά” και ζητούν “να γίνει επιχείρηση του τουρκικού Ναυτικού στo Aιγαίο”.

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται ο όρος “Οθωμανικά Νησιά”. Οι Τούρκοι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν τους όρους “αποστρατικοποιημένα νησιά ” ή “νησιά αμφισβητούμενης κυριαρχίας”. Το τουρκικό κατεστημένο προχωρά  ακόμη ένα βήμα στην σκάλα κλιμάκωσης.

Τα “Οθωμανικά νησιά”

Σε ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε ότι «τα νησιά του Αιγαίου είχαν παραχωρηθεί στην Ιταλία για να επιστραφούν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Τα νησιά του Αιγαίου περιλαμβάνουν και τα Δωδεκάνησα. Το 1912 παραχωρήθηκαν στην Ιταλία υπό τον όρο της επιστροφής τους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Το 1923 επιβλήθηκε να είναι υπό το καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης και μετά τον Β᾽Παγκόσμιο Πόλεμο παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/dogma-peri-othomanikon-nision-apo-tourkia-na-epemvei-to-tourkiko-naftiko-kai-na-kanei-epicheirisi-ekkatharisis/

konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου