Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ : ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

 


ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΜΙΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΞΑΝΑ. ΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ, ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΤΟΜΗ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ. ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΩΔΥΝΑ ΣΤΟ ΝΕΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΕΣΤΩ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ. ΑΡΚΕΙ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΑ Ή ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΘΥΜΗΣΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΑ,

ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΡΙΛΑΜΠΡΟ ΘΕΟ. ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…)

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου