Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η αστυνομία στο Ισραήλ προετοιμάζετε για τον ερχομό του Μεσσία(Αντίχριστος)!!!

ΣΧΟΛΙΟ : Ένα ακόμα δημοσίευμα από τις ΗΠΑ που έχει όμως Ισραηλινές πηγές,περί του Μεσσία-Αντίχριστου.Στην Ελλάδα ήδη ζούμε την προδρομική εποχή του Αντίχριστου,αφού οι κάρτες συναλλαγών είναι υποχρεωτικές και θα έχουν σαν συνέχεια την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και το τσιπάρισμα.Μπαίνουμε πλέον σε μεγάλα γεγγονότα και εξελίξεις που όμως προχωρούν αργά και βασανιστικά.
Η ισραηλινή Επίτροπος της αστυνομίας έκανε μια ασυνήθιστη δήλωση λέγοντας ότι οι αξιωματικοί στο Ισραήλ  προετοιμάζονται για τον ερχομό του Μεσσία.
Authorities in Israel say they are preparing for the arrival of the Messiah
Η Roni Alsheikh αναφέρει ότι το τμήμα της προβλέπει μεγάλα πλήθη ανθρώπων όταν ο Υιός του Θεού φτάσει στους Αγίους Τόπους.
«Όταν έρθει ο Μεσσίας, ο καθένας θα θέλει να τον προσεγγίσει, έτσι θα υπάρχει πολύ συσσωρευμένος κόσμος δήλωσε η Alsheikh στο Breaking News Ισραήλ. «Θα είναι ένας χρόνος που θα πρέπει να είμαστε πολύ ισχυροί στο σεβασμό των συναδέλφων μας
Δημοσίευμα από το WND.com αναφέρει:
«Σύντομα, ο Θεός πρόθυμος, θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη λειτουργία ασφαλείας που είναι απαραίτητη κατά την άφιξη του Μεσσία
Κορυφαίος ισραηλινός Ραβίνος ισχυρίστηκε επίσης πριν λίγα χρόνια στους Εβραίους,ότι θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επικείμενη άφιξη του Μεσσία τους. Κάποια ραβίνοι υποστήριξαν επίσης ότι πριν τον ερχομό του Μεσσία, θα έχει προηγηθεί η επούλωση της παράβασης μεταξύ χριστιανών και Εβραίων.
Για τους Χριστιανούς, ο ερχομός του Μεσσία, είναι η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού.
Οι θρήσκοι Εβραίοι είναι πιο ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Μεσσία από ό, τι είναι οι Χριστιανοί ,είπε ο συγγραφέας Markell στο WND.
Οι μουσουλμάνοι είναι  προκαταβολικά πιό έτοιμη για την επιστροφή του Mαχντί τους(12ος Ιμάμης) από ό, τι είναι Χριστιανοί σχετικά με την επιστροφή του Ιησού. Αυτό δείχνει την οικτρή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η εκκλησία.
Ο Markell επισήμανε σε διάφορα σημεία  πώς οι Εβραίοι ηγέτες ετοιμάζονται για την άφιξη του Μεσσία και την κατασκευή του τρίτου ναού,
Οι Σανχεντρίν έχουν παραγγείλει τις «Κόκκινες δαμαλίδες» απαιτούνται για τους τελετουργικούς σκοπούς, που προβάλλονται στους Αγίους Τόπους.
Η κατασκευή ενός βωμού, για τη χρήση σε υπηρεσίες θυσιών.
ΚΑΙ 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΟUR NEWS WIRE KAI TO WND : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου