Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Απόσπασμα από το βιβλίο αδικημάτων του ΑΤ Καρυών.

Molotov Esfigmenou
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας του ρασοφόρου να κρατά την βόμβα μολότωφ στο χέρι και της δεύτερης να την πετά, ἐγινε  μεγάλη προσπάθεια από κάποιους υποστηρικτές των καταληψιών να υποβαθμιστεί τό γεγονός ότι διέπραξαν  κακουργήματα.
Παράλληλα επιχείρησαν να παραπλανήσουν λέγοντας ότι δήθεν η φωτογραφία ήταν πλαστή.
Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου (υφισταμένη την κατάληψη και εδρεύουσα προσωρινώς στις Καρυές) ζήτησε, όπως είχε δικαίωμα να το κάνει, από το αστυνομικό τμήμα Καρυών απόσπασμα από το βιβλίο αδικημάτων σχετικά με τα γεγονότα και τις κατηγορίες που βαραίνουν τους καταληψίες.
Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα το μέγεθος του φανατισμού και της παράνοιας των ανθρώπων αυτών που δεν διστάζουν να διαπράξουν εγκλήματα.
(Στο όνομα τίνος άραγε;).
Η δικαιοσύνη ήδη έχει ἐπιληφθεί του θέματος τόσο ως προς τους διαπράξαντες όσο και προς τους ηθικούς αυτουργούς που τους κατευθύνουν.
Αναμένεται από την Ελληνική Κυβέρνηση η ἀνάληψη των ευθυνών Της και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών Της απένατνι σε ένα Άγιον Όρος το οποίο εκατό χρόνια μετά την ενσωμάτωσή του στον Ελληνικό κορμό βιώνει την απόλυτη απαξίωση και εγκατάλειψη  και υποβαθμιζόμενο  περιφρονείται καθημερινά.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
esf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου