Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Γιατί η Εκκλησία αποσύρει τα κεφάλαια από την ΕΤΕ;



               Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικές πηγές που εξασφάλισε η Romfea.gr η Εκκλησία και τα διάφορα Νομικά της πρόσωπα, μεταφέρουν τις καταθέσεις τους, από την ΕΤΕ σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα.
             Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός στον τραπεζικό κλάδο, γιατί όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εκτός από την Εκκλησία και τα κεφάλαια της και άλλα κεφάλαια παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς.
            Τέλος να σημειωθεί ότι περιμένουν όλοι την απάντηση των ελληνικών τραπεζών, των διοικήσεων των τραπεζών, του αρμόδιου υπουργείου και τις πιθανές αλλαγές στις κεφαλές των διοικήσεων των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων της χώρας.   http://www.romfea.gr/epikairotita/16411-giati-i-ekklisia-aposyrei-ta-kefalaia-apo-tin-ete         ΣΧΟΛΙΟ:Δυστυχώς λίγο μετά το Πάσχα αναμένουμε δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα,σε πολιτικό,οικονομικό και κοινωνικό πεδίο.Καλό είναι όσο διαρκεί η Σαρακοστή να είμαστε  όσο πιο κοντά μπορούμε στις εκκλησίες,στους πνευματικούς μας και να είμαστε έτοιμοι και εξομολογημένοι.Από εκεί και πέρα ότι θέλει ο Θεός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου