Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

H Γερόντισσα Φεβρωνία ηγουμένη της Παναγίας Σαιντανάγια και ο Πατριάρχης Αντιοχείας αδερφός του μάρτυρα Παύλου σήμερα στην ιστορική Μονή! ΦΩΤΟ- Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΜΑΛΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ!

 

Η Γερόντισσα και Ηγουμένη της ιστορικής ελληνορθόδοξης μονής Παναγία Σαιντανάγια στην

περιφέρεια Δαμασκού (ασκός-Διονύσου) Συρίας Φεβρωνία μοναχή με τον αδερφό του Αγίου Ιερομάρτυρα Παύλου Γιαζίζι Μητροπολίτη Χαλεπίου τον Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννη Χ σήμερα Κυριακή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.. Η χαρισματούχος Γερόντισσα Φεβρωνία έζησε όλη τη φρίκη του πολέμου και ανέδειξε τη μονή της το μεγάλο προμαχώνα και προπύργιο κατά της εξάπλωσης του ισλαμισμού.. Εδώ σταμάτησε το διεθνές τζιχάντ.. Στα τείχη της ιστορικής μονής ηττήθηκε κατά κράτος…

H Yπέρμαχος Στρατηγός έδωσε νίκη στο φιλόχριστο στρατό του Άσαντ και τους συμμάχους του..Στην αυλή της μονής ανατράφηκε ο νυν πρόεδρος της Συρίας που έμελλε ν΄αναδειχθεί ο πύργος ο άσειστος που αναχαιτίζει ελέω Τριαδικού Θεού τις λυσσαλέες επιθέσεις τζιχαντισμού σιωνισμού..

Νωρίς το πρωί της 29ης Μαρτίου 2024, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη που χρησιμοποιούν τον εναέριο χώρο της κατεχόμενης περιοχής Al-Tanf οργάνωσαν μια σειρά επιθέσεων στην πόλη Χαλέπι, κατά τις οποίες τουλάχιστον 33 άμαχοι και Σύροι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν. Αυτές οι επιθέσεις συνέπεσαν με μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από την Ιντλίμπ από την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση HTS! Σιωνισμός και τζιχαντισμός κατά φιλόχριστου συριακού λαού και του ηγέτη του Μπασάρ αλ Άσαντ…

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΜΑΛΑ ΑΦΗΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ!

Toυς έπιασε πρεμούρα με την κόκκινη δαμάλα και βομβαρδίζουν τούτη την ώρα βράδυ Κυριακής 31 Μαρτίου 2024 και πάλι την περιφέρεια Δαμασκού..

Ήχοι εκρήξεων ακούστηκαν στην περιοχή της Δαμασκού.. Στόχευσαν μια περιοχή μεταξύ των χωριών Al-Hameh & Jomrayah στα προάστια της Δαμασκού της Συρίας.Το Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών στη Τζαμράγια έγινε στόχος και ένα κτίριο στο προάστιο Κουντσάγια της Δαμασκού στοχοποιήθηκε από ισραηλινά αεροσκάφη. To Yπ. Άμυνας Συρίας αναφέρει ότι η επίθεση εκδηλώθηκε στις 9.30 μμ και τραυματίστηκαν 2 πολίτες ενώ υπήρξαν και υλικές ζημιές.

Σε τρεις ώρες, νέα τρομοκρατική επίθεση στα νότια της Ιντλίμπ, επιθέσεις από πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ιντλίμπ σε πολλά μέτωπα και ισραηλινή επιθετικότητα γύρω από τη Δαμασκό.Συντονισμός.. όπως προχθές στο Χαλέπι. Η Τσαχάλ είναι η αεροπορία των τζιχαντιστών ..

η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα ήταν η επανεκκίνηση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στη Συρία και γενικότερα..

Η αεράμυνα της Συρίας δεσμεύει στόχους πάνω από τη Δαμασκό από ισραηλινά στρατιωτικά αεροσκάφη που επιχείρησαν από τα κατεχόμενα Golan κοντά στα σύνορα Λιβάνου.
Aκούστηκαν 6 εκρήξεις στην ύπαιθρο της Δυτικής Δαμασκού…

Καθημερινά το Ισραήλ βομβαρδίζει 3 χώρες Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη … αλλά η διεθνής κοινότητα μούγκα στη στρούγκα. Να μην στενοχωρήσει την κόκκινη δαμάλα …

H KOKKINH ΔΑΜΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ την πόλη Blida στα νότια της χώρας.. αλλά είπαμε είναι ιερή είναι το χρυσό βόδι της οικουμένης οπότε πάσα αρχή παυσάτω …

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου