Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: η αντίστροφη μέτρηση για την οικονομική κατάρρευση έχει αρχίσει, τα πάντα έχουν τεθεί σε θέση για την σφοδρή καταιγίδα που πλησιάζει.


Οι κεντρικοί τραπεζίτες της  κυβέρνησης  των ΗΠΑ έχουν αναλάβει τον έλεγχο της Αιγύπτου. Ελέγχουν τη στρατιωτική δύναμη  δίνοντάς τους ενίσχυση, που ελέγχουν τη Σαουδική Αραβία που υποστηρίζει τις αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις. Αυτό ήταν,θα αναλάβουν να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο και μια δικτατορία στην Αίγυπτο για την προστασία του αμερικανικού δολαρίου ως αποθεματικό νόμισμα. Η οικονομική κατάρρευση πλησιάζει γρήγορα αυτό το φθινόπωρο. Τα πάντα έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τη σφοδρή καταιγίδα που πλησιάζει.

         Είναι η επιβράδυνση στην προσφορά του χρήματος, σηματοδότηση για άλλο ένα κραχ;
         Σύμφωνα με την αυστριακή θεωρία του οικονομικού κύκλου, όταν μια κεντρική τράπεζα επιβραδύνει την εκτύπωση χρήματος της, που έχει τροφοδοτήσει , χειραγωγείται έκρηξη της χρηματιστηριακής αγοράς, η χρηματιστηριακή αγορά είναι πολύ ευάλωτη σε μια συντριβή.Ο  Murray Rothbard στη Μεγάλη Ύφεση [βιβλίο] της Αμερικής  εξήγησε πως αυτό συνέβη πριν από τον Οκτώβριο με το  κραχ του 1929:             http://www.lewrockwell.com/2013/08/robert-wenzel/stock-market-crash-just-ahead/



    Είναι γενικά παραδεκτό ότι η μεγάλη έκρηξη της δεκαετίας του 1920 άρχισε γύρω στον Ιούλιο του 1921, μετά από ένα χρόνο ή περισσότερο έγινε η απότομη ύφεση, και έληξε περίπου τον Ιούλιο,του  1929.
          Η παραγωγή και η επιχειρηματική δραστηριότητα άρχισαν να μειώνονται τον Ιούλιο του 1929, αν και το περίφημο κραχ ήρθε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.       http://beforeitsnews.com/economy/2013/08/warning-the-countdown-to-the-economic-collapse-has-begun-everything-is-being-put-into-place-for-the-fierce-storm-that-is-approaching-2546926.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS ΚΑΙ ΤΟ JEWROCKWELL    :                Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου