Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Σάλος με τον Ιερέα -YouTuber στο ΡΕΘΥΜΝΟ! Στοργή και διάκριση επέδειξε ο δεσπότης! ΕΥΓΕ!

 Ακόμη μία ευκαιρία φαίνεται ότι δίνει ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ.κ. Πρόδρομος Ξενάκης στον «αντάρτη» ιερέα.












Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε μέσο και κάθε περιθώριο για τον κληρικό ο οποίος δηλώνει ότι είναι αποτειχισμένος και δεν μνημονεύει τον επίσκοπό του μετά τη Σύνοδο στο Κολυμπάρι

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα ενόψει του εορτασμού της Παναγίας της Ελευθερώτριας τα εξώδικα και την παρέμβαση της αστυνομίας ο Μητροπολίτης φάνηκε διατεθειμένος να δώσει άφεση, αρκεί και ο ιερέας να έχει μετανοήσει ειλικρινά.

Όπως έχει γράψει ήδη το neakriti.gr το οποίο αποκάλυψε το όλο το θέμα, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου πλησίασε κατά τον εσπερινό της παραμονής της εορτής τον ιερέα και στο τέλος του άπλωσε κλάδο ελαίας. Ο ιερέας φάνηκε να συγκινείται από τα λόγια αγάπης του Μητροπολίτη και δέχτηκε να μεταβεί στην Μητρόπολη για να κάνουν οι δυο τους μία συνάντηση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ωστόσο στην περίπτωση αυτή τα περιθώρια είναι στενά, ή ο ιερέας θα μνημονεύει τον Επίσκοπο και θα πάψει μέσω τον κοινωνικών δικτύων να απευθύνει «φλογερούς» λόγους ή αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται πως η όποια αντιδικία των τελευταίων ημερών μεταξύ του εφημέριου της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Ανω Καλλιθέα Ρεθύμνου, πατέρα Εμμανούηλ και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Προδρόμου φαίνεται να έχει αίσιο τέλος, μετά την χθεσινοβραδινή παρουσία του κ. Προδρόμου στην ακολουθία του εσπερινού.

Σάλος με τον Ιερέα -YouTuber στο ΡΕΘΥΜΝΟ! Στοργή και διάκριση επέδειξε ο δεσπότης! ΕΥΓΕ!

Μιλώντας για πρώτη φορά πρόσωπο με το πρόσωπο μητροπολίτης και ιερέας, ο κ. Πρόδρομος ξεκαθάρισε πως η εκκλησία δεν είναι κανενός και πως άβατα στην εκκλησία της Κρήτης δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν.

Αναφερόμενος επίσης στις προκλητικές αναφορές των προηγούμενων ημερών, στο έγγραφο για αστυνομική παρουσία στον εσπερινό και στο εξώδικο, ο κ. Πρόδρομος εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει συγχωροχάρτι και χωρίς εκπτώσεις, όπως είπε, στα εκκλησιαστικά θέματα να συμπορευτούν.

Σάλος με τον Ιερέα -YouTuber στο ΡΕΘΥΜΝΟ! Στοργή και διάκριση επέδειξε ο δεσπότης! ΕΥΓΕ!

Αρχικά πάντως η ατμόσφαιρα ήταν «ηλεκτρισμένη» αφού κατά την είσοδο του Επισκόπου στον ιερό ναό, ο 49χρονος κληρικός κάλεσε όσους πιστούς υποστηρίζουν το κήρυγμα του, να αποχωρήσουν, όπως είπε, από τον χώρο για να μην μιανθούν, όπως και έκανε μερίδα των πιστών προκαλώντας την δυσαρέσκεια των υπολοίπων.

Σάλος με τον Ιερέα -YouTuber στο ΡΕΘΥΜΝΟ! Στοργή και διάκριση επέδειξε ο δεσπότης! ΕΥΓΕ!

vimaorthodoxias.gr

1 σχόλιο:

  1. Και δω παρουσιαζετε αλλον αιρετικο υπο καθαιρεσιν δεσποτη οτι ταχαμ εκανε αγαπη στον αγωνιστη ιερε απου σωστα τον πεταει εξω εφαρμοζοντας τους αποστολικους κανονεςκαι τους συνοδικους .τωρα το ειδα. Αλλα μετα βγαζετε και τον Γεροντα Γαβριηλ και αλλους αγωνιστεςκαι ολα τα χει ο μπαξες απο οτι βλεπουμε.ΔΙΑΛΕΧΤΕ ποιους προωθειτε τους ιερειςτου Θεου η τους νεοταξιτεε μασωνους που πολεμουν τον Χριστο και ποιος πιστούς θελετε αναγνωστες ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή