Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ...


Ξεσηκωμός των αλλοδαπών στην Ελλάδα τις μέρες του Πάσχα;Πηγές της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν τον κίνδυνο ξεσηκωμού των Αλλοδαπών στην Ελλάδα τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας. 

Οι πληροφορίες που έχει η ΕΛ.ΑΣ είναι πως εξτρεμιστικές ομάδες αλλοδαπών μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα μας ετοιμάζονται για μεγάλης κλίμακας χτυπήματα προς τα τέλη της Μεγάλης εβδομάδας, ως υποτιθέμενη απάντηση στα γεγονότα της Ηλείας.Το όλο θέμα προέκυψε όταν, ομάδα προσκυνητών σε συγκεκριμένη μονή του Αγίου όρους με έκπληξη ενημερώθηκαν από τους πατέρες της μονής, ότι τα γεγονότα της Ηλείας δεν ήταν καθόλου τυχαία και μάλιστα θα λειτουργήσουν ώς αφορμή για μεγάλης κλίμακας αντίποινα των αλλοδαπών τις Άγιες ημέρες.

Οι προσκυνητές της μονής φύγανε από το όρος εμφανώς προβληματισμένοι και αρχίσανε να ψάχνουν για περαιτέρω πληροφορίες μέχρι που ήρθε η επιβεβαίωση από τα χείλη αντρών της ΕΛ.ΑΣ.

Αν και το ιστολόγιο μας οφείλει να παραδεχθεί πως διατηρεί κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα της πληροφορίας, καλό θα ήταν να σταθούμε λίγο στο θέμα και να δούμε αν και κατά πόσο είναι υπαρκτός ένας τέτοιος κίνδυνος τις προσεχείς εβδομάδες.

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΦΟΡΜΗ

Ακόμα και οι πιο σκληρές εξτρεμιστικές πράξεις χρειάζονται την κάλυψη μιας αφορμής. Ποτέ δεν έγινε και δεν είναι δυνατό να γίνει κάποιο εξτρεμιστικό χτύπημα ή κάποιος πόλεμος χωρίς να υπάρχει κάποια νομιμοφανής αιτία από την μεριά του επιτιθέμενου.  Στην Ελλάδα, αν και προσπάθησαν πολύ να το δημιουργήσουν, δεν υπήρξε ως τώρα κάτι τέτοιο.

Ο Έλληνας ποτέ δεν υπήρξε ακραίος και ποτέ δεν έκανε επιθετικές πράξεις σε άλλους λαούς. Πάντα πολεμούσε αμυνόμενος. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια με την (σκόπιμα) αθρόα έλευση αλλοδαπών μουσουλμάνων στην πατρίδα μας, ο Ελληνικός λαός στάθηκε στο ύψος του: Παρότι μας σφάζουν,μας βιάζουν, μπαίνουν μέρα μεσημέρι στα σπίτια μας και μας ληστεύουν, μας κλέβουν το μεροκάματο και το κυριότερο δεν εκτιμάν το φιλότιμο που επιδεικνύουμε προς αυτούς, ποτέ δεν υπήρξαν φαινόμενα «πογκρόμ» εναντίον τους και ποτέ δεν τους απαντήσαμε ως λαός με το ίδιο νόμισμα (όπως ίσως θα έπρεπε).

Ακόμα και η άνοδος της Χρυσής Αυγής και του Εθνικισμού γενικότερα στην Ελλάδα που, τόσο πολύ πάσχισαν να το αναδείξουν σαν κοινωνικό πρόβλημα, δεν δημιούργησε τα φαινόμενα που είχε δημιουργήσει στην Χιτλερική Γερμανία και αλλού. Ο Ελληνικός Εθνικισμός στράφηκε πιο πολύ στην αγάπη προς τον Έλληνα παρά στο μίσος προς τον ξένο και έτσι ούτε και από εκεί ήρθε η πολυπόθητη αφορμή (ακόμα). Εδώ όμως έχουμε μια πρώτης τάξεως αφορμή: Τα γεγονότα της Ηλείας προσεκτικά διατυπωμένα και διατυμπανισμένα κάνουνε τον γύρο του κόσμου.

Εντύπωση προκαλεί η ταχύτητα της διάδωσης αυτού του γεγονότος ανά τον πλανήτη την στιγμή που, άλλα καθημερινά εγκλήματα εναντίον του Ελληνικού λαού αποσιωπούνται εντέχνως. Επίσης το ακόμα πιο ύποπτο στην υπόθεση είναι η «αριστερή» φρασεολογία και έκταση που δίδεται στο θέμα. Οι σκλάβοι αλλοδαποί και η εκμετάλευση τους από τους ντόπιους τσιφλικάδες, η διεκδίκηση του μεροκάματου του εργαζόμενου και η άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων από τον εργοδότη, το δουλεμπόριο και τα συμφέροντα γύρω από αυτό είναι «τσιτάτα» που εκτοξεύονται και είναι σίγουρο πως εξάπτουν καίρια το αριστερό συναίθμημα. Το αν αυτό γίνεται σκόπιμα ή όχι θα το κρίνει η ιστορία. Γεγονός αποτελεί πως η αφορμή είναι ιδανική...


Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Το επόμενο σημείο που πρέπει να σταθούμε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια εξτρεμιστική κίνηση. Ο Εξτρεμιστής σαφώς και σκοπεύει σε γεγονότα που θα πλήξουν όσο πιο πολύ κόσμο και θα κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπληξη. Στην ελλάδα αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάποιο αθλητικό γεγονός(π.χ. Ολυμπιακοί ή Μουντιάλ) ούτε κάποια μεγάλη λοσύναξη που θα μπορούσε να χτυπηθεί με πληθώρα θυμάτων παρα μόνο το θρησκευτικό γεγονός της ανάστασης του Κυρίου.


Είναι γνωστό πως αυτές τις Άγιες ημέρες τα πάντα υπολειτουργούν στην πατρίδα. Ακόμα και οι ένστολοι προσπαθούν το κατά δύναμη να είναι κοντά στις εκκλησίες που εξελίσσονται τα Θεία πάθη. Φανταστείτε λοιπόν μια εξέγερση που θα εκτυλιχτεί στην Ελλάδα το Μ. Σάββατο την ώρα της ανάστασης. Σκεφτείτε το λίγο. Οι όποιοι πυροβολισμοί θα περάσουν απαρατήρητοι από τον κόσμο, αφού θα μπερδεύονται με τον θόρυβο που κάνουν οι διάφορες κροτίδες. Κανείς δεν θα είναι κοντά σε τηλεόραση ή σε Ίντερνετ ώστε να αντιληφθεί το τι συμβαίνει. Τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας συνήθως καταρρέουν για κάποιες ώρες από την υπερφόρτωση.

Η χρονική στογμή είναι ιδανική. Μέχρι να το πάρει ο πολύς κόσμος χαμπάρι η δουλειά θα έχει γίνει και ακόμα και όταν αντιληφθούμε το τι θα γίνεται η οργάνωση και η αντίσταση θα ειναι ανέφικτη.


Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΠΟΣ.

Σύγχρονη Αθήνα. Ένα καζάνι που βράζει αλλά δεν εκτονώνεται πουθενά. Πάθη και μίση δεκαετιών αναβιώνουν εν μέσω κρίσης και δείχνουν τον χειρότερο εαυτό τους. Εδώ και τώρα αναβιώνει το μίσος του εμφιλίου της αριστεράς εναντίον της δεξιάς. Εδώ και τώρα αναβιώνει το μίσος του κατακτημένου από τους Γερμανούς εναντίον του Γερμανοτσολιά και του μαυραγορήτη. Εδώ και τώρα αναβιώνει το μίσος του αλλόθρησκου εναντίον της Ορθοδοξίας. Σε όλο αυτό το σκηνικό του μίσους μια σύγχρονη Βαβέλ: 549 φυλές από όλον τον πλανήτη, ενίοτε και εχθρικές μεταξί τους αλλά πάντα εχθρικές προς εμας έχουν εγκατασταθεί εδώ με το έτσι θέλω και περιμένουν μια ευκαιρία.

Υπάρχει πιο ιδανικός τόπος από την σύγχρονη Αθήνα για κάτι τέτοιο;


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ 

Ο γράφων κάποτε είχε διαβάσει ένα βιβλίο συγγραφέας του οποίου ήταν κάποιος ονόματι Νίκος Χιδίρογλου. Το βιβλίο λεγόταν «Οχι στην παλαιά πόλη» και μου είχε κάνει εντύπωση πως πολλά στοιχεία της φανταστικής αυτής ιστορίας επιβεβαιώθηκαν με ανατριχιαστική λεπτομέρεια λίγο καιρό αργότερα από την συγγραφή του.

Ο ίδιος ο συγγραφέας υποστήριζε πως την όλη την ιστορία την είχε δει στον ύπνο του σε κάποιο όνειρο και έτσι την έγραψε. Εγώ δεν το πιστεύω. Πιστεύω πως με κάποιον τρόπο ο άνθρωπος αυτός κάτι ήξερε αλλά δεν ήθελε να το πει καθαρά. Τώρα λοιπόν που έγραφα αυτό το άρθρο θυμήθηκα πως το βιβλίο έλεγε πως όλα ξεκινήσανε από ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε μια Εκκλησία όπου σκοτώθηκαν πολλοί Έλληνες. Μένει να διαπιστώσω αν το βιβλίο αυτό θα εξελιχθεί τελικά σε «προφητικό». Θα παρακαλούσα λοιπόν να είμαστε σε επιφυλακή και έτοιμοι.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΚΑΡΗΣ      ΠΗΓΗ:        http://varkarisnews.blogspot.gr/2013/04/blog-post_19.html#more                                 

Νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, χωρίς εκλογές, ως τις 20 Ιουλίου!

O θόρυβος του ελικοπτέρου την ώρα που ο πιλότος το κάρφωνε με μαεστρία στο ελικοδρόμιο της βίλας του  επιχειρηματία στη περιοχή του Σουνίου, δεν ανησύχησε ούτε καν τον σκύλο του τον «Φύρερ». Αυτό ήταν το χαιδευτικό του πανέμορφου λαμπραντόρ.
Θα ακολουθούσαν άλλα...
3 ελικόπτερα με ισάριθμους προσκεκλημένους καθώς και τους γορίλες τους. Αυτοί θα έμειναν πίσω ανοίγοντας ένα γοριλοπηγαδάκι, δοκιμάζοντας παγωμένους καφέδες για τους οποίους φρόντισαν οι πολλές οικιακοί βοηθοί της βίλας.

Ο επιχειρηματίας και οι 4 καλεσμένοι του-ανάμεσά τους μία γυναίκα-γνωστή από τις εμφανίσεις της σε περιοδικά-βίβλους του χρήματος κάθησαν γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο.
-Η κυβέρνηση και ο Σαμαράς προσωπικά δεν θα αντέξουν αυτό που έρχεται. Για την ακρίβεια δεν γνωρίζω αν υπάρχουν σ΄αυτό το πλανήτη πολιτικοί που θα μπορούσαν να το αντέξουν. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν...
Ο οικοδεσπότης ήταν αυτός που άνοιξε την κουβέντα παίρνοντας πρώτος το λόγο.
Τι απ΄ όλα όσα έρχονται, εννοείς;
-Εννοώ τις αποκαλύψεις που το αμέσως επόμενο διάστημα θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας στον διεθνή τύπο. Δεν ξέρω καν αν μπορέσει να τις αντέξει η ελληνική κοινή γνώμη αλλά η απόφαση είναι ειλημμένη: Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με τους Έλληνες ολιγάρχες και το πολιτικό παρακράτος. Το κουμπί έχει πατηθεί, ο πύραυλος έχει εκτοξευθεί. Σας κάλεσα εδώ γιατί πρέπει επειγόντως να επιλέξουμε ανάμεσα στα πρόσωπα εκείνα που θα αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση.

Κι ο Σαμαράς; Μα έκανε ότι του ζητήσαμε, πως είναι δυνατόν να τον αδειάσουμε;
-Όπως γνωρίζεις σ΄αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην απαίτηση ενός λαού. Κι η απαίτηση του ελληνικού λαού-πολύ σύντομα-θα είναι να εξαφανισθεί από τον χάρτη η κυβέρνηση Σαμαρά. Τότε καλό θα είναι να έχουμε ήδη την “δική” μας διάδοχη λύση. Εδώ πρέπει να προλάβουμε ακόμη και τους Αμερικανούς. Όπως καλά γνωρίζετε όλοι εδώ, στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει φιλοαμερικανός πρωθυπουργός από την εποχή που έπεσε η χούντα. Ελέγχουμε απόλυτα τη χώρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Κι αυτό δεν το κάνουμε για το καλό των Ελλήνων αλλά αν πέσει η Ελλάδα που αυτή τη στιγμή τα στοιχήματα είναι 80-20 υπέρ του να πέσει (να περιέλθει στην απόλυτη περιδίνηση), θα πρέπει για μια ακόμη φορά να επανασχεδιάσουμε τους άξονες της γερμανικής οικονομίας και πολύ φοβούμαι ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε και οι ίδιοι στο μάρκο σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει-όσο θα βρίσκεται εκτός ευρώ- να επανακάμψει. Και ας ελπίσουμε αυτό να είναι το τέλος του δρόμου.

.Τι εννοείς;
-Εννοώ και ελπίζω η επάνοδος στο μάρκο-αν τυχόν χρειασθεί-να σταματήσει εκεί η καταστροφή.

 Κατά τη γνώμη μου η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι μια πρόσκαιρη έξοδος της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα (θα μπορούσε να ισχύσει και το διπλό νόμισμα) και η επάνοδός της στην Κοινότητα όταν αρχίσει να ανακάμπτει.

.Μην ανησυχείς γι αυτό. Αυτό θα το αναλάβει με χαρά ο Τσίπρας, όπως όλα δείχνουν…
-Ο σχεδιασμός μας είναι να μην προλάβει ο Τσίπρας, να μην οδηγηθεί καν η χώρα σε εκλογές και πριν γίνουν οι δικές μας, τον Σεπτέμβριο, να έχει σχηματισθεί στην Ελλάδα μια νέα κυβέρνηση. Γι αυτό και το επόμενό μας ραντεβού θα γίνει στο Βερολίνο, μόνο που εκεί, μπροστά στην Καγκελάριο, θα πρέπει με κάθε λεπτομέρεια να καταθέσουμε την πρότασή μας, η οποία να μην παρουσιάζει κενά και να είναι λειτουργική. Για το λόγο αυτό στη σύσκεψη “κορυφής” του Βερολίνου θα συμμετέχουν και πρόσωπα που μπορούν με την παρουσία τους να ασκήσουν επιρροή στην ελληνική κοινη γνώμη.

Έχουμε δουλέψει μαζί τους με επιτυχία και στο παρελθόν.
.Με τους Αμερικανούς τι γίνεται. Τι προκρίνουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα;

-Οι Αμερικανοί έχουν την αίσθηση ότι μια συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα μπορούσε να διευκολύνει τη κατάσταση για τους ίδιους και μάλλον την επικροτούν. Μάλιστα οι πληροφορίες μου λένε ότι θεωρούν τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων-ο οποίος έχει βρεθεί σε κυβερνητικό πόστο-πιο ετοιμοπόλεμο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε πρώτο κόμμα. Εμείς από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε τον Καμμένο στην εξουσία. Η γριά (Μέρκελ) θα έπεφτε σε βαθιά κατάθλιψη…Στην όλη υπόθεση υπάρχει ένας άγνωστος “Χ”, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Αυτός σιχένεται τόσο εμάς όσο και τους Αμερικανούς. Μόνο που δύσκολα αυτός ο τύπος θα βγει από το καβούκι του, εκτός αν υπάρξει αιματοχυσία η κάποιο ανεξέλεγκτο γεγονός όπως ήταν η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Άλλωστε να ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι μια πυριτιδαποθήκη. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου-με εξαίρεση τις Ηνωμένες Πολιτείες-δεν υπάρχει τέτοια αναλογία όπλων-κατοίκων. Στον κάθε Έλληνα αναλογούν δυο καλάσνικωφ! Κάθε μέρα έχουμε αίμα στην Ελλάδα.
Τέλος πάντων, αυτό που θέλω είναι να έχουμε πριν την συνάντησή μας στο Βερολίνο συγκεκριμένες προτάσεις για την Καγκελάριο. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση χωρίς να προηγηθούν εκλογές. Ότι συνέβη και στην περίπτωση του Παπαδήμου. Μέσα στους επόμενους μήνες. Για την ακρίβεια όλα πρέπει να έχουν τελειώσει ως τις 20 Ιουλίου...
(Συνεχίζεται...)

Πηγή: kourdistoportocali.      ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ STRANGER ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΙΝΚ:   http://www.katohika.gr/2013/04/stranger-irthe-i-ora.html   ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ. 3 Διαφορετικά δημοσιεύματα από αξιόλογα blog.για τις ημέρες που θα διανύσουμε.Η μόνη απορία είναι <<Τον Θεό μέσα σε όλα αυτά που τον βάζουμε;>>Exουμε ξανακούσει πέρσυ τον Δεκαπενταύγουστο ότι οι αλλοδαποί θα τα κάνουν γυαλιά-καρφιά,ότι το χάος έρχεται,αλλά πρώτα απ' όλα χρειάζεται εμπιστοσύνη στον Θεό,ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει επιτρέψει να συμβεί τίποτα από όσα μέχρι χθες διαδόθηκαν.Είναι φυσικό μέσα στην Μ.Εβδομάδα,επειδή οι εκκλησίες είναι κάθε μέρα ανοιχτές,να μην συμβεί τίποτα.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συμβεί ποτέ.Ας βάλουμε μπροστά την πνευματικότητα και την Μετάνοια,και μετά θα οικονομήσει ο Θεός το τι και πως θα γίνει.Το κουρδιστό πορτοκάλι δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε τέτοια γεγγονότα.Αυτά όμως που λέει ο stranger στα κατοχικά νέα είναι πράγματι προς προβληματισμό.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου