Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ;

 Οι προφητείες έχουν μελετηθεί όχι μόνο από το λαό,αλλά  και από τις κυβερνήσεις.Πολλές από αυτές τις προφητείες έχουν διαστρεβλωθεί μέσω του ίντερνετ.

Ενα παράδειγμα,είπε ο Άγιος Πα'ί'σιος:

Ο κόσμος θα είναι τόσο απογοητευμένος τα χρόνια εκείνα από τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων,που θα τους σιχαθεί όλους.
Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο Βασιλιάς.

Στο ίντερνετ μεταβλήθηκε στο γνωστό : «Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός»

Και να τι είπε ο Γ.Παπανδρέου όταν κυβερνούσε το 2010:


Να πούμε ότι έχουν διαψευστεί και κάποιες προφητείες όπως το γνωστό Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2020,του Αγιου Σωφρόνιου του Έσσεξ,προφητεία που μέχρι πέρσυ έκανε το γύρο του διαδικτύου,ενώ στο βιβλίο που δήθεν αναφερόταν στην τελευταία έκδοση δεν υπήρχε γραμμένη,όπως και η προφητεία του Άγιου Βησσαρίωνα ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983 στην τελευταία έκδοση δεν υπάρχει,αφού δεν βγαίνουν τα κουκιά,αφού ο Αντίχριστος θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί το 2009-2010 να είχε κυβερνήσει 7 χρόνια και να είχε γίνει και η Δευτέρα παρουσία.
Ποιοί και για ποιό λόγω δημοσιεύουν τέτοιες προφητείες;

ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ-ΕΚΔΟΣΗ 1996.

 Τι κάνουν λοιπόν;Eνώ βρισκόματε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε ,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες[Τουρκία,Σκόπια,Αλβανία]έτσι ώστε,φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για αγορά αεροπλάνων,πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων κλπ.

Φτάσαμε λοιπόν να παραγγείλουμε 18 μαχητικά Rafale τα οποία θα παραλάβουμε σταδιακά από το καλοκαίρι του 2021.Το ερώτημα είναι αν ο Τούρκος θα περιμένει να τα αποκτήσουμε ή θα κάνει πιο πριν κάποια πολεμική ένταση;

Εν τω μεταξύ αναμένονται συμφωνίες και για φρεγάτες ενώ κατά περιόδους έχει ακουστεί και η απόκτηση των Αμερικανικών F-35 μελλοντικά,τα οποία είναι αεροπλάνα πρώτου πλήγματος και όχι μαχητικά.

Ας περάσουμε και στο θέμα του Κορονα'ι'ού,το οποίο έχει και θρησκευτικές επιδράσεις με τους περιορισμούς στους Ναούς και τα Μοναστήρια αλλά και με το άνοιξε -κλείσε τους Ναούς.

Ο αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης έλεγε στην εποχή του και όλοι τότε τον έλεγαν τρελό:

Έρχεται θύελλα που θα σαρώσει κλήρο και λαό! Θα μας στερήσει ο Θεός τη Θεία Λειτουργία!


Τέσσερα μηνύματα του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου στους νέους το 1963!

1) Ἔρχεται θύελλα…

2) Ἄνθρωποι ποὺ θὰ μοιάζουν μὲ τοὺς βατράχους…

3) Θα ερθη μερα, που στην Ἑλλάδα δεν θα χτυπήσουν οι καμπανες το Πασχα… Εἴμαστε ἀνάξιοι & στό ναό & στην Θεία λειτουργία να πᾶμε & θα μας τα στερήση ο Θεός ὅλα αὐτα.
4) Η Αληθινὴ χαρὰ βρίσκεται μονάχα κοντά στὸ Χριστό. Ὑπάρχει ἡ χαρά τῶν ἀγγέλων & ἀρχαγγέλων. Ἡ χαρὰ τῆς προσευχῆς. Προσευχηθεῖτε, για να την ἀπολαύσετε. Ὑπάρχει ἡ χαρά τοῦ ἐκκλησιασμοῦ, ἡ χαρὰ τῆς Θείας Κοινωνίας, ἡ χαρὰ τῆς ἀγαπης, τῆς ἐλεημοσύνης & τῆς συγνώμης. Ὑπάρχει ἡ χαρὰ τοῦ ΘΕΟΥ.

Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος: «Σὰν μιὰ φωνὴ διαμαρτυρίας εἶνε αὐτό, διότι ἔρχεται θύελλα μεγάλη ἡ ὁποία θὰ μᾶς σαρώση ὅλους καὶ παπάδες καὶ… Ἐμεῖς νομίζουμε ὅτι ὁ κόσμος αὐτὸς δὲν ἔχει ἀφέντη. Τό κάθε σπίτι ἔχει ἀφέντη καὶ ὁ κόσμος αὐτὸς ἔχει Ἀφέντη του τὸν Θεό.
Νὰ τὸ θυμᾶστε, γράψατέ το, ἐγὼ τουλάχιστo δὲν θέλω να ζῶ τότε.

Θὰ ἔρθη μέρα, ποὺ στὴν Ἑλλάδα δὲν θὰ χτυπήσουν οἱ καμπάνες τὸ Πάσχα. Ἔρχονται, πλησιάζουν οἱ ἡμέρες αὐτές. Εἴμαστε ἀνάξιοι καὶ στὸ ναό καὶ στὴν Θεία λειτουργία νὰ πᾶμε καὶ θὰ μᾶς τὰ στερρήση ὁ Θεός ὅλα αὐτά.

Θὰ ἔρθη ἡ ἡμέρα αὐτή, ἀλλὰ καὶ ἄν γκρεμίσουν ὅλα τὰ κωδονοστάσια, ὅπως οἱ Τουρκαλάδες, διάβαζα πρόχθες ὅτι ἐκεῖ στὴν Καισάρεια εἶναι 25 ναοί Βυζαντινοί καὶ οἱ Τουρκαλάδες οἱ φίλοι μας, θὰ τοὺς πάρουν, γιὰ νὰ τοὺς κάνουν ψυγεία καὶ ἄλλους δὲν ξέρω τί θὰ τοὺς κάνουν. 25 ναοί ποὺ μείνανε καὶ δὲν μποροῦν οὔτε μὲ δυναμίτη νὰ τοὺς ἀνατινάξουν. Ἐκεῖ ποὺ αἰῶνες ὁλόκληρους οἱ χριστιανοὶ λατρεύαν τὸν Θεό, τώρα πᾶνε μέσα καὶ κατουρᾶν οἱ Τουρκαλάδες. Αὐτὸ ποὺ ἔπαθαν στὴν Μικρά Ἀσία θὰ τὸ πάθουμε καὶ ἐμεῖς ἐὰν δὲν ξυπνήσουμε καὶ δὲν κάνουμε τὴν ἀγίαν ἐπανάσταση τοῦ Χριστοῦ. Καὶ ἐὰν ἐμεῖς ἐδῶ ἀρνηθοῦμε τὸν Θεό, ταξιαρχία ὄχι ἀνθρώπων, ἀλλὰ ἀγγέλων καὶ ἀρχαγγέλων ὑμνοῦν ἀκαταπαῦστος τὸν Κύριο «… ἄγγελοι ὑμνοῦσιν ἐν οὐρανοῖς καὶ ἡμεῖς τοὺς ἐπιγῆς καταξίωσον ἐν καθαρά καρδία σὲ δοξάζει». 
Ο μοναδικός που μίλησε για τα εμβόλια ήταν ο Άγιος Πα'ί'σιος :
Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν .
Συγκεκριμένη αναφορά σε εμβόλια(και μάσκες) γίνεται και στο 10ο κεφ.των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ :
Γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς οι ίδιοι ότι για να κάνουμε δυνατές τις επιθυμίες μας πρέπει να διαταράσουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβέρνησης,να κουράζουμε όλο τον κόσμο δια του χωρισμού, της έχθρας,,του μίσους και με το μαρτύριο της πείνας και του εμβολιασμού των ασθενειών,της αθλιότητας ώστε οι Χριστιανοί να μην βλέπουν άλλη σωτηρία από την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.
Αν δώσουμε στους λαούς το χρόνο να αναπνεύσουν η ευνο'ι'κή στιγμή δεν θα φτάσει ίσως ποτέ.
Τι γράφει το ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ-ΕΚΔΟΣΗ 1996.

Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται <<θερμά επεισόδια>>και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα,αμφισβητούνται τα σύνορά μας,τα νησιά μας,οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν.Έτσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο κίνδυνο,κι ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή*με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται*ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν ,για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο,και χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί,να μπουν στο σπίτι μας.
Αδερφοί να γνωρίζεται ότι θα εξασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους,ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες,τους οποίους δεν θα πρέπει να θεωρούμε υπαίτιους,γιατί από τον πρώτο Έλληνα πολίτη και αρχηγό αυτής της χώρας μέχρι και τον τελευταίο,του παίζουν το ίδιο παιχνίδι.
Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς ,αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία,ύπουλα και εξαπατώντας τους.
Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός*να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Αγανακτισμένος έτσι ο λαός απ 'αυτούς θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου <<αλλού>>να τους σώσει από την δυστυχία και να βρει την ησυχία του.Ας μην,λοιπόν αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ως λαός και έθνος ,γιατί έτσι θα <<τρίβουν τα χέρια τους>>οι εχθροί μας,όταν θα βλέπουν ότι φαίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθουν να μας <<σώσουν>>.

Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε εξελίξεις τέτοιων γεγγονότων;Με την αλλαγή Προεδρία στις ΗΠΑ από τον Τραμπ στον Μπάιντεν βλέπουμε να ενορχηστρώνονται πολεμικές καταστάσεις σε Αν.Ουκρανία,ενώ ακούγεται και η Κριμαία,σε Σκόπια ,Κόσοβο και Αλβανία,ενώ η Συρία και η Λιβύη συμπληρώνουν 10 χρόνια πολέμου.Σε γραμμή πλεύσης βομβαρδισμών βρίσκεται και το Ιράν,αφού το IDF προετοιμάζεται για πολαπλό πόλεμο σε Λίβανο,Συρία και Ιράν.Αν ξεκινήσουν σίγουρα θα συμπαρασύρουν τη Γάζα,τη Δυτική Όχθη και την Ιορδανία.Να υπενθυμίσουμε ότι το Ισραήλ έχει εκλογές στις 23 Μαρτίου και ότι προετοιμάζεται για εμφάνιση Μεσσία που περιμένουν τόσους αιώνες.

Για να φτάσουμε στα Ελληνοτουρκικά προ'υ'πόθεση είναι να έχει φύγει από την εξουσία ο Ερντογάν.Και η υγεία του δεν είναι σε καλή κατάσταση:

Το βίντεο προέρχεται αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη όπου αποχωρώντας από την σκηνή δείχνει να κινεί τα πόδια του με δυσκολία και να κατεβαίνει τις σκάλες μόνο αφότου ο ίδιος στηρίζεται σε έναν από τους συνεργάτες του που είναι δίπλα του.                                         

Αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του.


Από το νέο βιβλίο: «Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης – Νουθεσίες & Διδαχές (Τόμος Γ’)»
Έφθασε ο καιρός και θα έχουμε πολλά δυσάρεστα γεγονότα. Δυστυχώς οι Αμερικάνοι και οι άλλοι θα μας βάλουν να έλθουμε σε πόλεμο με τους Τούρκους. Δεν θα είμαι κοντά σας τότε κόρη μου για να σας βοηθάω. Ο Κύριος θα με έχει καλέσει κοντά Του. Δεν θα επιτρέψει ο Θεός να τα ζήσω. Έχεις να περάσεις πολλά. Θα δουν πολλά τα μάτια σου

…Για να σταματήσουμε αυτά τα γεγονότα πρέπον είναι να απευθύνουμε προσευχές μετά δακρύων στον Πατέρα και Θεό μας. Εκείνος λυπάται τους πάντες και τα πάντα και δια τα πάντα αλλά οι άνθρωποι δεν θέλουν οι περισσότεροι να βαδίσουν την οδό της εν Χριστώ σωτηρίας. Ας προσευχηθούμε όλοι μας για την αποφυγή αυτών των γεγονότων. Γεγονότα τα οποία είναι θλιβερά. Μετάνοια και προσευχή. Προσέχετε, προσέχετε. Ο Θεός δεν θα σας αφήσει. Εσείς θα τα ζήσετε, εγώ θα έχω φύγει….

Ο Άγιος Δημήτριος θα κάνει θαύμα για να πιστέψει ο κόσμος και να μετανοήσει. Θα δείτε πολλά φαινόμενα στους ουρανούς, όπως κόκκινους κύκλους σαν αίμα, που θα είναι δείγμα μετανοίας. Μόνο δια της μετανοίας και της εγκάρδιας προσευχής θα σωθείτε…

…Παιδιά μου μη φοβείστε, ο φόβος είναι εκ του πονηρού. Θαρσείτε και προσεύχεστε. Προσέχετε και προσεύχεστε. Ο δίκαιος Θεός θα μας βοηθήσει σε κάθε δυσκολία. Εμπιστευθείτε τα πάντα σ’ Εκείνον και θα αμειφθείτε.

*Απόσπασμα από το κείμενο.

simeiakairwn.wordpress.com 

Ενα ακόμη θέμα είναι το μεταναστευτικό,το οποίο βρίσκεται πάλι σε έξαρση ειδικά στον Έβρο.

 ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Εδώ έχω μία μαρτυρία από την Φωτεινή Τ-Π. από το Λευκό του Δήμου Θ. Η Φωτεινή μου είπε χαρακτηριστικά,ότι ο παππούς της συχνά επαναλάμβανε μία προφητεία του Αγίου Κοσμά,που την είχε ακούσει από τον παππού του."Ουαί και αλλοίμονο στην Ελλάδα,όταν μπουν τα ξένα έθνη μέσα"
Οι Γερόντοι την συζητούσαν μεταξύ τους.Ο Παππούς της ανήκε στην τρίτη γενιά,απότι υπολογίζω,στα δισέγγονα εκείνων που άκουσαν την προφητεία από τον Άγιο Κοσμά.Η προφητεία ταιριάζει με μία άλλη που αναφέρει η Μαρία Μαμασούλα
 <<Αλλοί στους κάμπους.Θάρθουν βρωμερά έθνη.όταν έρθουν μη φοβάσθε,όταν θα φύγουν αναμερίστεν.>>
Νομίζω πως η προφητεία έχει σχέση με τους Μετανάστες-λαθρομετανάστες τόσων εθνικοτήτων που κατακλύζουν τη χώρα μας.(Το πρόβλημα υπήρχε από το 1991 αλλά σήμερα έχει διογκωθεί λόγω των πολέμων στη Μ.Ανατολή και τη Β.Αφρική.)Βλέπουμε ότι με τη Συνθήκη Σένγκεν καταρρίπτονται τα εθνικά σύνορα και αφήνεται ελεύθερη η είσοδός τους στα Εθνη.
<<Οταν έρθουν λοιπόν να μην φοβόμαστε,θάρθουν με ανάγκη για να ζήσουν.Θα τους ανοίξετε τα σπίτια σας.Θα τους δώσετε το ψωμί σας.Θα τύχουν της προστασίας σας.Ύστερα όμως θα δείτε....γιατί δεν πρέπει να ξενοιάζετε.Θα θελήσετε τα έθνη να τα στείλετε στον τόπο τους.Δεν θα είναι καθόλου εύκολο.Αν κατορθώσετε να φύγουν,"αναμεριάστε".προσέξτε,φυλαχτείτε.Θα δείτε τι μπορούν να κάμουν.>>
 Σας παραθέτω το κείμενο που μας ήλθε από τον αναγνώστη μας:
…..αφού καθίσαμε, η θεία μας λέει την ιστορία που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ενώ αυτή καθόταν μόνη στην αυλή της:
 ”Παιδιά μου η Χίος θα καεί το ίδιο και η Λέσβος."
Εδώ θα σας αποκαλύψω ότι αυτά είναι 2 από τα 3 νήσια που θα πάρουν οι Τούρκοι,σύμφωνα με τον Γέροντα βασίλειο Καυσοκαλιβίτη.
Ας δούμε τι είπε χαρακτηριστικά για την εποχή μας ο Άγιος Πα'ί'σιος.
Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους.Αν έμενε σε μας αυτή η δουλειά,θα τινάζαμε στον αέρα το Έθνος.Μην ανησυχείτε πολλά διατάγματα δεν θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.
Η Τουρκία θα καταστραφεί,έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα.Θα μας αγγίξει,αλλά δεν θα μας καταστρέψει. Μετά από αυτή την μπόρα θα επέμβει η Χάρη του Χριστού.
Εάν γίνει πόλεμος οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουν από φόβο και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάνε να πέσει καμμιά οβίδα να τους ξεκάνει καμμιά ώρα αρχύτερα.Τόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος.
Γι αυτό ο καλός Θεός παιδιά μου θα τα οικονομήσει αλλιώς.
Θα αποφευχτεί η σύγκρουση με την Τουρκία και οι μεγάλες δυνάμεις θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη.
Η επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο από 6 σε 12 ν.μ.είναι ένα ακόμη θέμα που θα επεκταθεί και στο Αιγαίο,αργότερα.
Τι μας ζητούν αυτή τη φορά; Να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια! Για να εξασφαλίσουμε δήθεν τα κοιτάσματα και τα νησιά μας και να μπορούν να έρθουν επενδύσεις και γεωτρήσεις...  Αυτό είναι το παραμύθι τους... Σε αυτό ενθάρρυναν και τον Κοτζιά! Τον Αρχιτέκτονα των Πρεσπών! Αυτό ήταν έτοιμος να κάνει! Το είχε μάλιστα εξαγγείλει κιόλας, κατά την παράδοση - παραλαβή του ΥΠΕΞ στον Τσίπρα στις 20-10-2018προκαταλαμβάνοντας τις εξελίξεις, αλλά ο Τσίπρας το ανέβαλε, θέλοντας να τελειώσει με το Σκοπιανό, πριν μπλεχτεί με οτιδήποτε άλλο και μάλιστα τόσο περίπλοκο και άγνωστο για εκείνον θέμα, με ανεξέλεγκτες διαστάσεις...
 Μας ενθαρρύνουν όλο και πιο έντονα, να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, βεβαιώνοντάς μας ότι δεν θα αφήσουν την Τουρκία να μας πειράξει! Ενώ είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τουρκική εισβολή στο Αιγαίο, επειδή η επέκταση αποτελεί, με απόφαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στις 8-6-1995, "αιτία πολέμου"!
   Οι Αμερικανικές υπηρεσίες εκείνη την ώρα, θα δράσουν διπλά: θα ενθαρρύνουν τον Ερντογάν να μας επιτεθεί από τη μια, για να τον βάλουν να πιαστεί στην αμερικανική "φάκα" και παράλληλα θα ξεσηκώσουν όλους τους αντιφρονούντες σε κανονικό "Πραξικόπημα" ή "Επανάσταση" όπως θα την ονομάσουν, όπως Κεμαλιστές, Αριστεριστές, Κούρδους, Αλεβίτες, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον Ταγίπ και να περιέρχεται στα χέρια των Στρατιωτικών (Βαριοπούλα), που θα μπορούν να κηρύξουν "Στρατιωτικό Νόμο" και να κάνουν ό,τι θέλουν... Έτσι "το κεφάλι του Ερντογάν θα πέσει"...
  Ίσως μάλιστα επιχειρήσουν τότε να ελευθερώσουν και να αρπάξουν από το Ιμραλί και τον ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλάχ Οκτσαλάν, για να απειλήσουν δημιουργία "Κουρδιστάν"...
Συμπερασματικά, οι Αμερικάνοι θα προσπαθήσουν να σύρουν την Ελλάδα σε επέκταση στα 12 μίλια, τάζοντάς της όπως και το τραγικό 1974 "και του πουλιού το γάλα": λύση στο Κυπριακό, κοιτάσματα σε ΑΟΖ, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια και υποστήριξη! 
  Το αποτέλεσμα όμως θα είναι:
  1. Τουρκική Εισβολή στο Αιγαίο

  2. Πτώση Ερντογάν

  3. Αμερικανική - Τουρκική - Κουρδική - Σαουδαραβική - Ισραηλιτική και Ισλαμιστική - Σουνιτική επίθεση στο Ιράν, στενό σύμμαχο της Ρωσίας

  4. Ρωσική αντίδραση - αντεπίθεση
  5. Παγκόσμιος Πόλεμος
  Ξέρουμε πολύ καλά πάντως πως ο Ερντογάν γνωρίζει αυτούς τους αμερικανικούς σχεδιασμούς, γι΄ αυτό και έχει "θερμές αντιδράσεις" σε Κύπρο και Αιγαίο. Ξέρει ότι θέλουν να μας χρησιμοποιήσουν για να τον ρίξουν... Και έχει σχεδιάσει "μανούβρες" και "μαξιλάρια", αλλά είναι καλά μελετημένοι οι άλλοι, θέλοντας να πειθαναγκάσουν την εισβολή, για "να πάρουν το κεφάλι" του μεγάλου ηγέτη της Τουρκίας...
Θα υπάρξει συνέχεια με άλλο κείμενο αφού περιμένουμε εξελίξεις τους επόμενους μήνες.Εχουμε ειδοποιηθεί πριν 7 χρόνια για "κάποιον Μάρτιο" από Γέροντα,ενώ περιμένουμε και αυτό που είπε ο Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλιβίτης ότι μετά το κόκκινο φεγγάρι θα ξεκινήσουν όλα,και ΄φετος κόκκινο φεγγάρι θα έχουμε στις 26 Μα'ί'ου.
zenjt.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου