Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

τώρα δεν τούς αρέσει το ΕΥΡΩ και εξομολογούνται αμαρτίες;

 

Αναρωτιόμαστε γιατί αυτοί οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ; ενώ από πίσω μάλλον κρύβεται ένας παμπόνηρος στρατηγικός σχεδιασμός να μας βάλουν στην ζώνη του Ευρώ και μετά να μας κόψουν φέτες με τα μνημόνια; Και αυτό γιατί εισηλθαμε απροετοιμαστοι στην ΕΕ;
Στο άρθρο " Η τραπεζίτισσα της Goldman Sachs που «μαγείρεψε» το ελληνικό χρέος για 300 εκατ. δολάρια πήρε σύνταξη" μαθαίνει κάποιος πολλά και συμπληρώνει τις γνώσεις του. όσο αφορά στο τι παίχτηκε πίσω από τις πλάτες μας και σήμερα ήρθε ο δυσβαστακτος λογαριασμός ενώ αποψιλωθηκε κάθε εθνική οικονομική ικμάδα.
Διαβάζουμε στο άρθρο του Διονύση Θανάσουλα
"Αυτό ήταν το «δώρο» της τράπεζας που κυβερνά τον κόσμο κατά πολλούς στην Ελληνίδα που της έφερε 300.000.000 δολάρια από την συμφωνία με τη χώρα μας, η οποία στα 59 της χρόνια εξακολουθεί να κινείται μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης παραμένοντας μια απρόσιτη workaholic.
Στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη , το στέλεχος της Goldman Sachs που έγινε γνωστή ως η τραπεζίτισα που «μαγείρεψε» το ελληνικό χρέος ώστε να να εισέλθει η χώρα μας στο ευρώ, εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο. Η αποχώρηση της από την ασφαλιστική Rothesay, στην οποία κατείχε της θέση της διευθύνουσας συμβούλου για δεκαπέντε χρόνια, έφερε ξανά στη δημοσιότητα αυτή την «τραπεζίτισα του διαβόλου», την «ύαινα της Goldman Sachs» ή την Άντι όπως την αποκαλούν μόνο οι φίλοι και οι πολύ στενοί συνεργάτες της."
Στους πολιτικούς εκείνης της εποχής θα αναζητήσουμε ευθύνες; Θα τους χαρακτηρίσουμε ύαινες και δαιμονικά σπέρματα του σκότους; Ρωτάμε και ξαναρωτανε γιατί τίποτε κρυπτόν υπό τον ήλιον της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου