Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Οι Προφητείες του Columba και το Book of Kells, από την Ιρλανδία.

 Ο Columba, επίσης γνωστός ως Columcille, ήταν ένας Ιρλανδός προφήτης όπως ο Νοστράδαμος που μελετήθηκε. Όπως ο Νοστράδαμος και όλοι οι άλλοι προφήτες, έτσι και ο Columcille απορρίφθηκε από τον καθιερωμένο κλήρο που καθοδηγούνται από Kέλτες. Αυτό είναι ,όταν πήγε στο νησί της Iona, όπου ίδρυσε ένα μοναστήρι. Όπως ο Μωυσής,ο  Columba γύρισε την πλάτη του κατά τον πλούτου, την τάξη και της εξουσίας, και έδωσε τον εαυτό του στο Θεό. Πριν ήταν γνωστός ως Columba,Ο Columcille γεννήθηκε από έναν πρίγκιπα, που ονομάζεται Crimthann. Ο ανιψιός των δύο Κελτών υψηλών βασιλιάδων, τον Fergus της Σκωτίας και της Ιρλανδίας τον  Muircheartach. Ο μπαμπάς Columba, ο Feidlimid, ήταν οπλαρχηγός  Tir-Conaill. Η μητέρα του ήταν από βασιλική καταγωγή στην Leinster και ήταν κόρη του επικεφαλής του Munster, της γραμμής Cathair Mor. Όσο ήταν σε θέση, ο Columba ακολούθησε την αληθινή διδασκαλία του Χριστού, που διδάχθηκε από τους Culdees, «τους δικούς τους  μαθητές, οι οποίοι κατέφυγαν στα νησιά με τον Ιωσήφ της Αριμαθαίας και την ανιψιά του Μαρία.« Ο Ιησούς και η μητέρα του, προκειμένου να διαπιστωθεί η χριστιανική κοινότητα και να ξεφύγουν την  Ρωμαϊκή ειδωλολατρική δίωξη για μετά το "The Way". Ο Ιησούς είχε διατάξει τους μαθητές Του για να πάει στα χαμένα πρόβατα (φυλές) της Βουλής του Ισραήλ, μερικά από τα οποία ήταν στα "νησιά από μακριά», ιδίως τις φυλές των Εφραίμ και Dan.
          Ο Columba μετακόμισε στο Kells πιθανόν να είναι κοντά στον τάφο-ανάχωμα, την πέτρα cairn της μεγάλης Ith Cian, το βασιλιάς της Ισπανίας, ελπίζοντας να εμπνευστεί από κάποιον που θαύμαζε. Συνήθιζε πιθανώς να παίρνει τις πέτρες από το Cairn ,για να χτίσει το σπίτι του, ρητορικό, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πέτρα. Ο Ith Cian ήταν ο Ισραηλίτης βασιλιάς που είχε εγκριθεί από την  Εβραία βασίλισσα Teia Tephi, βασίλισσα του Ισραήλ, στα ταξίδια της, από την Ιερουσαλήμ στην Ιρλανδία με τον Ιερεμία. Παντρεύτηκε τον ιρλανδό υψηλό βασιλιά και αργότερα έγινε γνωστή ως Britannia, όπου κυβέρνησε το νησί βάσει του νόμου του Θεού. Οι λογαριασμοί της ζωής της είναι στην αυτοβιογραφία της, το βιβλίο της Tephi. Ήταν επίσης ενδιαφέρον για τον Columba.Ο  Ith Cian σκοτώθηκε στην Ιρλανδία, όταν προσπάθησε να επιστρέψει πίσω στην Ισπανία για να συγκεντρώσει τους άνδρες του, για να βοηθήσει τον αγώνα μαζί με τον Tephi και το βασιλιά Eochaidh. Θάφτηκε στο Kells, το οποίο φέρει το όνομά του, όπως το Kells είναι το  Cian aneas Mor, που σημαίνει "Μεγάλη Cian από το Νότο».
Columba έγραψε στην προφητεία του με τίτλο, "SENANUS (RA chan - ΜΑΤ)"
Μεταδώσει σε μένα (Columba), O Senanus (Cian aneas Mor),
Πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες ηλικίες του κόσμου.
Ποια είναι η κατάσταση της φυλής των ανθρώπων,
Ποιος δεν θα τηρήσει ευθύτητα στις αποφάσεις του.
Ο βασιλιάς , γιος του Saxon θα έρθει
Για να συμμετάσχετε σε όλη τη θάλασσα.

 Αυτός θα είναι μέρος με την κυριαρχία
Από το Gall στη χώρα προελεύσεως θα έρθει.
Οι Galls και οι Gaels της Ιρλανδίας,
θα ενωθούν σε μία συνομοσπονδία!
Ενάντια στις δυνάμεις της, τους Σάξονες,

 ομοσπονδίας τους δεν μπορεί να διαλυθεί.
Ο βασιλιάς γιος του Saxon (γιοι του Ισαάκ) θα έρθει
Κατά τον επικεφαλής των δυνάμεων του.
Η συνεπεία της προστασίας θα επεκταθεί σε αυτούς,
Η Ιρλανδία θα πρέπει να απαλλαγεί από τους φόβους της.
Ένας μονάρχης  θα αποφανθεί στην Ιρλανδία,
Κατά τη διάρκεια των Γαλατών και των καθαρών Gaels.
Από τη βασιλεία του ήταν ο άνθρωπος,
Οι άνθρωποι πρέπει να υποστούν κάποια ανέχεια.
Περιγράφοντας  τον σημερινό κόσμο, ο Columba επίσης προφήτευσε:
Ο χρόνος θα έρθει όταν πολλοί θα μετανιώσετε για τις μέρες που έχετε ζήσει για να δείτε.

 Οι άνδρες της λογοτεχνίας θα πρέπει να παραμεληθούν.
Το Ψέμα και η εξαπάτηση θα επικρατήσει.
Ξωκλήσια και τα προσκυνήματα, θα λεηλατηθούν.
Ιερά πράγματα θα γίνουν το θήραμα των κλεφτών.
Η μάθηση θα είναι καταπιεσμένη και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασκηθεί σε χαμηλά επίπεδα.
Ο ισχυρός θα καταπιέζει τους φτωχούς με πλαστούς νόμους και διεστραμμένη κρίση, και οι ηλικιωμένοι και οι ανάπηροι θα μετανιώσουν την ώρα που έχουν ζήσει για να δουν.
Η σύγκρουση και ο πόλεμος θα έρθει με οργή σε κάθε οικογένεια.
Η Καλή γειτονιά θα εξαφανιστεί και πολλοί θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ασέβεια.
Τα δέντρα δεν πρέπει να φέρουν καρπούς.
Θα υπάρξουν κρύο και  πείνα, κακία, μίσος και κακές καιρικές συνθήκες, και μόνο τα φύλλα στα δέντρα θα δείξουν τη διαφορά μεταξύ του καλοκαιριού και του χειμώνα.
Οι άνδρες και οι γυναίκες θα πετάξουν στον αέρα χωρίς φτερά, και θα ταξιδέψουν από τη μία χώρα στην άλλη κάτω από το έδαφος (π.χ. σήραγγα της Μάγχης).
Οι Λίρες θα γεμίσουν με τα βοοειδή και οι φυλακές με τους άνδρες.
Γάλα σε όλη τη χώρα θα πρέπει να αναδεύεται σε μία καρδάρα.

 Οι ασθένειες θα αφθονούν και τα ένδικα μέσα θα αποτύχουν.
Ο αγώνας  της ανθρωπότητας θα γίνει πιο κακός και όλα τα μαθήματα θα πρέπει να εθιστούν σε ληστεία.
Αυτή είναι η περιγραφή των ανθρώπων που θα ζουν στις ηλικίες αυτές.
Ο Κορών θα είναι ξεδιάντροπος και οι γάμοι θα γίνονται χωρίς μάρτυρες.
Ο Columba ήταν ένας γλυκομίλητος και χαρισματικός  ηγέτης, και ο πιο διάσημος ιρλανδός μοναχός. Είχε θεωρηθεί ως οραματιστής, με  εκπληκτικές προβλέψεις. Ήταν μια καλόκαρδη αυταρχική φιγούρα , ο οποίος μισούσε την αδικία. Φυσικά, ο υψηλός  χαρακτήρας του και η τήρηση των σωστών διδασκαλιών του Ιησού τελικά τον έκανε στόχο της Ρωμαϊκής Εκκλησίας, η οποία έπεισε την ιρλανδική να τον επικρίνει. Γι αυτό  έφυγε για το νησί της Iona. Αλλά αυτό ήταν μάλλον το σχέδιο του Θεού, καθώς και οι δύο Columcille και ο Ιωνάς (Jonah) σημαίνει "Περιστέρι". Και ήταν σε Iona ότι ο θείος του Fergus, βασιλιάς της Σκωτίας, είχε χτίσει μια εκκλησία για να τοποθετηθεί σ 'αυτή η πέτρα του πεπρωμένου, Stone Pillar του Ιακώβ. Ο Fergus συμμετείχε στη δεύτερη ανατροπή της πέτρας  (Ιεζεκιήλ 21:26-27), λαμβάνοντας την πέτρα, ή το θρόνο του Δαβίδ, από την Tara, στην Ιρλανδία, στη Σκωτία, έτσι ώστε θα μπορούσε να στεφθεί και να αναγνωριστεί ως βασιλιάς εκεί. Ο Fergus δεν ήταν σε θέση να είναι ο βασιλιάς της Ιρλανδίας, όπως ήταν το δικαίωμα του αδελφού του, έτσι πήγε στην Σκωτία.
Στην Iona, Columba έγινε ο θεματοφύλακας της Πέτρα του Πεπρωμένου, το αληθινό Lia Fail? Και όπου ξεκίνησε το Book of Kells, ένα βιβλίο του Ευαγγελίου του Χριστού. Εκείνος κράτησε μόνο τα πρώτα τέσσερα Ευαγγέλια, όπως η εκκλησία είχε διαφθείρει ήδη το μήνυμα του Χριστού. Και ο Columba κοιμήθηκε με το κεφάλι του στην πέτρα του πεπρωμένου ακριβώς όπως ο Ιακώβ είχε κάνει, και όπως ο Ιακώβ έλαβε οράματα που ήταν θεόπνευστα. Αυτό το διάσημο βιβλίο είχε κάποτε κλαπεί το 1007 μ.Χ., αλλά σύντομα διαπίστωσαν,ότι  λείπουν το χρυσό κάλυμμα και κάποιες από τις σελίδες του Ευαγγελίου του Ιωάννη. Το 1654, ο Διοικητής της Kells έστειλε στο Δουβλίνο την ασφάλεια από το ιππικό στον  Όλιβερ Κρόμγουελ. Και παρουσιάστηκε στο Trinity College του Δουβλίνου το 1661, όπου έχει περάσει από τότε το υπόλοιπο του βιβλίου που έλειπε. Είναι 678 σελίδες δέρμα, και απεικονίζεται με φυσικές βαφές που δεν έχουν ξεθωριάσει σε πάνω από 1000 χρόνια.Το  Kells διατηρεί μόνο ένα αντίγραφο του βιβλίου, προς μεγάλη απογοήτευση του λαού της πόλης του.
Οι σελίδες που λείπουν περιγράφουν την άρνηση του Πέτρου στον Χριστό με μεγαλύτερη ακρίβεια από ό, τι επιτρέπει η εκδοχή της εκκλησίας. Οι Ρωμαίοι λένε ότι ο Πέτρος ίδρυσε την Καθολική εκκλησία και ήταν ο πρώτος Πάπας της. Αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί ποτέ ο Πέτρος  δεν πήγε στη Ρώμη! Όμως ο μάγος, Simon Pater (γράφεται με "α"), το έκανε. Illusions.Ο Pater αναφέρεται στο βιβλίο των Πράξεων. Αυτό είναι πιθανώς γιατί ο Χριστός είπε στον Σίμων Πέτρο  να μην πάει στη Ρώμη. Ήταν ο Simon Pater ο οποίος ενσωμάτωσε τις διδασκαλίες της Βαβυλώνας στο Ευαγγέλιο και αλλοίωσαν τις διδασκαλίες, σχηματίζοντας μια καλά οργανωμένη θρησκεία των ιερέων για λατρεία την Κυριακή, τιμώντας τον ήλιο, τους θεούς τους και το φεστιβάλ ήλιο της Yuletide Winter και Ishtar της άνοιξης, μια θεά του σεξ και της γονιμότητας, που είναι γνωστή σήμερα ως το Πάσχα.
Ο Columba προφήτευσε για την απληστία της εκκλησίας:
Senanus (Cian aneas - Kells) -



Οι κληρικοί του ιερού ναού,
Θα πρέπει να εθιστούν στην υπερηφάνεια και την αδικία!
Τα πλεονεκτήματα  θα έχουν ως στόχο,
Πρέπει να είναι η κατοχή της κοσμικής ουσίας.
Μεταξύ του 5ου και του 12ου αιώνα, ο ναός έγινε πολύ πλούσιος! Και το Kells έγινε γνωστό ως η "Λάμψη της Ιρλανδίας". Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αν και ο  Columba ήταν ένας μοναχός, δεν ήταν ένας ιερέας. Επιστροφή στη συνέχεια, μαθαίνοντας στα μοναστικά σχολεία, βασίστηκε στις Γραφές, και όχι για το δόγμα της εκκλησίας και τα τελετουργικά.Ο Columba είχε χειροτονηθεί ως υπουργός της Σέλτικης  χριστιανικής εκκλησίας, ενώ ο ίδιος ήταν στην Ιρλανδία. Και για την Iona έγινε Culdee, όχι ένας ιερέας. Culdee (Cul Di / Culdich) σημαίνει «Δούλος του Κυρίου» ή «Ορισμένος ξένος" (οι ξένοι ήταν οι αληθινοί μαθητές οι οποίοι κατέφυγαν στα νησιά). Ακολούθησαν την εντολή του Ιησού «να μην γίνουν ιερείς» (Κατά Ματθαίον 23:08). Οι ιερείς ήθελαν να ζουν πλουσιοπάροχα, αλλά η Culdee προσευχή της αξίας  των μοναχών, τη μελέτη και την εργασία  (κερί επάνω, κερί off).
Επειδή η ρωμαϊκή εκκλησία γνώριζε τις Culdees από τη φήμη, επίσης γνώριζαν αυτοί οι υπάλληλοι ότι είχαν ένα μυστικό βιβλίο που γράφτηκε από τον Απόστολο Ιωάννη, το οποίο ήταν πιθανώς το Book of Kells ή 3ο βιβλίο του Ιωάννη της Αποκάλυψης. Αυτό γιατί αυτές οι σελίδες του Ευαγγελίου του Ιωάννη έλειπαν από το Book of Kells; Ήταν η κλοπή μια «εσωτερική εργασία", επειδή προσπαθούσαν να προστατεύσουν την ειδωλολατρική ρωμαϊκή εκκλησία; Αυτό που λείπει έχει τεθεί και πάλι στο βασιλιά της  Βίβλου των βασιλέων ». Στην πραγματικότητα, ότι έχει αφαιρεθεί από τα βιβλία και τις γραφές (μερικά από τα οποία είναι πολύ ενοχοποιητικά εναντίον της εκκλησίας) έχουν τεθεί και πάλι στο βασιλιά της  Βίβλου  των βασιλέων ». Ο Ιησούς ανακρίθηκε εσκεμμένα,ο Πέτρος τότε είχε αποδείξει ένα σημείο για σήμερα. Οι κρυφές γραφές και το σημείο, ο Ιησούς ήθελε να περιγράφεται με περισσότερες λεπτομέρειες  από τον  Columba JAH της Iona και Book of Kells στις  σελίδες, που προέρχονταν παρακάτω.
ΠΗΓΗ και  έμπνευση:
Columba της Iona και Book of Kells
Βασιλιάς της Βίβλου των βασιλέων »
Περισσότερα άρθρα σε hannahmichaels.wordpress.com.          http://hannahmichaels.wordpress.com     AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HANNAHMICHAELS.WORDPRESS.COM.:CORFIATIKO.BLOGSPOT.COM.        ΣΧΟΛΙΟ:Αιρέσεις υπάρχουν πολλές.Εδώ βλέπουμε και διαβάζουμε για μια καινούρια Ιρλανδική αίρεση που αναφέρεται σε χαμμένο κομμάτι του βιβλίου της που περιγράφει λεπτομερέστερα τα 4 Ευαγγέλια και την ζωή του Χριστού.Μέσα σε όλα υπάρχουν και οι προφητείες όπως συμβαίνει σε κάθε θρησκεία και αίρεση.Η συγκεκριμένη αίρεση δείχνει να προέρχεται από την τότε Ρωμαιοκαθολική εκκλησία της Σκωτίας και να είναι στο στυλ του Νοστράδαμου ή ακόμα και του Μοναχού των Καθολικών Μαλαχία.               http://corfiatiko.blogspot.gr/2013/08/columba-book-of-kells.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου