Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, ΧΑΝΕΤΑΙ!

Η ΑΛΩΣΙΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ 

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!



___________Κάποτε ο Τοργκούτ  Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: «Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων»!  

___________Τα  προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν!  Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί! Στη Ρουμανία για πρώτη φορά εξελέγη τις τελευταίες αυτές ημέρες Πρόεδρος της Χώρας μία γυναίκα, που ασπάζεται τον Μωαμεθανισμό. Είναι Μουσουλμάνα!

_________Η Ευρώπη υποφέρει ήδη από τα στίφη των Ισλαμιστών, τα οποία καταφθάνουν με κάθε τρόπο. Κάποια Χώρα αποφάσισε να υψώσει τείχη, για να προασπίσει τα σύνορά της!
________Η κατάσταση όμως είναι εξόχως  τραγική, προκειμένου για την Ελλάδα μας.  Μυριάδες «προσφύγων ή μεταναστών» καταφθάνουν  καθημερινώς στη Χώρα μας με μύρια όσα μέσα! Κάποιες εκατοντάδες τελικά δεν το κατορθώνουν! Πνίγονται στα νερά του Αιγαίου!
________Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, το άφθονο χιόνι και το πολύ κρύο, ανέδειξαν πολύ έντονα το υφιστάμενο κοινωνικό πρόβλημα. Είδαμε τους καταυλισμούς  και την τραγική κατάσταση, που επικρατεί εκεί.  
________Από την άλλη πλευρά άρχισε ήδη ο διχασμός του Λαού μας. Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη.  
________Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες.
________Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου!  Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!  
_________Το γεγονός ετόνισε πολύ εμφαντικά ο νέος Πρόεδρος  την Η.Π.Α. κ. Donald Trump. Στον ενθρονιστήριο λόγο του είπε τα εξής σημαντικά: «Θα εξαλείψουμε την ισλαμική τρομοκρατία τελείως από το πρόσωπο της Γης» (βλ. ΕΣΤΙΑ, 21-22 Ιανουαρίου 2017, σελ. 5).
_________Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται!  Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυρο- ποιούνται!  Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων.
________Το Ελληνικό Κράτος βλέπει απαθώς τα τεκταινόμενα! Και έτσι η Ελλάδα μας χάνεται!
_________Την τραγική κατάσταση με γλαφυρό τρόπο περιγράφει ένας καλός φίλος μας, ο κύριος Παν. Παπ. Από τον Πειραιά. Παρακάτω σας παραθέτουμε την αγωνία της ψυχής του. Εμείς προσυπογράφουμε τις απόψεις του.
Σεβασμιώτατε,
Εν συνεχεία των προηγουμένων επιστολών μου επιθυμώ να Σας εκφράσω την ζωηράν ανησυχία μου εκ του γεγονότος ότι υπό το πρόσχημα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε στίφη ανθρώπων αλλογενών και αλλοθρήσκων, οι οποίοι λαθραία και παρανόμως εισέβαλλαν εις την Ελλάδα, χωρίς καν ταξιδιωτικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ταυτότητα τους- χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού, ο οποίος συντριπτικά διαφωνεί σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις- προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυλετική σύνθεση του Ελληνικού γένους, να του υφαρπάξουν την περιουσία του, δια της δήθεν προστασίας των δικαιωμάτων των παρανόμων εισβολέων, οι οποίοι εισβάλουν, κλέβουν και εγκληματούν κατά συρροήν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, των οποίων τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα ομοιάζει να ωχριούν.
Αυτοί οι πένητες αλλοδαποί και αλλόθρησκοι εισβολείς προσβλέπουν εις την υφαρπαγή του Ελληνικού πλούτου και εις την αλλοίωση των θρησκευτικών πεποιθήσεων και εθίμων, που συνθέτουν την συνοχή του ελληνικού λαού.
Προσέτι, η προωθουμένη δια των ανωτέρω μεθοδεύσεων πολυ-πολιτισμική νέα ταυτότητα των «μοντέρνων» κρατών, τα οποία θα απαρτίζονται από πολίτες πολυμόρφου φυλετικού και θρησκευτικού συνονθυλεύματος, «προαπαιτεί» την επιβολή των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων ασκήσεως αυτών εις όλες τις νέες θρησκείες, που θα απαρτίζουν την νέα Ελληνική κοινωνία ανεξαρτήτως της αριθμητικής και αναλογικής συνθέσεως αυτών.
Αυτές οι μεθοδεύσεις κατατείνουν εις την εισαγωγή και ένταξη των Σατανιστικών θεωριών και του Σατανισμού ως νομίμου θρησκείας στα πλαίσια των «νομίμων» θρησκευτικών ελευθεριών των πολιτών, όπως ήδη εφαρμόζονται σε Πολιτείες των Η.Π.Α.
Από τη στιγμή, που ο Σατανισμός, ο οποίος στηρίζει την διαβολήν, την συκοφαντίαν και την ανηθικότητα υπό διαφόρους μορφάς και προσχήματα υπεισέλθη ως θρησκεία εις ένα κράτος, τότε αρχίζει σταδιακά η κατάλυσις των ηθικών αξιών επί των οποίων έχει δομηθεί ο φωτεινός Ελληνικός Πολιτισμός και Κράτος Δικαίου του Ελληνικού κράτους.
Θέλω να πιστεύω ότι η Ελληνορθόδοξος Εκκλησία θέλει αντιταχθεί πάσει δυνάμει εις τα σκοτεινά αυτά σχέδια και αντιτάξει το ηθικόν και θρησκευτικόν της υψηλό ανάστημα.
Διατελώ
Μετά πάσης Ευλαβίας και Τιμής
Παν. Δ. ΠΑΠ.
Πειραιεύς, 21.01.2017
________Αγαπητοί μου Αδελφοί,
 
_________Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε!  Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας!  Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!
______Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας. Να αγωνισθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο για τη απελευθέρωση της  Πατρίδος μας. Δηλ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! 
________Στο Υπουργείο Παιδείας καί Θρησκευμάτων μετά τον άθεο κ. Φίλη Υφυπουργός τοποθετήθηκε ένας ακόμη πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο κ. Κ Ζουράρις! Να τί έγραψε μια εφημερίδα για το ...σπουδαίο αυτό πρόσωπο: «Ο Ζουράρις είναι η χαρακτηριστικότερη έκφραση της παρακμής, που βιώνει σήμερα ο Ελληνισμός. Ένας υποτίθεται  "πνευματικός άνδρας", ο οποίος δίνει το .....αντι-παράδειγμα, δηλ. το πρότυπο προς αποφυγή, όχι πρός μίμηση ! 'Ενας τύπος, που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν λέτσος, κάτι το τελείως ανάρμοστο για το αξίωμα που κατέχει. Ένας (σημ. δική μας, ΝΕΟΣ!) 77χρονος, ο οποίος αντί να λειτουργεί ως "Νέστωρ " για την ελληνική Κοινωνία, άγει και φέρεται ως έφηβος και μαθητής του λυκείου....Ντροπή και αίσχος. Θλίψη και οργή. ΑΙΔΩΣ ΑΜΦΙ...ΡΙΕ ΖΟΥΡΑΡΙ!» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 21.01.2017, σελ. 32). Αυτό το ΑΜΦΙ....ΡΙΕ παραπέμπει σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ζουράρι για τήν επαφή του με κάποια πόρνη γυναίκα (μιάμιση φορά!) στο Παρίσι καί εν συνεχεία για τη συμμετοχή του σε παρέλαση Gays, επίσης στο Παρίσι κατά την διάρκεια των σπουδών του εκεί, όπου δέχθηκε τις εκδηλώσεις ένος γιγντόσωμου άνδρα των ....250 κιλών! Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!   
________Αντιθέτως, στα Δημόσια Σχολεία της Ρωσσίας η Ελληνική καθιερώθηκε ως υποχρεωτική δεύτερη γλώσσα, ώστε οι μαθητές εκεί θα διδάσκωνται πλέον τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό! 
________Αα ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα μας. Στα Σχολεία της Πατρίδος μας οι μαθητές μαθαίνουν όχι πως να τιμούν τους Αγίους της Πίστεώς μας, αλλά πως να τους ....περιφρονούν!  Να ένα παράδειγμα περί του πως γελοιοποιείται η Ορθόδοξη Πίστη και Διδασκαλία:  Σε διδακτικό βιβλίο της Δ’ Δημοτικού γίνεται λόγος όχι για τι μεγαλείο του Μεγάλου Βασιλείου, αλλά για την ......«μπουγάδα του Αϊ Βασίλη»! Να ένα απόσπασμα:
«Μετά από λίγο βγαίνει (ενν. ο Άγιος Βασίλειος),  στην αυλή ν’ απλώσει την μπουγάδα του. Πρώτα κρεμάει τις κάλτσες του, ύστερα τη φανέλα, το μακρύ του σώβρακο, το σκούφο του, το πουκάμισο και τελευταία το σακάκι του και το παντελόνι του» (βλ. Γλώσσα Δ΄Δημοτικού, β΄τεύχος, σελ. 52).
_______Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας!  Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές!    Έλληνες με ακούτε; Ακόμη και οι εφημερίδες άρχισαν να το τονίζουν! «Δυό χρόνια καθολικής παρακμής», γράφει η ΕΣΤΙΑ (ενθ. ανωτ. σελ 1). Καί συμπληρώνει: «Η παρακμή είναι καθολική και, σε ορισμένα σημεία, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ»! 
________Μιά άλλη εφημερίδα έγραψε: «Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του. Οι Έλληνες έγιναν όλοι σκλάβοι» Και συμπληρωνει: «Ένας Πρωθυπουργός που δεν φοράει  γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πώ καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες  πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι» Αυτά τα φοβερά λόγια τα είπε ένας Σύμβουλος του κ. Ερντογκάν, ο Γιγίτ Μπουλούκ! (βλ. εφημερίδα Μακελειό, 21-22.01.2017, σελ. 5).
________Έλληνες Αδελφοί: «Εγώ είπα και ελάλησα!  Αμαρτίαν ουκ έχω!» Από εδώ και πέρα το κρίμα θα είναι δικό σας.
Αίγιον, 23 Ιανουαρίου 2017
+Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου