Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Προφητεία της Αγίας Γραφής: το ένα τρίτο όλων των ανθρώπων στη Γη θα καταστραφεί στον επόμενο 3o Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το ερώτημα δεν είναι αν θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος,αφού είναι καταγεγραμμένος στην Αγία Γραφή.Ο πόλεμος αυτός έρχεται και θα είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος πόλεμος που έγινε ποτέ.
Στο βίντεο παρακάτω, ο Irvin Baxter θα περιγράψει πώς, σύμφωνα με μια προφητεία της Αγίας Γραφής, ένας στους τρεις ανθρώπους στη γη θα πεθάνει σε αυτόν τον πόλεμο!


 Η προφητεία βρίσκεται στο κεφάλαιο 9 της Αποκάλυψης, στίχος 15: «Και οι τέσσερις άγγελοι λύθηκαν, που ήταν έτοιμοι για εκείνη την ώρα την ημέρα και το μήνα του χρόνου, για να σκοτώσουν το τρίτο μέρος των ανθρώπων».
Το «τρίτο μέρος των ανθρώπων» θα είναι πάνω από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους! Άλλες μεταφράσεις γράφουν "το ένα τρίτο της ανθρώπινης φυλής", "το ένα τρίτο του συνόλου των ανθρώπων στη γη", "το ένα τρίτο της ανθρωπότητας". Όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Ένας πόλεμος είναι μπροστά μας, που θα εξαλείψει πάνω από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους!
Ο πόλεμος όλων των πολέμων.
Ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος την περίοδο 1914-1918 είχε 8.2 εκατομμύρια νεκρούς.Τον ονόμασαν 
«Ο Μεγάλος Πόλεμος»
 Με την ίδρυση της Κοινωνίας των Εθνών ελπίζαμε ότι αυτό το είδος σφαγής δεν θα συνέβαινε ξανά. Είκοσι χρόνια αργότερα, 52 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.Υπάρχει ένας ακόμα πόλεμος. Δεν θα υπάρξουν ούτε 8 εκατομμύρια νεκροί ούτε 52 εκατομμύρια νεκροί. Αυτός ο πόλεμος που έρχεται θα σκοτώσει 2,2 δισεκατομμύρια, σαράντα φορές τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα είναι ο χειρότερος πόλεμος που έγινε ποτέ.
Τέσσερις μεγάλες προφητείες.
Αποτέλεσμα εικόνας για A War that Originates from the Euphrates River
Υπάρχουν τέσσερις προφητικές εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα που δείχνουν πόσο κοντά είμαστε στον πόλεμο του ποταμού Ευφράτη, αλλιώς γνωστός σαν 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Σχέδιο Ειρήνης για τη Μέση Ανατολή

Στη Γένεση 15:18, ο Θεός σύναψε μια διαθήκη με τον Αβραάμ, επιβεβαιώνοντας ότι η υποσχεμένη γη θα δοθεί στους απογόνους του. Ο Αντίχριστος, σύμφωνα με το Δανιήλ 9: 27, θα επιβεβαιώσει αυτή τη διαθήκη για επτά χρόνια. Μια ειρηνευτική συμφωνία που επιβεβαιώνει τη διαθήκη θα καθορίσει το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει στα Άγια Χώματα και θα σηματοδοτήσει την αρχή των τελευταίων επτά ετών στον Αρμαγεδώνα.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου John Kerry έχει θέσει ως στόχο την 29η Απριλίου 2014 να επιτύχει μια τέτοια συμφωνία ειρήνης μεταξύ των Παλαιστινίων και των Ισραηλινών. «Μια βιώσιμη λύση δύο κρατών είναι ο μόνος τρόπος για τον τερματισμό της σύγκρουσης», είπε, «δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να επιτευχθεί αυτό και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση».
Πριν λίγες μέρες ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να είναι αδιέξοδες.
Μετά από αυτή την απόφαση έρχεται στην επικαιρότητα...
Κατασκευή του τρίτου ναού του Ισραήλ.
Αποτέλεσμα εικόνας για Israel’s Third Temple
II Θεσσαλονικείς 2: 3-4 και Αποκάλυψη 11: 1-2 περιγράφουν ένα ναό που στέκεται στο Όρος του Ναού, τριάμιση χρόνια πριν από τον Αρμαγεδδώνα. Το Ισραήλ επιδοτεί μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν την κατασκευή του Τρίτου Ναού στην κορυφή της Ιερουσαλήμ. Το Ινστιτούτο του Ναού είναι αφιερωμένο στο όραμα της ανοικοδόμησης του Ναού και έχει ήδη δημιουργήσει διάφορα αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν όταν οι υπηρεσίες συνεχίζονται στον Ναό του Ναού.

Προετοιμασία για το σήμα του θηρίου
Αποτέλεσμα εικόνας για the mark of the beast
Η Αποκάλυψη 13: 16-17 περιγράφει το σύστημα ελέγχου που θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Αντίχριστου. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Θλίψης, κάθε άνθρωπος στη γη θα εξαναγκαστεί να δεσμευθεί να υποταχθεί στον Αντίχριστο. Όσοι το πράξουν θα λάβουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό σήμα ή αριθμό που θα τους επιτρέπει να συμμετέχουν στην παγκόσμια οικονομία. Όσοι αρνούνται θα στερηθούν το "προνόμιο" της αγοράς και πώλησης.(Ηδη το σύστημα με τις κάρτες υπάρχει και χρησιμοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο)Ο νόμος REAL ID αναγνωρίζει ότι οι Αμερικανοί παράγουν αναγνωρισμένη ομοσπονδιακή ταυτότητα κατόπιν αιτήματος. Παρά το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα αναβάλει τις κυρώσεις της εφαρμογής, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ανακοίνωσε τη σταδιακή εφαρμογή του νόμου, αρχής γενομένης από τον Απρίλιο του 2014. Ο Νόμος για την Προσιτή Φροντίδα, συχνά αναφέρεται σαν "Obamacare", εφαρμόζει ένα εθνικό σύστημα αναγνώρισης που συγκαλύπτεται μέσα σε ένα "Κόμβο δεδομένων" και "μοναδικό αναγνωριστικό ασθενούς" για την επαλήθευση της επιλεξιμότητας. Παράλληλα, μέσω του Κογκρέσου, στο πλαίσιο ενός νομοσχεδίου μεταρρύθμισης της μετανάστευσης, είναι το "E-Verify", ένα καθιερωμένο καθολικό βιομετρικό πιστοποιητικό που απαιτείται για την ομοσπονδιακή έγκριση για απασχόληση.

Ένας πόλεμος που προέρχεται από τον ποταμό Ευφράτη.
Αποτέλεσμα εικόνας για A War that Originates from the Euphrates River
Οι αναταραχές στη Μέση Ανατολή συνεχίζουν να βράζουν στη Λιβύη, το Ιράκ, την Αίγυπτο και την Ιορδανία. Η Συρία βρίσκεται στα πρόθυρα να επεκταθεί σε έναν πλήρη πόλεμο που θα μπορούσε να περιλαμβάνει τις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η Συρία μπορεί σύντομα να αποτελέσει σημείο ανάφλεξης που θα διαιρέσει την περιοχή κατά μήκος των γραμμών μάχης μεταξύ των Σιτών και των Σουνιτών Μουσουλμάνων. Το Ιράν είναι ένας από τους κύριους εχθρούς της Αμερικής και του Ισραήλ και η Ισλαμική Δημοκρατία έχει γίνει μια από τις σοβαρότερες απειλές για τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή. Καθώς το Ιράν αποκτά ταχέως πυρηνικές ικανότητες, η περιοχή θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνη καθώς αυξάνεται ο αριθμός των χωρών που ασχολούνται με τις πυρηνικές δραστηριότητες. Ο αναπληρωτής διοικητής της Επαναστατικής Φρουράς του Ιράν απείλησε ότι η Τεχεράνη είναι σε θέση να «καταστρέψει κάθε σημείο» στο Ισραήλ. Η Γερμανία θεωρεί το Ιράν σαν δυνητική απειλή όχι μόνο για το Ισραήλ, αλλά και για τις ευρωπαϊκές χώρες.

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος -Η πόρτα εισόδου για τον Αντίχριστο!

Έχουμε πάει πολύ μακριά, κυρίες και κύριοι. Έχουμε πάει πολύ μακριά. Ο καρπός είναι πολύ ώριμος. Η γη είναι πολύ ώριμη στην κακία. Ο άγγελος είναι έτοιμος να βγάλει το δρεπάνι του και να το σπρώξει στη γη και η γη θα καρπωθεί τη συγκομιδή της κακίας της. Ο κόσμος σήμερα είναι τόσο σάπιος όσο δεν ήταν ποτέ. Η μόνη ελπίδα για κάθε είδους ενότητα δεν είναι σε ένα πάρτι, αλλά σε έναν άνθρωπο, και αυτός ο άνθρωπος πρόκειται σύντομα να έρθει. Θα είναι ένας άνθρωπος ιδεολογιών, ένας ειρηνοποιός, ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο Αντίχριστος.

 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CONCERN EDU PATRIOTS: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου