Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και φέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων.

Στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου θα τελεστεί και φέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου αναφέρεται ότι "η Ιερά Μητρόπολη, ο Δήμος Αμμοχώστου και η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» διοργανώνουν στις 6 Ιανουαρίου 2018 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τους εορτασμούς των Θεοφανείων στην πόλη της Αμμοχώστου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «θα προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου από τις 07:30 -10:30 το πρωί. Γύρω στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην δική μας θάλασσα, στην Γλώσσα, η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο καθαγιασμός των υδάτων».

Για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν, η μεταφορά θα είναι δωρεάν και λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 07.00 για την ελεύθερη Αμμόχωστο από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, για την Λάρνακα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για τη Λευκωσία από το Κέντρο Χειροτεχνίας, ενώ για τη Λεμεσό και την Πάφο τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 06.30 το πρωί από τον Αγιο Γεώργιο Χαβούζας
newsit.com.cy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου