Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Είναι οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια μέρος της κρίσης του Θεού για την Αμερική;



Προσέξτε τις βιβλικές προειδοποιήσεις για την καμένη γη! Καθώς οι πυρκαγιές συνεχίζουν να καίνε σε όλη την Καλιφόρνια, παρακολουθούμε την εκπλήρωση των αρχαίων προφητειών για τη φλογερή κρίση σε αμαρτωλές πόλεις και κράτη, σε ολόκληρο το έθνος; judgement_fires.jpg

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο ιστότοπος Quayle παρουσίασε ένα άρθρο ANP σχετικά με το όραμα του ευαγγελιστή Dumitru Duduman για τις αμαρτωλές παιδικές χαρές της Αμερικής που ανέβαιναν με καπνό.

 
Όπως παρακολούθησε ο Duduman, η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε με το Λας Βέγκας, τη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα. Η προφητεία τελείωσε με  : "Αυτή η χώρα θα καεί!"
Kάηκαν περίπου  240.000 στρέμματα στην Καλιφόρνια. Οι LA Times ονόμασαν τη φωτιά Thomas, που τώρα καίει για 12 ημέρες, "η μεγαλύτερη και πιο καταστροφική πυρκαγιά της Νότιας Καλιφόρνιας".
Η εφημερίδα ανέφερε ότι αν και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνιας, η αιτία εξακολουθεί να υπόκειται σε έρευνα.
Αλλά οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια μπορεί να είναι μόνο η αρχή των προσεχών κρίσεων στη χώρα. Στο βιβλίο του Racing Toward Judgment που τυπώθηκε το 1975, ο αείμνηστος Ντέιβιντ Ουίλκερσον επεσήμανε ότι οι κρίσεις του Θεού άρχιζαν πάντοτε στις "πύλες εισόδου" των εθνών, τα λιμάνια και τα σημεία εισόδου των μεταναστών.
Για παράδειγμα, ο προφήτης Ιερεμία προειδοποίησε για ανεμοστρόβιλους και βίαιες καταιγίδες στις ακτές πόλεων με λιμάνια.
 
Απλά παρακολουθήστε την καταστροφή αυτή τη χρονιά, όταν οι τροπικές καταιγίδες Harvey και Irma έπληξαν τις πόλεις από την ακτή του Κόλπου και την Ατλαντική ακτή.
cali_firestorm.jpg
"Ιδού, το κακό θα εξέλθει από έθνος προς έθνος και θα μεγαλώσει ένας μεγάλος ανεμοστρόβιλος από τις ακτές της γης". Ιερεμίας 25:32

 
Τώρα που η εστίαση έχει μετατοπιστεί στη Δυτική Ακτή, βλέπουμε τη ματαιότητα των ανθρώπινων προσπαθειών να διατηρήσουν τις πυρκαγιές από το να μετατρέψουν μια εύφορη γη σε καμένη και μαυρισμένη γη. Ο Wilkerson προειδοποίησε ότι καθώς το έθνος συνεχίζει να αγνοεί τα προειδοποιητικά αιτήματα για εθνική μετάνοια, οι κρίσεις του Θεού θα επιδεινωθούν και θα εξαπλωθούν και σε άλλες αμαρτωλές πόλεις.
Σε ένα λατρευτικό ιστολόγιο που γράφτηκε το 2009, ο αείμνηστος ευαγγελιστής υπενθύμισε στους αναγνώστες ότι για 10 χρόνια είχε προειδοποιήσει για χιλιάδες πυρκαγιές που έρχονται στη Νέα Υόρκη.
wildfire_california_on_fire.jpg
"Θα κατακλύσει ολόκληρο το megaplex, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών του New Jersey και του Connecticut", ανέφερε ο Wilkerson. "Οι μεγάλες πόλεις σε όλη την Αμερική θα βιώνουν ταραχές και πυρκαγιές, όπως είδαμε στο Watts, Λος Άντζελες, πριν από χρόνια."Θα υπάρξουν ταραχές και πυρκαγιές σε πόλεις, σε όλο τον κόσμο και θα υπάρξουν λεηλασίες - συμπεριλαμβανομένης της Times Square, της Νέας Υόρκης. Είμαστε κάτω από την οργή του Θεού.«Ο Θεός κρίνει τις αμαρτίες της Αμερικής και των εθνών».

Ο Wilkerson και άλλοι προφητικοί αγγελιοφόροι κοίταξαν πίσω στην ιστορία για να αναφέρουν πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Ρώμη ως παραδείγματα της κρίσης του Θεού με τη φωτιά. Το Λονδίνο τον 17ο αιώνα θεωρήθηκε ως επιχειρηματικό κέντρο των εθνών και ήταν η πιο ευημερούσα πόλη στον κόσμο.

Αλλά όταν ο αθεϊσμός και ο αγνωστικισμός έγιναν δημοφιλείς φιλοσοφίες, ένα πνεύμα ανομίας ανέλαβε και η πόλη γέλασε την ιδέα της κρίσης για την αμαρτία. Ο Θεός έστειλε για πρώτη φορά μια προειδοποίηση στους ανθρώπους με τη μορφή των λοιμώξεων - η πανούκλα  που έγινε γνωστή σαν ο Μαύρος Θάνατος - είχε έως και 100.000 θύματα.

Όταν η πληγή εξασθενεί, οι άνθρωποι αναπνέουν στεναγμούς ανακούφισης, αλλά συνεχίζουν με τους ασεβείς τρόπους τους, αγνοώντας ότι η φωτιά της κρίσης του Θεού σύντομα θα πέσει. Αλλά μια μέρα μια φωτιά από έναν άνθρωπο εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα, και η πόλη,- στεγνώσει μετά από μια αβίαστη εποχή-, ξαφνικά κατακλύστηκε από φλόγες.
Το 1666 πυρκαγιά του Λονδίνου έγινε γνωστή ως το οργισμένο ολοκαύτωμα που κανένας δεν μπορούσε να σβήσει. Με τα χρόνια, η πόλη ξαναχτίστηκε, αλλά ποτέ δεν ανέκτησε την πρώην ευημερία της ή τον τίτλο της σαν «Κόσμημα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας».
Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Quayle- όνειρα και οράματα site-, η Sharp προέβλεψε ένα μεγάλο σεισμόπου θα ισοπεδώσει  την Καλιφόρνια, το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, όπως φαίνεται στο τελευταίο βίντεο παρακάτω.
"Ο Κύριος πρόκειται να φέρει κρίση για το κακό σε αυτές τις πόλεις", είπε. "Θα καούν, είτε πρόκειται για πυρκαγιές, σεισμούς, είτε για πυρκαγιές από τον ουρανό".
Το 1984, όταν ο ευαγγελιστής Duduman είχε παρόμοια οράματα πόλεων και στις δύο ακτές που καιγόντουσαν, ρώτησε τον Κύριο: "Θα κάψει πραγματικά αυτή τη χώρα; Η Αμερική είναι η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο. Πώς θα την κάψει; "
Η απάντησή του ήταν ότι οι ρώσοι κατάσκοποι ανακάλυψαν πού βρίσκονται οι πυρηνικές αποθήκες στην Αμερική.«Όταν οι Αμερικανοί θα σκεφτούν τι είναι η ειρήνη και η ασφάλεια,, από τα μέσα της χώρας κάποιοι άνθρωποι θα ξεκινήσουν να πολεμούν εναντίον της κυβέρνησης.

"Έτσι, η κυβέρνηση θα είναι απασχολημένη με εσωτερικά προβλήματα. Στη συνέχεια, από τον ωκεανό, τη Κούβα, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και άλλες χώρες θα έρθουν και θα βομβαρδίσουν τις πυρηνικές αποθήκες.

«Όταν οι αποθήκες εκραγούν, τότε η Αμερική θα καεί».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου