Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ο Αγιορείτης Ηγούμενος Αλέξιος για τα σημερινά γεγονότα ! Εξαιρετικό!!

Κήρυγμα στην ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Μετόχι της Ξενοφώντος , γέροντα Αλέξιου .

Orthodoxia ellada online

5 σχόλια:

  1. Γιατί γράφετε ψέματα στους τίτλους ( Ο Αγιορείτης Ηγούμενος Αλέξιος για τα σημερινά γεγονότα ! Εξαιρετικό!! ) ? Είναι σωστό αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της ξενοφώντως κιόλας, άρε απιθανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΠΡΟΦΗΤΟΛΟΓΟ.
    Διαβάζω σήμερα σε ένα ιστολόγιο αυτό το ποίημα:
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/10/v-eo-aio-ovi-vo.html

    Βρίσκω πολύ ωραίο το γεγονός ότι ο κόσμος ψάχνει στο διαδίκτυο τις προφητικές πηγές και τις μελετά. Όμως εδώ, τώρα περιμένουμε ένα αντίστοιχο γεγονός με τα Ίμια, το μικρό επεισόδιο πού λέγανε πολλοί Άγιοι.
    Το ποίημα αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά, τότε πού θα γίνει η κατάληψη των νησιών μας και θα προκαλέσει και την Ρωσία ώστε να εισβάλλει στην Τουρκία. Τώρα έχουμε ένα μικρό γεγονός. Μέσα στο παραπάνω ποίημα γίνεται μιά νύξη και το αναφέρει κι εκεί πού λέει
    "αλλά και ένα μικρό επεισόδιο, είναι έτοιμη να κάνει"
    Δείτε κι εδώ:
    Τα γεγονότα είναι πολύ κοντά!!! αυτά θα κάνει τώρα ο τούρκος και μετά... | Μόρφου Νεόφυτος
    https://www.youtube.com/watch?v=QsUAaZlmoFI&t=4s

    Ουσιαστικά θα έχουμε δύο προκλήσεις από τους απέναντι. Στην πρώτη λέγεται ότι θα γίνει με τους σημερινούς κυβερνήτες στην Τουρκία. Όταν γίνει αυτό το επεισόδιο. Η άλλη πρόκληση , η μεγάλη θα γίνει με την άλλη κυβέρνησή τους, αυτήν πού θα κυβερνήσει μετά τον Ταγίπ.
    Ενδιάμεσα αυτών των επεισοδίων θα ζήσουμε αποκαλύψεις στην βουλή, πείνα, ασθένεια, δραχμή, πολιτειακή ανωμαλία πού έλεγε ο π. Ιωσήφ Βατοπεδινός κι ο π. Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης καί στο βάθος τα πολεμικά. Εμείς εκεί καταλήγουμε διασταυρώνοντας όλες τις προφητείες.
    Τώρα άν ο καλός Θεός μάς ετοιμάζει άλλες εκπλήξεις ή άν υπάρξει τόσο πολύ προσευχή και μετάνοια από τον Ελληνικό λαό, τότε θα λέμε ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ κι όχι Κύριε ελέησον!!!

    Δείτε κι εδώ:
    Είναι ένας αξιόλογος δημοσιογράφος και λέει γιά το μικρό επεισόδιο όπως το ξέρουμε.
    Εδώ το βίντεο:
    https://www.youtube.com/watch?v=RIvgZLAcWy0
    Μπορεί να συμβεί, σίγουρα θα συμβεί αλλά δέν ξέρουμε πότε ακριβώς.
    Εκείνο πού εμείς ξέρουμε είναι ότι κάτι άλλο περιμένουμε γρήγορα. Εκείνο το γεγονός είναι πού φοβόμαστε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα εσεις ενα Χριστιανικο μπλοκ αντι να μας ενημερωσετε ,θα το μαθετε απο μας οτι ο Αλεξιος εχει πεσει σε αιρεση εχει γινει το δεξι χερι του Βαρθολομαιου και εχει επιτελέσει μιαρα συλειτουργα με σχισματικους ουκρανους αλλα και εχει συμπροσευχηθει με αιρετικους παππικους στο βελγιο σε εσπερινο σε μονη κτλ Τι Κυρηγμα μπορεί να ειναι ωφελιμον απο αυτον τον δυστυχη αυτος ειναι για να δεχτεί κυρηγμα απι καποιον αξιο Χριστιανο μηπως μετανοησει ο ταλαιπωρος .Αυτα αν τα ξερετε και τον προωθειτε εχετε ευθυνη και θα χασετε τους Χριστιανους πουωσας παρακολουθουν αν αντιληφθουν οτιτους εμπαιζετε.Βαζω καλο λογισμό οτι δεν το γνωριζατε και θα φανει απο δω και περα οφειλετε ομως συγνωμη στους φιλους του σαιτ. για αυτην την αδικαιολογητη αγνοια η αλλιως ανοιξτε τα χαρτια σας Τωρα να παιζετε στο νιπτω τα χειρας μου σας θυμιζω απλα την τυχη του Πιλατου. Φευ σεοποιον κανει φιλο και τον Χριστο και τον αντιθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή