Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σεισμός – Σάμος: Μεγάλες ζημιές σε εκκλησία στο Καρλόβασι./Εκτεταμένες φθορές στην Παναγία Ευαγγελίστρια της Χίου.

ΣΧΟΛΙΟ : Μεγάλο μήνυμα από τον ουρανό για Μετάνοια.Τέτοιος σεισμός στο Αιγαίο δεν έχει ξανασυμβεί.Και ειδικά όταν γίνεται περίπου μία ώρα πριν το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα του Κορονα'ι'ού.(Συνήθως οι μεγάλοι σεισμοί με τσουνάμι γίνονται βράδυ).Τυχαίο ή σημάδι για όσα θα συμβούν στη συνέχεια;Το κτύπημα διπλό σε Ελλάδα και Τουρκία για να ακούσει και να καταλάβει ο Ερντογάν τα όσα μέλλει γενέσθαι.

Σεισμός – Σάμος: Μεγάλες ζημιές σε εκκλησία στο Καρλόβασι

Ισχυρός σεισμός 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 16 χλμ βόρεια βοεριοδυτικά της Σάμου σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας.

Όπως φαίνεται και από εικόνα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεγάλο τμήμα του ναού στο Καρλόβασι κατέρρευσε. Πρόκειται για την εκκλησία «Παναγία Θεοτόκου».

infognomonpolitics.gr 

 

Εκτεταμένες φθορές στην Παναγία Ευαγγελίστρια της Χίου.

 

Από τον σεισμό άνοιξαν τα τόξα του Ναού και έπεσαν σοβάδες, καντήλια και μέρος των πολυελαίων.

























Εκτεταμένες φθορές εξαιτίας της σεισμικής δόνησης, προκλήθηκαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας της πόλης της Χίου.



Από την ένταση και τη διάρκεια του σεισμού, τα τόξα του Ιερού Ναού άνοιξαν και αμέσως έπεσαν μεγάλα κομμάτια σοβάδων σε όλο την επιφάνεια της Εκκλησίας, ενώ έπεσαν καντήλια και κομμάτια από τους πολυελαίους.

Όπως ανέφερε στο Politischios.gr o Ιερέας του Ναού π. Χριστοφόρος Γουρλής, την ώρα του σεισμού στον Ιερό Ναό τελούσε εξομολόγηση.

«Είναι ευτύχημα ότι δεν υπήρχαν πιστοί μέσα στην Εκκλησία εκείνη την ώρα. Οι υλικές ζημιές με τη βοήθεια και την πρόνοια του Θεού θα αποκατασταθούν», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου