Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ : ΤΑ ΔΕΙΝΑ / Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ.

 


ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΛΗΜΑ.

ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΧΑΡΑ, ΠΙΣΤΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΥ.

ΕΛΘΕΤΕ ΠΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΙΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΠΑΥΣΩ ΥΜΑΣ, Ο ΓΑΡ ΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΛΑΦΡΟΝ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΟΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΗΣΕΤΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΕΙΣ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΥΜΩΝ.

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ ΕΣΤΕ. ΠΛΗΝ ΦΘΟΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΟΙΗΣΑ ΕΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ.

ΞΥΠΝΑΤΕ. Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ… Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΟΣ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΨΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ. ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ.
(ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ / ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ)

– ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

– ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

– ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ;

– ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ;

– ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ.

– ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.

– ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;

– ΒΕΒΑΙΩΣ. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ. Π.Χ. ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΟΠΕΛΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ, ΔΕ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕ ΖΗΛΕΥΕΙ, ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΚΟΙΝΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΤΕ. ΕΓΩ ΤΗ ΛΕΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

– ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ; Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

– ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ. ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

– ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

– ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ. ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΠΙΣΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.

ΔΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ (ΑΝΑΛΑΜΠΗ). ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΝΑ ΛΕΤΕ: ΚΥΡΙΕ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ.

– ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

– ΝΑΙ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ.

– ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

– ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΘΕΪΚΑ. ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ. ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ. ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.

ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΔΕ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…)

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου