Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Σάλος με το επίμαχο απόσπασμα της χριστουγεννιάτικης εγκυκλίου του Αρχιεπισκόπου!

ΣΧΟΛΙΟ : ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΆ ΚΑΙ ΌΤΙ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ,ΤΟ ΊΔΙΟ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΏΣ ΑΝΤΙΔΡΟΎΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΠΛΈΟΝ ΕΠΙΤΎΧΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΌΦΕΡΤΑ ΣΧΈΔΙΑ,ΤΌΤΕ ΠΛΈΟΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ.

ΈΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΠΡΟΚΆΛΕΣΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΗ ΕΓΚΎΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΌΠΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΌΜΟΥ. 


Η εγκύκλιος διαβάστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς της Κύπρου ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου έκανε αναφορά στο Κυπριακό και στις μεθοδεύσεις της Τουρκίας.Σύμφωνα με το SigmaLive, στην εγκύκλιό του ο Αρχιεπίσκοπος έκανε αναφορά και στους «λεγόμενους μετανάστες», τους οποίους μας στέλνει η Τουρκία.

Το επίμαχο απόσπασμα
«...Σ' αυτά έρχεται να προστεθεί και η απειλή της αλλοίωσης της εθνικής φυσιογνωμίας των ελευθέρων περιοχών λόγω της προώθησης εκ μέρους της Τουρκίας μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων, λεγόμενων μεταναστών.

Όλοι αυτοί οι "μετανάστες" δεν έρχονται εδώ μόνο για τα παχυλά επιδόματα, που απλόχερα τους προσφέρουμε.

Έρχονται ή μάλλον αποστέλλονται, για να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική μας ταυτότητα, με ορατό κίνδυνο εκείνον που περιγράφεται στο βιβλίο της Εξόδου "...ήνικα αν ημίν συμβή πόλεμος, προστεθήσονται και ούτοι προς τους υπεναντίους».
newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου