Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: ¨Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ "ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ",  ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ https://anargyros1602.blogspot.com/2020/04/blog-post_80.html... "ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΤΗΤΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΛΑΟΙ" (ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)

 ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΤΟΝΙΣΕΙ , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΘΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ...  ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ" ΤΩΝ ΛΑΩΝ ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΛΟΜΠΟΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΒΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) ...  ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ ... Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΡΩΣΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ... Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΕΝΩ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ...

ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ 2021 ΚΑΙ 2022 ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ... ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ" ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ !!!

+++

anargyros1602.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου