Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Πώς θα λειτουργήσει η λοταρία με τα δώρα για τις αποδείξεις και το πλαστικό χρήμα.

ΣΧΟΛΙΟ : Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έχει ξεκινήσει και ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει ότι θα μας δελεάζουν με δώρα,λοταρίες και άλλες οικονομικές ελαφρύνσεις για να χρησιμοποιούμε τις κάρτες.
Λεπτομέρειες για τη λοταρία που αναμένεται και θα συνδέεται με τις αποδείξεις και το πλαστικό χρήματα έδωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.Πώς θα λειτουργήσει η λοταρία με τα δώρα για τις αποδείξεις και το πλαστικό χρήμα
Στη λοταρία που θα έρθει, θα συμμετέχουν και οι αποδείξεις που δίνονται αυτή την περίοδο σημείωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου σε συνέντευξη που έδωσε στο «Στο Κόκκινο».
Η κ. Παπανάτσιου ανέφερε ότι μετά την έκδοση της κοινή υπουργικής απόφασης η οποία θα αναφέρει τα επαγγέλματα που θα εγκαταστήσουν υποχρεωτικά POS, θα ακολουθήσει η επόμενη η οποία θα αφορά τη λοταρία, μέσω της οποίας θα μοιράζονται, με διάφορες μορφές, 12 εκ. ευρώ κάθε χρόνο σε όσους χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα.
Σε αυτή τη διαδικασία θα μπουν και οι αποδείξεις από συναλλαγές με πλαστικό χρήμα που έχουν γίνει ως τώρα.
Το θεωρητικό σύστημα έχει ήδη καταρτιστεί και τώρα διαμορφώνεται το τεχνικό κομμάτι πρόσθεσε η κ. Παπανάτσιου.
Ο πολίτης μόλις κάνει τη συναλλαγή θα ξέρει αν κέρδισε. Αν κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα επιπλέον αγορών, όπως ανέφερε, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θα γίνεται εβδομαδιαία ή μηνιαία. Σε αυτές τις κληρώσεις θα μπουν προφανώς οι αποδείξεις που εκδίδονται τώρα.
Τα δώρα αυτά θα δίνονται ως δυνατότητα αγορών για να ενισχυθεί η κατανάλωση. Η σχετική απόφαση θα πρέπει να έχει εκδοθεί ως το τέλος Μαρτίου, υπογράμμισε η υφυπουργός.
http://www.newsbeast.gr/financial/taxes/arthro/2549710/pos-tha-litourgisi-i-lotaria-me-ta-dora-gia-tis-apodixis-ke-to-plastiko-chrima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου