Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

GEWKWN : ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.

 GEWKWN

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε ψήφισμα αργά χθες το βράδυ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.














Τώρα πλέον ξέρουμε ότι η τεράστια ναυτική και στρατιωτική παρουσία στην Μέση Ανατολή ήταν μέρος μιας καλά σχεδιασμένης σειράς κινήσεων που θα οδηγούσε σε ‘’κήρυξη’’ πολέμου με το Ιράν.

Στο τέλος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, ανάμεσα στα ερείπια των πόλεων ( όσες θα έχουν απομείνει) θα αναρωτιούνται οι λίγοι τυχεροί άτυχοι που έμειναν ζωντανοί πως θα επιβιώσουν και για πόσο διάστημα. Με τους περισσότερους ανθρώπους νεκρούς, τους υπόλοιπους να πεθαίνουν, με το φαγητό δηλητηριασμένο, και με τον αέρα ακατάλληλο να αναπνεύσουν, με τις κυβερνήσεις εξαφανισμένες και τον στρατό διαλυμένο, δεν θα έχει σημασία γι’ αυτούς τους ανθρώπους ποιος είχε δίκιο, ποιος έλεγε ψέματα, ποιος ξεκίνησε τον πόλεμο και ποιοι τον επεδίωκαν.

Ενημερωθείτε, ερευνάτε, προετοιμαστείτε, και να γνωρίζεται ότι η άγνοιά φέρνει φόβο.

Μέσα σε ένα παγκόσμια πόλεμο, αλλά περισσότερο, μετά από αυτόν , θα επικρατεί παντού το χάος, η πείνα, η εξαθλίωση, ο πόνος, οι αρρώστιες, ο φόβος και η καταστροφή. Από την μια στιγμή στην άλλη οι άνθρωποι θα χάσουν τα πάντα, οι τράπεζες δεν θα λειτουργούν γιατί δεν θα έχουν χρήμα, παντού θα υπάρχουν καταστροφές, οι άνθρωποι θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου για λίγο φαγητό, για λίγο καθαρό νερό και για λίγη ζεστασιά……κάποιοι δεν θέλουν η φοβούνται να δεχτούν ότι όλα αυτά είναι πολύ κοντά.

Σήμερα όλοι κάνουμε τους καλούς χριστιανούς τους νομοταγείς πολίτες, τους φιλάνθρωπους και ότι νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας…….. όταν έλθουν όμως όλες αυτές οι δοκιμασίες που έχω αναφέρει προηγουμένως, τότε θα φανεί ποιος είναι άξιος να ονομάζεται, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Όλοι, τότε, θα δοκιμαστούμε αν μέσα στο χάος στον πόνο και ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, θα τολμήσουμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας

‘’Υποκριταί που διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε τον κάμηλο …….’’ Αλίμονο σε σας, υποκριτές, που βρίζεται Γέροντες και συνανθρώπους σας, μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, που εξωτερικά φαίνονται ωραίοι, εσωτερικά όμως είναι γεμάτοι….. ακαθαρσία.

Η Χαμάς έχει στριμωχτεί πολύ άσχημα, αν δεν μπουν άλλες δυνάμεις άμεσα το μόνο που της μένει να κάνει πλέον είναι να πάει σε ‘’ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ‘’ καθώς γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει τον αφανισμό από τον Ισραηλινό Στρατό. Η Χεζμπολάχ (Ιράν) αναμφίβολα θα κάνει το ίδιο, γνωρίζοντας ότι αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχουν ποτέ για να επιτύχουν τον στόχο τους να εξαφανίσουν το Ισραήλ. Η Υεμένη έχει ήδη κηρύξει πόλεμο εναντίον του Ισραήλ. Σύντομα θα μπουν σε αυτό το χάος η Ιορδανία, η Συρία…… Ίσως και η Τουρκία.

Για να προστατεύσουν το Ισραήλ θα εμπλακούν οι Δυτικοί κάτι που θα οδηγήσει στην εμπλοκή της Ρωσίας, Κίνας, Πακιστάν, Ιράν και άλλων. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν και άλλα σημεία ανάφλεξης που είναι εξίσου επικίνδυνα : Σερβία/Κόσοβο, Αρμενία/Αζερμπαϊτζάν Βόρεια/Νότια Κορέα, Ινδία/Πακιστάν, Τουρκία/Ελλάδα.

ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε την εισβολή στη Γάζα στις 29 Οκτωβρίου 2023 επικαλούμενος μια εντολή από την Παλαιά Διαθήκη που καλούσε τους Ισραηλίτες : Α΄ ΣΑΜΟΥΗΛ (Ή ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Α΄) Ο πόλεμος εναντίον των Αμαληκιτών: Τώρα, λοιπόν, άκουσε τα λόγια του Κυρίου: “θα τιμωρήσω τους Αμαληκίτες”, λέει ο Κύριος των ισραηλιτικών δυνάμεων, “γι’ αυτό που έκαναν στους Ισραηλίτες, να τους κλείσουν το δρόμο, όταν εκείνοι έβγαιναν από την Αίγυπτο. Πήγαινε, λοιπόν, τώρα να χτυπήσεις τους Αμαληκίτες και να καταστρέψεις εντελώς καθετί που έχουν· μην τους λυπηθείς. Θα εξοντώσεις άντρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη, βόδια και πρόβατα, καμήλες και γαϊδούρια”».

Μήπως ο Νετανιαχου ζωγραφίζει τους Παλαιστίνιους της Γάζας ως τους βιβλικούς Αμαληκίτες των οποίων η πλήρης εξάλειψη διατάχθηκε από τον Θεό τους ως τιμωρία για τις αμαρτίες τους. Τελικά ο Σαούλ οδήγησε το στρατό του στην πόλη των Αμαληκιτών και κατέσφαξε όλο τον πληθυσμό της περιοχής.

MIA

Υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken: ‘’Στέκομαι εδώ και ως Εβραίος. Ο παππούς μου έφυγε από τα πογκρόμ στη Ρωσία. Ο πατριός μου επέζησε από το Άουσβιτς, το Νταχάου και το Μαϊντάνεκ – καταλαβαίνω τη φρίκη των ενεργειών της Χαμάς’’

Στην Αμερική υπάρχει μεγάλη ανησυχία μεταξύ των Αμερικάνων διότι έχει παρατηρηθεί ότι πάνω από 48 πολιτείες πετούσε μεγάλος αριθμός στρατιωτικών αεροπλάνων, ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν δει παρόμοια κατάσταση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά και μιλούν ότι ‘’ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ’’

Στην περιοχή της Μέσης Ανατολής η κατάσταση χειροτερεύει , θυμήθηκα τα λόγια του Γέροντα που μας είπε ότι ‘’ κάποια στιγμή θα τους ξεφύγει η κατάσταση και τότε θα αρχίσει ένας Μεγάλος περιφερικός πόλεμος ο οποίος θα εξελιχθεί σε παγκόσμιο.

Το Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι ο Πρέσβης του Ισραήλ έφυγε από την χωρα και ότι ο πρέσβης του Ισραήλ έκανε το ίδιο. Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν, είπε σήμερα ότι η καταστροφή του Ισραήλ είναι επικείμενη.

Στο Ιράκ ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου είπε ότι η χώρα του βρίσκεται στο πλευρό των παλαιστινίων και ότι είναι έτοιμοι να υπερασπίσουν την κυριαρχία και τα σύνορα της χώρας τους.

Η Ιορδανία και η Σαουδική Αραβία ενημέρωσαν την Υεμένη ότι δεν θα επιτρέψουν την χρήση του εναέριου χώρου τους εναντίον του Ισραήλ.

Μια ιρανική πολιτοφυλακή έφτασε στο νότιο Λίβανο και βοηθά τη Χεζμπολάχ στη μάχη κατά του Ισραήλ. Σήμερα, ο υπεύθυνος της Ισλαμικής Αντίστασης του Ιράκ, επιβεβαίωσε ότι αποφάσισαν να απελευθερώσουν στρατιωτικά το Ιράκ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ‘’ Παιδιά μου δυστυχώς οι εξελίξεις οδηγούν σε γεγονότα που δεν έχουν ξαναζήσει οι άνθρωποι, αν δεν γίνει κάτι τις επόμενες μέρες που θα οδηγήσει στην ειρήνη ( πολύ δύσκολο η και ανέφικτο) τότε να προσεύχεστε Ο Θεός να λυπηθεί όλον τον κόσμο και εμάς………. ΤΩΡΑ χρειάζεται Ομολογία Πίστεως, να ομολογήσετε Χριστό, να ομολογήσετε Τον Ουράνιο Πατέρα, Την Αγία Τριάδα, να ομολογήσετε Το Άγιο Πνεύμα, και την ψυχή σας που φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα, για να μην μείνετε στους δρόμους με την ψυχή στο στόμα ’’

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου