Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Γέροντας "πρώτα θα πέσει η ΠΟΛΗ στα χέρια των Ρώσων και μετά θα πέσουν πυρηνικά" "τώρα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη"

  

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ - ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΎΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ... ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ :  

" πρώτα θα πέσει η ΠΟΛΗ στα χέρια των Ρώσων και μετά θα πέσουν πυρηνικά" 

"τώρα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη" 

"έχουν να γίνουν ενδιάμεσα πολλά, αλλά όλα θα τρέχουν και θα παιδαγωγούν" 

" πολλές φορές σκέφτομαι την φράση της αγίας γερόντισσας Γαλακτίας στην Κρήτη που έλεγε στα πνευματικά της παιδιά - ¨αν δεν γίνει πόλεμος η ανθρωπότητα δεν έχει λόγο ύπαρξης έτσι όπως πορεύεται σήμερα με την διαστροφή"  - αλλά και ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος  είπε στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη και μάλιστα τρεις φορές - ¨Γέροντα πρέπει να γίνει πόλεμος για την ασέβεια , την αμαρτία , την απιστία¨ 

" όταν οι άγιοι μας προειδοποίησαν από καιρό, εμείς πρέπει να πέσουμε στα γόνατα πριν είναι αργά, αλλά όχι να μας τρομοκρατούν οι τρομοκράτες γιατί το ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ δεν θα αφήσει το πλάσμα του στα χέρια των ανθρωποκτόνων αντίχριστων δυνάμεων" 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

διαβάζουμε:  

" Το Belogord, το οποίο ανέρχεται σε 30.000 τόνους, είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο και εξοπλισμένο με το πυρηνικό όπλο «Poseidon».
Το Poseidon είναι ένα drone που λέγεται ότι είναι ικανό να διανύσει τεράστιες αποστάσεις υποβρυχίως και να πυροδοτήσει ένα πυρηνικό τσουνάμι 1.600 ποδιών που θα μπορούσε να πνίξει παράκτιες πόλεις.
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ περιέγραψε το όπλο ως μια «Διηπειρωτική Πυρηνική Αυτόνομη Τορπίλη», με «απίστευτο βεληνεκές» και «τρομακτικές επιδόσεις»

«Μπορεί να βυθίσει τη Μεγάλη Βρετανία»


Ένα βίντεο δείχνει πώς το υπερσύγχρονο υποβρύχιο «Belgorod» μεταφέρει τη φονική τορπίλη drone Poseidon.
Ο Kiselyov είπε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον υπερηχητικό πύραυλο Sarmat, γνωστό και ως Satan-2, εναντίον της Βρετανίας.
Ωστόσο, «Μια άλλη επιλογή για να βυθιστεί η Βρετανία στα βάθη της θάλασσας είναι το ρωσικό υποβρύχιο ρομποτικό drone Poseidon.
Προσεγγίζει τον στόχο σε βάθος ενός χιλιομέτρου, με ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα [125 mph].
Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό το υποβρύχιο drone.
Έχει μια κεφαλή με χωρητικότητα έως και 100 μεγατόνων.
Η έκρηξη αυτής της θερμοπυρηνικής τορπίλης κοντά στις ακτές της Βρετανίας θα προκαλούσε ένα γιγαντιαίο κύμα, ένα τσουνάμι ύψους έως και 500 μέτρων.
Αυτό το παλιρροϊκό κύμα είναι επίσης φορέας εξαιρετικά υψηλών δόσεων ακτινοβολίας, που θα εξαφάνιζε ό,τι απέμενε, μετατρέποντάς το σε ραδιενεργή έρημο». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/645376/simantiki-ekseliksi-to-oplo-tis-apokalypsis-tis-rosias-kryvetai-stin-arktiki-ektimiseis-gia-pyriniki-dokimi

konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου