Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΡΆΦΕΙ ΠΙΣΤΟΣ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!


 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

Σώστε όλους όσοι μπορείτε πριν να είναι πολύ αργά!Αποκάλυψη 10:6 και 14:11: «Και ορκίστηκε σε αυτόν που ζει στους αιώνες των αιώνων, που δημιούργησε τους ουρανούς και ό,τι είναι μέσα σε αυτήν, τη γη και ό,τι είναι σε αυτήν, και τη θάλασσα και ό,τι είναι μέσα σε αυτήν. , Εκείνη η ώρα δεν θα ήταν πια....και ο καπνός του βασάνου τους θα ανεβαίνει για πάντα, και δεν θα έχουν ανάπαυση μέρα ή νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του και όποιος λάβει το σημάδι του ονόματός του».

Αυτό το γράμμα είναι η κραυγή της ψυχής μου προς αυτόν τον κόσμο... ΣΆΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

Σήμερα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας με κυρίευσε μια θλιβερή σκέψη. Μέρα νύχτα δουλεύω σκληρά για τον Χριστό, σπέρνοντας τον σπόρο του Ευαγγελίου, γιατί ο χρόνος είναι λίγος. Αυτή η ζωή σύντομα θα τελειώσει. Τα δύο τρίτα της ζωής μου είναι πίσω μου! Ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν θα υπήρχε ΧΡΟΝΟΣ στη Λίμνη της Φωτιάς. Σκέφτηκα όλους τους άπιστους, τους επικριτές και τους χλευαστές που βλασφήμησαν τον Θεό και απέρριψαν τη Βίβλο. Ήταν περήφανοι που δεν πίστευαν στον Θεό και τη Βίβλο, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι σύντομα θα βρίσκονταν στην αιωνιότητα. Ω, τι ανόητοι!

Την ίδια στιγμή που κάθε άπιστος πεθαίνει, συνειδητοποιεί αμέσως πόσο ανόητος ήταν στη γη. Αυτοί οι άνθρωποι κοιτάζουν πίσω με σοκ και φρίκη γιατί δεν πίστευαν ότι η Κόλαση ήταν πραγματική, η Βίβλος ήταν αληθινή και ότι θα μπορούσαν να έχουν αιώνια ζωή και όλα τα οφέλη του Θεού ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ! 

Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιούν πόσο ευγενικός ήταν ο Θεός μαζί τους και πόσες ευκαιρίες τους έδωσε ο Κύριος για σωτηρία. Θα κλάψουν και θα τρίζουν τα δόντια τους, συνειδητοποιώντας με πικρία στην καρδιά τους ότι θα μπορούσαν να απολαύσουν αιώνιες ευλογίες με τον Κύριο στον ουρανό.

Αντίθετα, θα περάσουν την αιωνιότητα σε έναν τόπο βασανιστηρίων, βιώνοντας αφόρητο ψυχικό και σωματικό πόνο και δεν θα έχουν πλέον χρόνο. Σκέψου το. Αιώνιο σκοτάδι, φωτιά, ατελείωτος πόνος από τις φλόγες, καπνός στα μάτια και στους πνεύμονες, η συνειδητοποίηση ότι κανείς δεν νοιάζεται που είσαι εδώ και αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ! Προσπάθησα να φανταστώ τον εαυτό μου στην κόλαση, συνειδητοποιώντας ότι δεν υπήρχε χρόνος εκεί.

Ακόμα κι αν έχετε διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα και καταδικαστείτε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή, μπορείτε ακόμα να υπολογίζετε στον θάνατο για να τερματίσετε τα βάσανά σας. Θα μετράτε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να γίνετε 70 ετών (ο μέσος όρος της ανθρώπινης ζωής).

Ακόμη και στις πιο τρομερές γήινες καταστάσεις, ένα άτομο μπορεί πάντα να υπολογίζει στο θάνατο. Δεν θα μείνει τίποτα να ελπίζουμε στην κόλαση!

Φίλε μου, σε παρακαλώ, άκουσέ με, δεν θα υπάρχει τίποτα να ελπίζεις στην κόλαση! Σκέψου το. Ακόμη και στις πιο τρομερές γήινες καταστάσεις, ένα άτομο μπορεί πάντα να υπολογίζει στο θάνατο. Όχι όμως στην κόλαση, την οποία η Βίβλος ονομάζει «Δεύτερος Θάνατος» (Αποκάλυψη 21:8). Παρακαλώ κατανοήστε ότι ο πνευματικός θάνατος και ο δεύτερος θάνατος δεν είναι το ίδιο πράγμα. Όλοι γεννιόμαστε πνευματικά νεκροί (σωματική γέννηση) επειδή μας χωρίζει από τον Θεό η αμαρτωλή φύση που μας μεταδόθηκε από τον Αδάμ (Ρωμαίους 5:12).

Φυσικά, ο Θεός δεν τιμωρεί τα παιδιά επειδή είναι αμαρτωλά, επειδή δεν έχουν φτάσει ακόμη σε μια συνειδητή ηλικία (η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι διαφορετική για όλα τα παιδιά). Γεννιόμαστε πνευματικά νεκροί, χωρίς Θεό. Γι' αυτό χρειάζεται να ξαναγεννηθούμε, δηλ. λάβετε το Άγιο Πνεύμα του Θεού στο σώμα σας για να γίνετε πνευματικά ζωντανοί. Η σωτηρία είναι το θαύμα του Θεού (Ιωάννης 1:12-14) που μπορεί να συμβεί μόνο αν παραδεχτείς ότι είσαι αμαρτωλός στα μάτια του Θεού και πιστεύεις στον Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό. Η σωτηρία είναι απλή. Ο Θεός σώζει όλους όσους θέλουν ειλικρινά να σωθούν.

Λουκάς 13:28: «Θα υπάρξει κλάμα και τρίξιμο των δοντιών, όταν δείτε τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ και όλους τους προφήτες στη βασιλεία του Θεού, και τους εαυτούς σας να βγαίνουν έξω».

Πάντα προσεύχομαι για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, για φίλους και για εχθρούς, σας αγαπώ όλους εν Κυρίω. Συνεχίζω να προσεύχομαι ότι ο Θεός θα εργαστεί στις καρδιές των εχθρών μου στο Διαδίκτυο, ώστε μια μέρα να σωθούν και να χαρούμε μαζί για αυτό που έχει κάνει ο Ιησούς Χριστός για εμάς - εκείνους που δεν αξίζουν τα δώρα Του της αγάπης, της χάρης και της αιώνιας ΖΩΗ.

Αποκάλυψη 14:11: «Και ο καπνός του βασάνου τους θα ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων, και δεν θα έχουν ανάπαυση μέρα ή νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του και όποιος λάβει το σημάδι του ονόματός του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου