Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Κληρικός που πήγε για προσκύνημα στα Ιεροσόλυμα αγνοείται.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός ορθόδοξου κληρικού στα Ιεροσόλυμα απασχολεί εδώ και δέκα ημέρες τις ισραηλινές αρχές ασφαλείας. Ο ιερέας που επισκέφθηκε τους Αγίους Τόπους με την σύζυγο και την κόρη του βγήκε από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν για να περπατήσει και έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί.


Ο Βασίλειος Βαρλάμοφ όπως ονομάζεται, υπηρετεί στη Ρωσία. Από εκεί ταξίδεψε με την οικογένεια του προκειμένου να προσκυνήσουν για πρώτη φορά τα πανάγια προσκυνήματα.

Την προηγούμενη της εξαφάνισης του, είχε νιώσει αδιαθεσία και χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ όπου δεν χρειάστηκε να παραμείνει αφού το πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν ήταν σοβαρό.

Την επομένη λίγο πριν το πρωινό είπε πως θέλει να βγει για έναν περίπατο. Τρεις ώρες μετά και αφού δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής η σύζυγός του κινητοποίησε τις αρχές και ενημέρωσε το ρωσικό προξενείο.

Οι αρχές, τον έχουν αναζητήσει ακόμη και σε νοσοκομεία όπως και σε νεκροτομεία, όμως δεν βρέθηκε πουθενά.

Ο κληρικός, που στην έξοδο του δεν φορούσε ιερατική αμφίεση, δεν φαίνεται ούτε στα βίντεο ασφαλείας που τον αναζήτησαν.               http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=3470&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου