Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

To υπερηφαίστειο Paektu στη Βόρεια Κορέα μπορεί να εκραγεί και να προκαλέσει παγκόσμια καταστροφή.

ΣΧΟΛΙΟ : Στην Ευρώπη είχαμε το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ,που ερμηνεύτηκε από τον αείμνηστο Μητροπολίτη Αυγουστίνο Καντιώτη και τον Άγιο Πασ'ί'σιο ότι ήταν η 3η Σάλπιγγα της Αποκαλύψεως και το 2011 είδαμε κάτι αντίστοιχο στον Ειρηνικό ωκεανό με την καταστροφή των πυρηνικών αντιδραστήρων στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας ,μετά τον μεγάλο σεισμό.
Είδαμε επίσης την έκρηξη του ηφαιστείου Α'ι'φαλγουόκιλ στη Β.Ιρλανδία και τώρα βλέπουμε ότι κάτι αντίστοιχο πάει να συμβεί στα σύνορα Β.Κορέας -Κίνας.Και αυτό αναφέρεται στην Αποκάλυψη,πριν ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.
Το πιο θανατηφόρο υπερ-ηφαίστειο στη Β.Κορέα Paektu,είναι πάλι ενεργό και αν εκραγεί μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια καταστροφή,που όμοιά της δεν έχει παρατηρηθεί για χίλια χρόνια.mount paektu eruption, mount paektu, mount paektu supervolcano eruption, supervolcano eruption, Mount Paektu supervolcano in North Korea is set to erupt and cause a global catastrophe. The question is when.

Το ενεργό ηφαίστειο είναι υπεύθυνο για μία από τις πλέον θανατηφόρες εκρήξεις στην ιστορία του ανθρώπου και οι ειδικοί πιστεύουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται .
Το 9.000 ποδιών γίγαντας- ηφαίστειο, βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ της Βόρειας Κορέας και της Κίνας, είναι η υψηλότερη κορυφή της Κορεατικής Χερσονήσου.
Το όρος Paekdu δεν είναι μακριά από την περιοχή που η Βόρεια Κορέα  διεξάγει τις δοκιμές των πυρηνικών βομβών.
Είναι τόσος ο φόβος που υπάρχει στη Β.Κορέα,που για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με τη Δύση,αφού προσκάλεσε επιστήμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ για να μελετήσουν το ενεργό ηφαίστειο.
Τώρα, νέες μελέτες δείχνουν ότι η έκρηξη θα μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερο θείο στην ατμόσφαιρα, από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα. Σε αντίθεση με προηγούμενες εκτιμήσεις, η έκρηξη θα φέρει εξαγωγή μεγάλου όγκου  μέχρι 45 μεγατόνους του θείου στην ατμόσφαιρα.
Το Βουνό Paektu κάποτε υποβλήθηκε σε μία από τις πιο καταστροφικές εκρήξεις στην ιστορία, το 946 μ όταν ξέσπασε τόσο ισχυρά, που σχηματίστηκε μια Καλντέρα πέντε χιλιομέτρων  στη κορυφή που παρήγαγε αρκετή στάχτη, που έφτασε μέχρι την Ιαπωνία σχεδόν 1.100 χλμ μακριά.

http://strangesounds.org/2017/01/mount-paektu-supervolcano-eruption-global-catastrophe-video.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου