Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Αντίχριστος και η μοίρα της Ρωσίας: Το 2024 είναι το τελευταίο έτος στην προφητεία του Ιωάννη της Κρονστάνδης.

 

Ο Ιωάννης της Κρονστάνδης είναι ένας διάσημος προφήτης. Προέβλεψε την εποχή της αναγέννησης της Ρωσίας. Ο Ιωάννης υποστήριξε ότι ο ρωσικός λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Ρωσία είναι το στήριγμα του Θρόνου του Κυρίου και όλοι πρέπει να ευχαριστούν τον Θεό που γεννήθηκαν Ρώσοι.

Οι βασιλιάδες τον εμπιστεύτηκαν.

Στα τέλη του 19ου αιώνα λήφθηκε η απόφαση για την ανέγερση Ορθόδοξης Εκκλησίας της Βαρσοβίας. Ως συνήθως, ξεκινήσαμε τη συγκέντρωση χρημάτων. Όταν ο πατέρας Ιωάννης το έμαθε αυτό, είπε:

"Βλέπω με πικρία την κατασκευή αυτού του ναού. Αλλά αυτές είναι οι εντολές του Θεού. Όχι πολύ μετά την κατασκευή του, η Ρωσία θα πλημμυρίσει με κόκκινα ποτάμια και θα διαλυθεί σε πολλά βραχυπρόθεσμα ανεξάρτητα κράτη. Και η Πολωνία θα γίνει ελεύθερη και ανεξάρτητος."

Η εφημερίδα "Russian Vedomosti" έγραψε σχετικά. Όταν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι διάβασαν την πρόβλεψη, η κυκλοφορία κατασχέθηκε και καταστράφηκε, αλλά ο Τσάρος Αλέξανδρος Γ' κατάφερε να μάθει τα πάντα.

 Ο Ιωάννης της Κρονστάνδης απολάμβανε μεγάλη εξουσία, έτσι ο βασιλιάς αποφάσισε να εγκαταλείψει την κατασκευή του ναού. Ωστόσο, ο προφήτης επέμενε στην κατασκευή, πιστεύοντας ότι αυτό ήταν το θέλημα του Θεού. Ο ναός ανεγέρθηκε το 1912, αλλά λίγα χρόνια αργότερα η προφητεία άρχισε να γίνεται πραγματικότητα.

Στα μέσα της δεκαετίας του 20 του εικοστού αιώνα, ο καθεδρικός ναός καταστράφηκε και αυτό έγινε από τις πολωνικές αρχές, οι οποίες πίστευαν ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν σύμβολο της ρωσικής κυριαρχίας στην Πολωνία...

Τρομακτικά ραντεβού.

Μια μέρα, ένας πρεσβύτερος εμφανίστηκε στον Ιωάννη και αποκάλυψε το μέλλον.

"Ο πρεσβύτερος με σταύρωσε και ένιωσα ανάλαφρος και χαρούμενος. Σταυρώθηκα επίσης. Ξαφνικά ο τοίχος χάθηκε. Εικόνες του μέλλοντος έλαμψαν μπροστά μου", έγραψε ο πατέρας Johnann λίγο πριν πεθάνει.

Είδε τον θάνατο του Τσάρου, πόλεμο, επαναστάσεις, διωγμούς της Εκκλησίας, κατεστραμμένα μοναστήρια, μια γενιά αθεϊστών και μετά άλλον πόλεμο. Τα οράματα τον τρομοκρατούσαν, προμηνύοντας τρομερές δοκιμασίες για τη Ρωσία, ανθρώπους με κόκκινα ρούχα, που κουβαλούσαν ένα αστέρι με τον Σατανά στο κεφάλι τους, περικυκλωμένοι από δαίμονες.

Ο Ιωάννης της Κρονστάνδης είναι ένας διάσημος προφήτης.  Προέβλεψε την εποχή της αναγέννησης της Ρωσίας.-3
"Βλέπω τον θρόνο του. Γύρω από το θρόνο σε τρεις σειρές, καίγονται κεριά από ρητίνη, και πάνω του κάθεται ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης με έντονο κόκκινο μοβ. Στο κεφάλι του είναι ένα χρυσό και διαμαντένιο στέμμα με ένα αστέρι. Ρώτησα τον γέροντα - ποιος είναι Αυτός; Και απάντησε - αυτός είναι και υπάρχει ο Αντίχριστος».

Ο γέροντας κατονόμασε πολλές ημερομηνίες - 1914, 1917, 1922, 1930, 1933, 2024.

Το τι θα μας φέρει η επόμενη χρονιά είναι άγνωστο. Τα μηνύματα του μεγάλου πατέρα Ιωάννη δεν έχουν διασωθεί. Το τελευταίο πράγμα που έγραψε ο μάντης: "Όλα τελειώνουν, και ο καιρός της αθείας θα τελειώσει επίσης. Οι άνθρωποι θα μοιάζουν να ξυπνούν από ένα μαγεμένο όνειρο. Και πάλι ένας ορθόδοξος βασιλιάς θα εμφανιστεί στη Ρωσία. Με τις προσπάθειές του, ο ο κόσμος θα ενωθεί και θα πάει ενάντια στον Αντίχριστο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να ελπίζουμε για το καλύτερο.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου