Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Μητροπολίτης Δράμας: ''Θέλουν να πραγματώσουν μια νέα κοινωνία σύγχρονων δούλων''.

Για αποχριστιανοποίηση του τόπου και της ελληνικής κοινωνίας κάνει λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος,  αναφερόμενος στο θέμα που αφορά την κατάργηση της αργίας της Κυριακής.
"Είμαστε σθεναρά αντίθετοι και διατρανώνουμε την αντίθεσή μας, και την βροντοφωνάζουμε για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής", ανέφερε στον Άλφα Δράμας ο Μητροπολίτης κ. Παύλος.
Σε άλλο σήμειο ο Μητροπολίτης Δράμας ανέφερε: "Όχι, ότι δεν ήταν μερικώς υπό κατάργηση, διότι μήπως οι τουριστικές περιοχές δεν εργάζονται; Αλλά άλλο είναι να υπάρχει μια οικονομία η συγκατάβαση, και άλλο δια σφραγίδος και δια νόμου να αποχριστιανοποιείται ο τόπος."
dramas

"Δυστυχώς όμως τα επιχειρήματα του κ. Υπουργού ήταν πάρα πολύ αίολα και όχι μόνο από πνευματικής πλευράς. Είναι θιασώτης του σύγχρονου δουλεμπορίου ανθρώπων που απομιζούν όλη την ικμάδα την οικονομική και την δυναμική που έχουν οι άνθρωποι στον τόπο μας, και θέλουν να πραγματώσουν μια νέα κοινωνική ομάδα σύγχρονων δούλων στο χρήμα και το κέρδος των πολυεθνικών", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος.
Τέλος ο δυναμικός Ιεράρχης τόνισε: "Λυπάμαι πάρα πολύ, διότι αυτό είναι δείγμα πνευματικής κατάπτωσης, εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και εξάρτησης των τα πρώτα φερόντων από ξένα κέντρα εξουσίας."              http://www.romfea.gr/epikairotita/18354-2013-08-03-10-21-14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου