Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Γ.Μ : Η ώρα του Elias…

 


Χαίρεται
Κατά διαόλου…
Όταν  ξημερώνει  μία νέα μέρα  που  αρχηγός της αντιπολίτευσης  πανηγυρικά εκλέγεται  ένας  ομοφυλόφιλος , που πιστεύει και πιστεύουν όσοι τον ψήφισαν .ότι θα σώσει την πατρίδα .
Ένας άνθρωπος που  έφτιαξε οικογένεια με ένα άλλο άνδρα και έναν σκύλο  ,θα μας διδάξει ήθος και αρχές και θα μας οδηγήσει στο ΦΩΣ ;
Όταν ξημερώνει μία νέα μέρα που ξεκινάει η έκδοση των ψηφιακών ,ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ,που περιέχουν δύο τσιπάκια ,το ένα για χρήση από τις Ελληνικές αρχές και το άλλο για χρήση από της Ε.Ε .
Αυτά τα τσιπάκια έχουν αποθηκευτική δυνατότητα δεδομένων ,αλλά και κεραίες που  επικοινωνούν  με τα  κέντρα δεδομένων ,με ότι συνεπάγεται αυτο .
Χωρίς να έχουμε  δυνατότητα ελέγχου τι εισάγεται αλλά και τι περιέχεται .
Δεν είναι Elias ,αλλά Ηλίας ….
Όταν ξημερώνει  μία νέα μέρα που μετά τον Daniel Δανιήλ ,περιμείνουμε τον Elias δηλαδή τον Ηλία 
Ο Θεός μετά τον προφήτη Δανιήλ ,στέλνει και τον προφήτη Ηλία να μας προειδοποιήσει ,ότι πάμε κατά διαόλου 
O Θεός   συνεχίζει να μας προειδοποιεί μέσα από τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ότι δεν πάμε καλά .είμαστε σε πολύ δεινή  πνευματική κατάσταση  και μας το δείχνει συνεχώς .
Ο προφήτης Ηλίας, ο μέγιστος των Προφητών
 
Για τον προφήτη Ηλία έχουν γραφεί στην Παλαιά Διαθήκη πολλές σελίδες, που όλες είναι μεστές πολλής και βαθειάς θεολογίας. Το Καρμήλιον όρος, πάνω στο οποίο ο Προφήτης προσέφερε κατά θαυμαστό τρόπο τη θυσία του, όταν από τον ουρανό κατήλθε φωτιά και κατέκαψε τα σφάγια, το όρος Σινά, επί του οποίου είχε θεοπτεία ο μέγας Προφήτης, και το όρος Θαβώρ, πάνω στο οποίο εμφανίσθηκε μαζί με τον Κύριό μας ο Προφήτης, είναι οι τρεις μεγάλες κορυφές ορέων, που αναφέρονται στη δόξα τη δική του.
Ο προφήτης Ηλίας, αγαπητοί μου, είναι μία μεγάλη μορφή, μια πολύ μεγάλη μορφή της Παλαιάς Διαθήκης. Είναι ο μέγιστος των Προφητών είναι ανώτερος κι απ’ αυτόν τον προφήτη Ησαΐα τον μεγαλοφωνότατο. Και ενώ δεν έγραψε ο προφήτης Ηλίας ούτε μία λέξη, υπήρξε ο ίδιος μία μεγάλη προφητεία. Αυτό του το έργο, ο τρόπος με τον οποίο έζησε, ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από την παρούσα ζωή αλλά και η εμφάνισή του στη Μεταμόρφωση του Χριστού δείχνουν ότι η μορφή αυτή είναι παμμέγιστη, είναι πελώρια!
Ο διαχρονικός Προφήτης
Ο προφήτης Ηλίας είναι παρών, τόσο στον χώρο της Παλαιάς Διαθήκης, όσο και στον χώρο της Καινής Διαθήκης.
Βέβαια ό,τι να πει κανείς και ό,τι να αναλύσει, πάντα θα μένει στην περιφέρεια των πραγμάτων, γιατί, όπως σας εξήγησα, είναι μία απύθμενη σε ανάλυση προσωπικότητα ο άγιος του Θεού Προφήτης.
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 
facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου