Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ! Συγκλονιστική ρήση του Γέροντα που τα λέει όλα! Βίντεο.

  












Το λανωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Με μια λέξη, με μια φράση, μπορεί κανείς να πει χιλιάδες πράγματα, να εκφράσει μεγάλα νοήματα, να προαναγγείλει τρομερές εξελίξεις και δεινά, που επέρχονται στους αλαζόνες, στους τυράννους της ανθρωπότητας, στους πολέμιους του Σταυρού, του αιώνιου Ορθόδοξου Ελληνισμού, της αθάνατης Ρωμιοσύνης.

 Και ο Άγιος Γέροντας, ευλογία του Χριστού στον λαό μας, αντίδωρο για την Μικρασιατική Καταστροφή, αποτελεί την γέφυρα της Μικρασιατικής Επιστροφής.


"ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ"

  Κάποτε λοιπόν ο Αγιορείτης Γέροντας, είπε σε Έλληνες της μαρτυρικής Κύπρου μας μία μόνο φράση, που τα λέει όλα και δείχνει ότι τέλειωσε η υπομονή του Θεού για τους Τούρκους

 Αντί να μετανοήσουν για τις Γενοκτονίες και τα εγκλήματα κατά του Ελλήνων, των Αρμενίων, των Κούρδων, συνεχίζουν απτόητοι και ποιο προκλητικοί, αλαζόνες και αυθάδεις όσο ποτέ, για να αιματοκυλίσουν και πάλι τον κόσμο, σαν μια δεύτερη "ναζιστική Γερμανία", σαν ένας δεύτερος, φρικτότερος "Χίτλερ", που όλοι, δυτικοί και ανατολικοί, ΝΑΤΟ και Ρώσοι ως τώρα "χαϊδεύουν", αντί να ενωθούν και να σταματήσουν εν τη γενέσει του το νέο "Τουρκικό Ράιχ", την Β'  "Οθωμανική Αυτοκρατορία", που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προέλαση σε όλα τα μέτωπα.

  Όμως ο Άγιος Παΐσιος πήρε και πάλι το μήνυμα του ουρανού, δεκαετίες πριν τα δούμε εμείς, βάζοντας σε μια φράση τα πάντα.

  Πιο συγκεκριμένα, στο "Αθωνικόν λειμωνάριον"  Βλασίου Μοναχού, εκδόσεις Λυδία, Θεσσαλονίκη 1998, σελ. 48, αναφέρεται:

 "Άλλοι προσκυνητές Κύπριοι ρώτησαν τον Γέροντα Παΐσιον για να τους πει την γνώμην του για το Κυπριακό και τους Τούρκους, που πήραν  ένα μεγάλο μέρος της Κύπρου και με αλαζονεία απειλούν και προκαλούν τους Έλληνες ότι θα προχωρήσουν και περαιτέρω. Ο Γέροντας ως νηφάλιος και ειρηνικός όπου ήτο, τους είπε:

  "Αυτούς (τους Τούρκους) του βαρέθηκε κι ο Θεός και σύντομα θα τους έρθει το χαστούκισμα"!

 Και όταν ένας Άγιος, φωτισμένος από την Θεία Χάρη, λέει ότι "τους βαρέθηκε ο Θεός", σημαίνει πως πρέπει "να τους κλαίμε" κυριολεκτικά (δείτε και εδώ τι είχε πει σχετικά ο Μόρφου)! Γιατί όταν η υπομονή του υπομονετικού Θεού τελειώνει, τότε ουαί και αλίμονο! Γιατί τίποτε δεν θα μείνει από την λεγόμενη Τουρκία! Ούτε καν το όνομά της! Δεν υπάρχει πια κανένα έλεος για αυτήν! Καμία ουράνια ανοχή!


"ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ"

  Το οικτρό αυτό τέλος βεβαιώνει ο Γέροντας και σε κάποιον άλλο προσκυνητή, από την Θεσσαλονίκη αυτή την φορά, τον Στέφανο Παπαβασιλείου - Κουβουκλιώτη, όπως καταγράφεται στο βιβλίο "΄Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης 1924 - 1984, β΄ έκδοση Αγιοτόκος Καππαδοκία, σελ. 418:

   "Αυτοί (σ.σ. οι Τούρκοι) θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από τον χάρτη, διότι είναι ένα έθνος που δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού"!

Βαρύς ο λόγος, αλλά γεμάτος νόημα. Γιατί τι πάει να πει ότι "

  Δεν έγιναν οι Τούρκοι από θέλημα και ευλογία Θεού! Αλλά έγιναν από ένα ατέλειωτο και διαρκές Παιδομάζωμα, από έναν ατέλειωτο και διαρκή βίαιο Εξισλαμισμό και έπειτα Εκτουρκισμό, αμέτρητων λαών, χωρών και εθνοτήτων! Όσοι αντιστάθηκαν αντιμετώπισαν την φρίκη της Γενοκτονίας, των σφαγών, των βιασμών, του Τουρκικού Τζιχαντισμού!

  Δεν υπάρχει λοιπόν πράγματι "Τουρκικό έθνος", όπως ξέρουμε πολύ καλά και σήμερα, με 20 εκατομμύρια Κούρδους μέσα στην Τουρκία, 12 εκατομμύρια Αλεβίτες, 20 εκατομμύρια Κρυπτοχριστιανούς κυρίως Ελληνικής - Βυζαντινής καταγωγής (Βυζαντινή "Μειονότητα") και τόσους άλλους...

  Άλλωστε ο ίδιος ο Ερντογάν είναι ποντιακής - ελληνικής καταγωγής από την Ποταμιά Ριζούντας του Πόντου! (δείτε εδώ). 

  Το ίδιο συμβαίνει και με τους λεγόμενους "Τουρκοκύπριους" στην Κύπρο μας, οι οποίοι βάση και έρευνας DNA, είναι όλοι ελληνικής καταγωγής, βίαια εξισλαμισμένοι και ακόμη τρομοκρατημένοι! (δείτε εδώ)

  Πίσω από το κράτος "Τουρκία" λοιπόν, υπάρχει ένα ιστορικό σκότους και βίας, εξαναγκασμών και φοβέρας, τρομοκράτησης και τυραννίας, που σύντομα θα σπάσει σαν βιτρίνα, αποκαλύπτοντας το "Εξπρές του μεσονυχτίου" της πείνας, φτώχειας, φυλακίσεων και δυστυχίας, που γίνονται για την πολεμική υπεροπλία της "αγκυλωτής ημισελήνου"...

  Δείτε το βίντεο

noiazomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου