Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Οι τελευταίες προφητικές εξελίξεις.

Είχαμε ειδοποιήσει από τις 28 Σεπτεμβρίου 2022 (ΕΔΩ) ότι ο πόλεμος από την Αν.Ουκρανία θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ουκρανία  και αυτό βλέπετε ένα μήνα μετά,αφού οι περισσότερες χώρες εκκενώνουν τους πολίτες τους από την Ουκρανία και έχουν ξεκινήσει οι πυραυλικές επιθέσεις σε Κίεβο και άλλες πόλεις.


ΣΧΟΛΙΟ :Yλοποιείται η προφητεία του Αγαθάγγελου <<Ακουσα φωνή ερχόμενη από την Αρκτο λέγουσα αυτό,Ρωσία ξύπνησε από τον ύπνο,για σένα ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου.>><<Επί τη χερσονήσω έξεις τη νίκη και διαβάς την Ελω(Μαιώτιδα λίμνη ή Αζοφική θάλασσα)καταθραύσης την Ταυρικήν και τα πέριξ και τα Μαιωτικά μέρη των Σκυθών>>Αφού προσαρτήσει τις περιοχές που κατέλαβε στα ανατολικά και νότια,μετά θα ασχοληθεί με τους Σκύθες,τους Ουκρανούς δηλαδή.Ο πόλεμος  θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ουκρανία.

Διαβάσαμε και φέτος ένα σωρό ημερομηνίες για την περίπτωση θερμού επεισοδίου ή πολέμου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Θα ξεκινήσουμε από την προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού που έγραφε για το πρώτο Πάσχα του αίματος και προφανώς εννοούσε τον πόλεμο που θα ξεκινούσε στην Αν.ουκρανία, ενώ ακολουθεί το δεύτερο Πάσχα της πείνας και το τρίτο της δόξης.

Ακολούθησε η ανακοίνωση Αμερικανού Ρεπουμπλικάνου Γερουσιαστού για πιθανό πόλεμο- το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου -μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος.

Μετά ήρθε η Ρωσική ανακοίνωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου από τους Ρώσους που συνιστούσαν στους πολίτες να μην πάνε στα Μικρασιατικά παράλια και στα νησιά του Αιγαίου για διακοπές εκείνη την περίοδο.

Ακολούθησαν οι ημερομηνίες 9 Αυγούστου,Δεκαπενταύγουστος και 30 Αυγούστου για πιθανή Ελληνοτουρκική σύρραξη και φυσικά τίποτα από αυτά δεν επαληθεύτηκε.

Υπάρχουν ακόμη οι προφητείες του πάντα παρεξηγημένου Αγαθάγγελου(που ποτέ δεν υπήρξε ή το βιβλίο έγραψε ο Πολυείδης)που σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προφητεία Αγγαθάγελου για τους 5 Μέγα Πέτρους.

 
Ιστορικά οι 3 Μέγα Πέτροι υπήρξαν όπως και η Αγία Αικατερίνη που έκτισε την Σεβαστούπολη και τις βάσεις της.Ο Πούτιν έχει την επωνομασία 4ος στη Ρωσία όπου χαρακτηριστικά λένε οι Ρώσοι "μόνο αυτός και ο Τσάρος".Η προφητεία αναφέρει ότι ο 5ος δηλαδή ο επόμενος Πρόεδρος μετά τον Πούτιν θα μπει στην Κωνσταντινούπολη με το σημείο του Σταυρού και θα αφανήσει τον Ισμαήλ(τον Τούρκο).Πάνω στο θέμα είχαμε δημοσιεύσει στις 8 Φεβρουαρίου  2022.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥΣ 

 

Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα(2001) εκδοθέν βιβλίο για τον  Γέροντα: ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ
Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί . Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους . Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».
Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο , δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί , ούτε οι Εβραίοι … Αυτοί επικρατούν μια φορά , διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του .
Υπάρχει ακόμη η προφητεία του Αγιου Πα'ι'σιου για τον Ερντογάν:
«Όταν θα φύγει o Ερντογάν – είτε τoν διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτoς πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…» 
Η θητεία του Ερντογάν λείγει τον Ιούνιο του 2023 και πιο πριν πρέπει να γίνουν οι Προεδρικές εκλογές.Ο Ερντογάν βάσει του Τουρκικού Συντάγματος δεν δικαιείται τρίτη θητεία αφού έχει κάνει ήδη δύο συνεχόμενες θητείες σαν πρόεδρος.Από εκεί ξεκινούν και οι φήμες για παράταση της θητείας του για 6-12 μήνες μέσω Ελληνοτουρκικού πολέμου.
Μία ακόμη προφητεία που εκπληρώνεται είναι όσα γράφονται στο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ για τους Ελληνικούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς που είχαν σταματήσει πριν μπούμε στα μνημόνια.

ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ-ΕΚΔΟΣΗ 1996.

 Τι κάνουν λοιπόν;Eνώ βρισκόματε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε ,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες[Τουρκία,Σκόπια,Αλβανία]έτσι ώστε,φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για αγορά αεροπλάνων,πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων κλπ.


Ηδη αποκτήσαμε τα Γαλλικά μαχητικά Rafale.Οι Αμερικανοί μας έδωσαν τα παλαιού τύπου της δεκαετίας του 70 ελικόπτερα Κiowa.

Toν προηγούμενο μήνα παραλάβαμε και τα δύο εκσυγχρονισμένα F-16 Viper.Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα εμφανιστούν και τα Γερμανικά τεθωρακισμένα Marder.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου