Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.

ΕΛΛΑΣ ΣΚΛΑΒΑ Ε.Ε. 
Μικρὸ ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου. Ἀθήνα στὶς 15-1-1989, στὴν αἴθουσα ὁδ. Ζωοδ. Πηγῆς 44, μὲ θέμα: «Ψευδοχριστιανοί»
«…Δοκιμάζει ἡ Φλώρινά μας ἕνα νέον κίνδυνον· και αὐτὸς εἶνε τὸ λεγόμενο «Μακεδονικὸ ζήτημα» ποὺ τὸ προβάλλουν σήμερα οἱ λεγόμενοι Φιλοσκοπιανοί, αὐτοὶ ποὺ κέντρον ἔχουν τὰ Σκόπια, καὶ ὡς ἀράχνη ἔχουν ξαπλώσει τὴν προπαγάνδα τους παντοῦ… Έχουν σύνθημα· «Νὰ φύγουν οἱ ῞Ελληνες ἀπὸ τὴ Μακεδονία»…
Δυστυχισμένη πατρίδα, ποῦ κατήντησες! Τὸ μισὸ Αἰγαῖο τὸ ζητοῦν οἱ Τοῦρκοι· τὴν Κύπρο – τὰ δύο τρίτα (2/3) τὰ κατέχουν πάλι οἱ Τοῦρκοι, ὁ ᾿Αττίλας ὁ φοβερός· τὴν Βόρειο ῎Ηπειρο – δὲν ἐννοεῖ νὰ κάνῃ βῆμα πρὸς τὰ ἐμπρὸς ὁ κατακτητής, ὁ βάρβαρος καὶ ἄπιστος κατακτητής. Ταλαίπωρος πατρίδα ῾Ελλάς… «Διεμερίσαντο τὰ ἱμάτιά» σου, «καὶ ἐπὶ τὸν ἱματισμόν» σου «ἔβαλον κλῆρον» (᾿Ιωάν. 19,24). Μεγάλες ἡμέρες, κρίσιμες ἡμέρες θὰ παρέλθῃ τὸ ἔθνος μας, λόγῳ τῶν ἁμαρτιῶν μας…»

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!
_________Το ζήτημα της αναγνωρίσεως του Κράτους των Σκοπίων είναι σε εξέλιξη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όλα τα σχετικά. Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα οδηγεί τα  βήματά της κατά τρόπο εγκληματικά βάναυσο για την φιλτάτη μας Πατρίδα. Ετοιμάζεται να αναγνωρίσει ένα όνομα παράγωγο της Μακεδονίας! «Δίνουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια», γράφει το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής (17.07.2017. σελ. 1).
________ Ελάβαμε, λοιπόν, ένα εκπληκτικό κείμενο από τον εξαίρετο ‘Ελληνα και Εκπαιδευτικό  της Βορείου Ελάδος, τον κ. Δημήτριο Νατσιό, το οποίο και μας εξέπληξε και μας ανησύχησε! Τώρα, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και ξεπουλάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ,  
  • ήτοι την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, 
  • την Θράκη μας, 
  • τα σπίτια μας αντί πινακίου φακής, 
  • τα λιμάνια μας, 
  • τα αεροδρόμιά μας, 
  • τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ της Φυλής μας, 
είναι καιρός να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να συνέλθουμε! 

Έλληνες Αδελφοί, η Ελλάδα μας χάνεται! Τελειώνει! 

Να μερικά δείγματα της γενικής καταστροφής:

1.     «ΠΡΟΔΟΣΙΑ από τον Γαβρόγλου:  ….Η Κυβέρνηση πυροδοτεί “βόμβα“ στη Θράκη, εξισώνοντας τους Μουσουλμάνους “ιερείς“ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη», γράφει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της (βλ. εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 16.12.2017, σελ. 1η).
      «Δώρο στον Ερντογκάν η εκλογή των Μουφτήδων», διαβάζουμε επίσης στον Αθηναϊκό Τύπο (βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 17.12.2017, σελ. 10).  

2.     «Ασιτία» στο Πανεπιστήμιο: Ακάλυπτοι 8.000 φοιτητές»! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ηθικό ζήτημα στην Εστία του Πανεπιστημίου (ενν. Πατρών) (βλ. εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 16.12.2017, σελ. 1η).

3.     «Στο σφυρί όλες οι κατοικίες ακόμη και για οφειλές 500 ευρώ!» με τους πλειστηριασμούς των ακινήτων για χρέος προς τις Τράπεζες ακόμη και μόλις για το ευτελέστατο ποσόν των 500 ευρώ! (βλ. εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 16.12.2017, σελ. 7). Χίλιες κατασχέσεις την ημέρα έγιναν κατά τον μήνα Οκτώβριο!  Πάνω οι φόροι, κάτω οι μισθοί είναι το έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!
        «Μέσα σε δυό μήνες χάθηκαν 137.641 θέσεις εργασίας!», διαβάζουμε στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ (φ. της 17.12.2017, σελ. 4).
«Η Χώρα δεν μπορεί να γίνει μια απέραντη φυλακή» διαβάζουμε επίσης στην ίδια εφημερίδα (σελ.1)   4.     Παράλληλα ενώ οι Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα, παίρνουν ως επικουρικό επίδομα το αστρονομικό χρηματικό ποσόν των ….30 Ευρώ, η οικογένεια του μικρού Μουσουλμάνου Αμίρ, τον οποίον ο Πρωθυπουργός κάλεσε στο Γραφείο του για να του παραδώσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, εισπράττει μηνιαίως το ποσόν των 2.174 € !!!!!!
           Στην τοπική μας εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» διαβάζουμε:  «Τα νέα μέτρα.....εξαντλούν την Αιγιάλεια της φτώχειας και της ανεργίας» (βλ. φ. της 18.12.2017).
        Επανερχόμεθα στην οικογένεια του μικρού ΑΜΙΡ, αφού οι υπεύθυνοι της εφημερίδος Real News μας βαθμολόγησαν με τον βαθμό μηδέν (0) στη στήλη τους Point system (βλ. φ. της 17.12.2017 σελ. 31). Έγραψαν «με το να χαρακτηρίζετε τους Μουσουλμάνους μετανάστες ως κατακτητές προσφέρετε επιχειρήματα  .......» γράφουν επί λέξει!  Δηλ. κ. Χατζηνικολάου τα στίφη των μεταναστών έρχονται κατά λάθος στη Χώρα μας; Τους διώχνουν από την Πατρίδα τους; 'Η μήπως τους «συσκευάζουν» καί τους αποστέλλουν;  Αφελής δεν είσθε! Αλλά κάνετε τον αφελή!
  •             Το γεγονός, ότι οι παράγοντες της εφημερίδος Real News μας βαθμολόγησαν με τον βαθμό μηδέν δεν σημαίνει τίποτε! Βεβαίως ούτε οι συνεργάτες του κ Χατζηνικολάου διαθέτουν το ΑΛΑΘΗΤΟ! Από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διαβάζουμε: «Ακόμα και η συνήθως στρεβλή εικόνα, που μεταδίδουν τα ελεγχόμενα  ΜΜΕ δεν μπορεί να κρύψει τα σημεία κοπώσεως  στο σώμα της γηραιάς ηπείρου, ούτε τις βαθειές ρυτίδες, που αυλακώνουν το πρόσωπο της Ελλάδος μας, η οποία ....ξεμένει από γηγενή πληθυσμό και εποικίζεται από Μουσουλμάνους» (βλ. φ. της 03.12.201, σελ. 11).  
  •             Εξ άλλου δεν αποτελεί πλέον μυστικό, ότι η Χώρα μας ισλαμοποιείται!  «ΜΟΝΙΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΎΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ....» (Βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 03.12.2017).
  •          Βεβαίως δεν έχουμε προβλήματα ειδικά με την οικογένεια του μικρού αυτού παιδιού! Προβλήματα έχουμε με τα στίφη των Μουσουλμάνων, τα οποία και εισβάλλουν στη Χώρα μας, και απειλούν την εθνική μας οντότητα και απολαμβάνουν μιάς σκανδαλώδους προστασίας απο τις διάφορες Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις. Ναί, αδελφοί μου, η οικογένεια του Amir, τελικά κάθε μήνα εισπράττει όχι 300 ή 400 Euro, όπως υποστηρίζουν οι πολλοί, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (2.174) Euro!!!!
           Ιδού, λοιπόν, και ο αναλυτικός πίνακας! 
 ________Την ίδια ώρα μια δυστυχισμένη -ηλικιωμένη πια- Ελληνίδα Μητέρα, η  οποία εμεγάλωσε δέκα παιδιά πεινάει, υποφέρει, αργοπεθαίνει..... Ιδού η σχετική είδηση:
«Ατελείωτο Γολγοθά ανεβαίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία μεγάλωσε με κόπους και βάσανα τα δέκα παιδιά της και, πρίν από λίγο  καιρό, της έκοψαν το επίδομα πολύτεκνης μητέρας, το μοναδικό εισόδημά της, που της επέτρεπε να εξασφαλίσει τα χρειώδη....» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 5.12.2017, σελ.16) !!!!!!  
Αυτά τα είπαμε στον Υπουργό κ. Πολάκη, αλλά εκείνος  «αγρόν ηγόρασε»!  Ζήτω
             ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

5. Έπειτα, λοιπόν, από όλα αυτά τα παραπάνω εγκλήματα στην δημοσιότητα έρχεται και το θέμα της ονομασίας του Κρατιδίου των Σκοπίων. Εδώ συντελείται μία άλλου είδους ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Όπως φαίνεται συζητούν νά δώσουν το όνομα ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
 

________Το γεγονός αυτό  προκάλεσε αναστάτωση στην ψυχή του Ελληνόψυχου Εκπαιδευτικού κ. Νατσιού, ο οποίος έγραψε το παρακάτω κείμενο. Σας το παραδίδουμε με την υποσημείωση, ότι το προσυπογράφουμε!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ,  ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!
Η ΓΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ!
ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ! 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΕΤΑΙ!

Σας ερωτώ: 
Τι θα κάνετε; Θα τα δεχθείτε όλα αυτά;      

Αίγιον, 18 Δεκεμβρίου 2017

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ  ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου