Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

«Σώθηκα από τον Άγιο Ραφαήλ για 10 πόντους απόσταση ! »TROXAIO OFF


AgiosRAFAHL
Ο Άγιος Ραφαήλ τής Λέσβου.
«Εγώ ήρθα πρόσφυγας εδώ σ’ αυτό το νησί ( Λέσβος) καταδιωγμένος από τους Τούρκους και για την ΠΙΣΤΗ και την ΠΑΤΡΙΔΑ μου έκοψαν το κεφάλι. Αυτό το νησί σε λίγο θα γεμίσει με πρόσφυγες-περαστικούς. Οι Τούρκοι θα συνεχίσουν να κόβουν κεφάλια μέχρι να πέσει το κεφάλι αυτουνού που θα συναντήσεις αύριο στην Αθήνα ( Ερντογάν ). Τότε, η Iστορία θα αλλάξει σελίδα και οι Τούρκοι θα γίνουν πρόσφυγες.»

Διαβάστε παρακάτω και τήν συγκλονιστική επιστολή αναγνώστη, που θέλει να μοιραστεί μαζί μας το θαύμα που βίωσε από τον Άγιο Ραφαήλ.
 

«Λέγομαι Δημητρόπουλος Παναγιώτης και μένω στον Πύργο της Ηλείας. Ήθελα να γράψω και εγώ ένα μεγάλο θαύμα από τους προστάτες μου, Άγιο Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη.
Σε πρώτη επαφή ήρθα με τους Αγίους από τα 20 σχεδόν χρόνια μου μετά από επίσκεψη στο Μοναστήρι στη Λέσβο. Από τότε άλλαξε η ζωή μου με αναρίθμητα θαύματα προς εμένα και την οικογένεια μου.


Κάθε στιγμή ένιωθα κοντά μου τον Άγιο Ραφαήλ, η παρουσία του σε κάθε βήμα και δυσκολία μου.
Εδώ στον Πύργο η εργασία μου είναι στα φορτηγά ως φορτοεκφορτωτής και μια μέρα εκεί που είμαι σκυμμένος να πάρω ένα δέμα, το μικρό φορτηγάκι έρχεται πίσω μου με φόρα χωρίς εγώ να το βλέπω...
+++++++++++++++++


Μεμιάς ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και γυρίζω να δω τι έχει συμβεί.


Το φορτηγάκι έχει σταματήσει 10 μόλις πόντους από μένα !
Ο οδηγός, που ήταν τρομοκρατημένος, δεν ήξερε που είχε χτυπήσει, γιατί, όπως και ο ίδιος μας είπε μετά, δεν είχε πατήσει καν τα φρένα του και το αυτοκίνητο ήταν σαν να έπεσε πάνω σε τοίχο, ( και χωρίς να υπάρχει βέβαια τοίχος ! )

Εξήγηση δεν υπάρχει για όλα αυτά. Εγώ όμως ξέρω πως ο Άγιος Ραφαήλ ήταν για μια ακόμη φορά εκεί και με φύλαξε από το κακό, γιατί αν με χτυπούσε θα με πέταγε πάνω σε τζαμαρίες και δεν θα είχα ελπίδες.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω αυτό το θαύμα και να το μάθουν και άλλοι. Η Ορθόδοξη Θρησκεία μας είναι ζωντανή και Αληθινή ! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου