Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Θαύμα! Διπλο τελεσιγραφο Ιερωνυμου σε Μητσοτακη για Ταυτότητες και τεκνοθεσία ομοφυλοφίλων.

 




Θερμό επεισόδιο κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου
Τον κάλεσε σστο τηλέφωνο ενώπιον των Αρχιερέων  *  ”Θα εκδώσω εγκύκλιο προς τον λαό για τον γάμο, αν προχωρήσετε, κύριε πρωθυπουργέ…” * ”Θα αλλάξω στάση για τις ταυτότητες, αν προστεθούν σε αυτές νέες δυνατότητες!” * Εννοούσε ΑΦΜ & ΑΜΚΑ * ”Απείλησε τον υφυπουργό κ. Γιάνν Μπρατάκο με αποστολή αντιπροσωπείας Μητροπολιτών στο Μαξίμου, επειδή ο πρωθυπουργός κρυβόταν στην αρχή και δεν σήκωνε το τηλέφωνο!

σχόλιο Γ.Θ : Η συνέχεια αύριο στην ΕΣΤΙΑ του Μανώλη Κοττάκη, που παρεμπιπτόντως είναι Ρωμιός με Πνευματική ζωή και αληθινή αγάπη στη Πατρίδα

romioitispolis.gr

1 σχόλιο:

  1. Όπως και να έχει το πράγμα είναι αναξιόπιστη και η Κυβέρνηση και η ΕΚΚΛΗΣΊΑ η κρατούσα.Οι ΝΈΕΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΕΣ του ΑΝΤΙΧΡΊΣΤΟΥ είναι απαράδεκτες ακόμα και αν δεν έχουν τσιπακι ( που έχουν και μάλιστα δύο!!!) Διότι θα λαμβάνονται τα βιομετρικά δεδομένα και θα λαμβάνει ο πολίτης τον Μοναδικό ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΑΡΙΘΜΟ τον ισόβιο! ...και όλα αυτά θα πηγαίνουν σε ξένα σκοτεινά κέντρα εξουσίας και μέσω αυτού του αριθμού του προσωπικού θα δουλεύει και το ΨΗΦΙΑΚΌ ΧΡΉΜΑ αργότερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή