Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Μήπως μπαίνουμε καθαρά στις μέρες εμφάνισης τού Θηρίου ( 666 ) ;TRUMP Naos


Μπορεί η αναγνώριση τής Ιερουσαλήμ ώς πρωτεύουσας τού Κράτους του Ισραήλ  να έχει αναστατώσει τον Ισλαμικό κόσμο αλλά η ιστορική αλήθεια είναι άλλη μιά και η Ιερουσαλήμ υπήρξε ανέκαθεν, χιλιάδες χρόνια τώρα ώς ιερή πόλη καί Εβραϊκή πρωτεύουσα.
Μιά κατάσταση πού όμως διεκόπη το 70μχ με την καταστροφή τής Ιερουσαλήμ καί την επανεγκατάστασή τους πάλι έπειτα από 1878 χρόνια ( τό 1948 )!
Στό μεσοδιάστημα αυτό ξένης κατοχής ήλθαν ώς επιδρομείς Σταυροφόροι, Βρετανοί, Μουσουλμάνοι, Ισλαμιστές, σουνίτες, σιϊτες, Άραβες,κλπ έχοντες σήμερα παράνομα δικαιώματα...
Τις μέρες αυτές η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ και τον Ντόναλτ Τράμπ πάγωσε τον πλανήτη !
Η απόφαση του Ν.Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ εκτός του γεγονότος ότι θα προκαλέσει απρόβλεπτες καταστροφικές συνέπειες όχι μόνο σε όλη την Μέση Ανατολή αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ανοίγει και πάλι την συζήτηση για εκπλήρωση των γραφόμενων της Αποκάλυψης περί δημιουργίας του Τρίτου Ναού από τον οποίο θα αναγγείλει κατά τας Γραφάς ο Αντίχριστος την Παγκόσμια κυριαρχία του στον κόσμο.
Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Τράμπ, ένας βαθιά θρησκευόμενος Χριστιανός ( Προτεστάντης που ανήκει στην ομολογία των Πρεσβυτεριανών) προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια αν και γνώστης της Βίβλου και της Αποκάλυψης του Ιωάννη για τα επερχόμενα...
Ανοίγεται τώρα μόλις ένα ζήτημα το οποίο θα δημιουργήσει συνέπειες σε όλο τον πλανήτη και για όσα χρόνια επιτρέψει ο Χριστός να υπάρξουν άνθρωποι πάνω στην γή !.

THOLOS TROULOS VRAXOY

Ο Θόλος ( κίτρινος τρούλος ) του Βράχου, είναι μέρος ενός συμπλέγματος θρησκευτικής σημασίας για τους Μουσουλμάνους, που περιλαμβάνει επίσης το τέμενος Ομάρ - Αλ Ακσά, και άλλα δευτερεύοντα θρησκευτικά κτίσματα.


Ο Άγιος Παΐσιος, πλέον των άλλων είχε από πολλά χρόνια πριν μιλήσει για τα σχέδια των Σιωνιστών να γκρεμίσουν το τέμενος του Όμάρ στην Άγία  Πόλη και στη θέση του να ανοικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα όπου ο Αντίχριστος θα στεφθεί Βασιλιάς του κόσμου.
‘Ελεγε ο  Άγιος Παΐσιος:

+++++++++++++++

Τελικά οί Σιωνιστές θά εγκαταστήσουν τόν Αντίχριστο εκεί ως Μεσσία. Άκουσα ότι οί Εβραίοι ήδη ετοιμάζονται νά χτίσουν τόν Ναό τού Σολομώντος.
– Γέροντα, οί Εβραίοι, ενώ διαβάζουν τήν Παλαιά Διαθήκη, πώς δέν πιστεύουν στον Χριστό;
– Δεν πας να τό πής αυτό στους Εβραίους; Οι Εβραίοι είχαν ανέκαθεν φανατισμό. Καταλαβαίνουν, αλλά είναι ό εγωισμός πού τους τυφλώνει. Αν πρόσεχαν λίγο, δεν θα παρέμενε εκεί κανένας Εβραίος.
– Αυτά πού διάβαζαν, πώς τά ερμήνευαν;
– Πώς τά ερμήνευαν και πώς τά ερμηνεύουν! Τά πνευ­ματικά νοήματα τά κάνουν υλικά. Αυτό λ.χ. πού λέει ό Προφήτης Ησαΐας, «έξανθήσει τά έρημα του Ιορδανού», νά δής πώς τό ερμήνευσαν.
Γιά νά δείξουν οτι άνθησε ή έρημος, γύρισαν κάποιον ποταμό, έκαναν πεζούλια, κή­πους, φύτεψαν μπανανιές, λεμονιές, πορτοκαλλιές, έφτια­ξαν όλο περιβόλια, οπότε λένε «άνθησε ή έρημος»! Όλα έτσι τά ερμηνεύουν.
Ένώ οι λόγοι αυτοί του Προφήτου αναφέρονται στην αναγέννηση του κόσμου μέ τό Άγιο Βάπτισμα, μέ τό λουτρό της παλιγγενεσίας.
– Τώρα περιμένουν τον επίγειο βασιλιά;
– Ναί, τόν Αντίχριστο. Οι Ραββίνοι ξέρουν οτι ήρθε ό Μεσσίας καί οτι Τόν σταύρωσαν. Άφου έχω μάθει άπό ένα πρόσωπο οτι, όταν ψυχορραγεί ένας Εβραίος, πάει ό Ραββίνος καί του λέει στο αυτί: «Ό Μεσσίας ήρθε». Βλέπεις, τους πειράζει ή συνείδηση, γιατί αισθάνονται ένοχοι, αλλά δέν ταπεινώνονται.
– Καί τί κερδίζουν πού τό λένε εκείνη τήν ώρα;
– Τίποτε· απλώς τό λένε, επειδή τους πειράζει ή συνεί­δηση, καί νομίζουν οτι, άφου τό είπαν, είναι εντάξει!…
– Καί οι άλλοι δέν ακούνε;
– Όχι, στο αυτί τό λένε. Ακόμη καί τά Έβραιόπουλα έχουν επαναστατήσει εναντίον τών Ραββίνων.
«Ό Μεσσίας, λένε, ήρθε, ποιόν Μεσσία τώρα εσείς περιμένετε;».
Στην Αμερική μιά ομάδα νέων πού ασχολούνται ιστορικά μέ τήν Αγία Γραφή εκδίδουν ένα περιοδικό, στο όποίο γράφουν: «Ό Μεσσίας ήρθε. Σέ όποιον δέν πιστεύει οτι ήρθε ό Μεσσίας θα στέλνουμε δωρεάν το περιοδικό, ώσπου να πιστέψη. Όποιος πιστεύει να στέλνη συνδρομή, γιά νά το στέλνουμε και σε άλλους, νά πιστέψουν».
– Εβραίοι είναι αυτοί;
– Ναί, Εβραίοι.
– Έγιναν Χριστιανοί;
– Έ τώρα, το οτι πίστεψαν κάτι είναι κι΄αυτό…
– Μπορεί νά υπάρχουν Ραββίνοι Κρυπτοχριστιανοί;
– Ραββίνοι νά είναι Κρυπτοχριστιανοί; Μένει Ραββίνος ό άλλος, άμα γίνη Χριστιανός; Δηλαδή νά διδάσκη στους Εβραίους ότι δεν ήρθε ό Μεσσίας καί, όταν ψυχορρα­γούν, νά τους λέη ότι ήρθε ό Μεσσίας;
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Β’ – «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»
===============
Τι συμβαίνει λοιπόν με τον λεγόμενο Τρίτο Ναό; Για να γίνει κατανοητό πρέπει να υπάρξει μια μικρή ιστορική αναδρομή
Το όρος του Ναού, ή Χαράμ αλ-Σαρίφ (εβραϊκά: הַר הַבַּיִת, Χαρ χαΜπάγιτ, ή הַר הַמוריה, Χαρ χαΜόρια, αραβικά: الحرم القدسي الشريف, αλ-χαράμ αλ κουντσί ασ-σαρίφ ή πιο απλά χαράμ αλ-σαρίφ, κυριολεκτικά: ευγενές βουνό) είναι ένας από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς χώρους στην Ιερουσαλήμ.
Το βουνό αυτό είναι σημαντικός θρησκευτικός χώρος για τους Εβραίους, τους Χριστιανούς, τους Ρωμαίους και τους Μουσουλμάνους. Οι μελετητές της Βίβλου το έχουν ταυτίσει με δύο βουνά, το όρος Μοριά, όπου ο Αβραάμ έδεσε τον Ισαάκ για τον θυσιάσει, και το όρος Σιών, όπου βρισκόταν το οχυρό των Ιεβουσαίων.
Στον Ιουδαϊσμό, το βουνό θεωρείται ως το μέρος το οποίο διάλεξε ο Θεός για να αναπαυθεί η θεϊκή παρουσία. Σύμφωνα με τη βίβλο είναι το μέρος στο οποίο βρίσκονταν οι δύο ιουδαϊκοί ναοί, αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για την εκείθε παρουσία του πρώτου ναού.
Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, ο πρώτος ναός κατασκευάστηκε από τον Σολομώντα το 957 πρό Χριστού ( πχ) και καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 586 πχ
Ο δεύτερος ναός κατασκευάστηκε το 516 από τον Ζοροβάβελ και καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το 70 μετά Χριστόν ( μχ). Σήμερα διακρίνονται σημεία από τα ερείπια του Ιουδαϊκού ναού, όπου έχουν χτιστεί τα τωρινά Ισλαμικά τεμένη. Κατά την περίοδο του δεύτερου ναού ήταν το οικονομικό κέντρο της πόλης. Επίσης, η παράδοση αναφέρει ότι θα κατασκευαστεί και τρίτος ναός. Το βουνό είναι ο πιο ιερός τόπος στον Ιουδαϊσμό και το μέρος στο οποίο στρέφονται οι Εβραίοι όταν προσεύχονται.
Εξαιτίας της ιερότητάς του πολλοί Εβραίοι δεν περπατούν επάνω στο βουνό, από φόβο μην εισέλθουν εκεί που βρίσκονταν τα άδυτα των αδύτων, όπου σύμφωνα με τον ραβινικό νόμο, βρίσκεται η θεϊκή παρουσία.
Για τους Σουνίτες Μουσουλμάνους, το βουνό είναι ο τρίτος ιερότερος τόπος στο Ισλάμ. Το βουνό θεωρείται πως είναι το σημείο από το οποίο μεταφέρθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Μωάμεθ και αναλήφθηκε ώστε να συναντήσει το Θεό.
Μετά την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τους Άραβες το 637 οι Ομεϋάδες χαλίφηδες κατασκεύασαν στο βουνό το τέμενος Αλ-Ακσά και τον Θόλο του Βράχου.
Ο Θόλος ολοκληρώθηκε το 692 μχ. και είναι ένα από τα παλαιότερα σωζόμενα δείγματα ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Ο Θόλος βρίσκεται στο κέντρο του βουνού, περίπου στη θέση όπου σύμφωνα με τη Βίβλο βρισκόταν ο Ναός του Σολομώντος!
Εξαιτίας των διεκδικήσεων τόσο του Ιουδαϊσμού όσο και του Ισλάμ, είναι ένα από τα πιο αμφισβητίσιμους θρησκευτικούς χώρους στον κόσμο. Μετά τις Σταυροφορίες, η μουσουλμανική κοινότητα της Ιερουσαλήμ έχει διαχειριστεί το μέρος ως βακουφικό.
Δεδομένου ότι η περιοχή αποτελεί τμήμα της παλιάς πόλης, η οποία ελέγχεται από το Ισραήλ από το 1967, τόσο από το Ισραήλ όσο και η Παλαιστινιακή Αρχή αξιώνουν την κυριαρχία τους στο βουνό, και παραμένει ένα σημαντικό σημείο τριβής της Αραβο-ισραηλινής διένεξης.
Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το στάτους κβο, η ισραηλινή κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να ελέγχεται από τις Ιορδανικές αρχές ο χώρος με τα δύο Ισλαμικά τεμένη, ενώ εφαρμόζει μια αμφιλεγόμενη απαγόρευση προσευχής σε μη μουσουλμάνους επισκέπτες. Για τους απλούς επισκέπτες του χώρου η κατάσταση είναι δύσκολη, αφού κάθε απόπειρα στοχοποιείται από εξτρεμιστές Μουσουλμάνους που επιτίθενται στους τουρίστες, έτσι γίνεται απαραίτητη συνεχώς η αστυνομική προστασία.
Οι Εβραίοι δεν έπαψαν ποτέ να θέλουν την ανοικοδόμηση του ναού τους. Στην δικιά τους εσχατολογική θεολογία η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Μεσσία.
Στην χριστιανική εσχατολογική παράδοση όμως η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Αντίχριστου και ο νοών νοείτω
Στο Ισραήλ σήμερα πραγματοποιούνται συνεχώς ανασκαφές στο χώρο γύρω από το τέμενος του Ομάρ εξοργίζοντας τους Άραβες που κατηγορούν τους Εβραίους ότι προσπαθούν να «γκρεμίσουν» το τέμενος για να κατασκευασθεί στην θέση του ο Τρίτος Ναός
Οι θρησκευόμενοι Ιουδαίοι συνδέουν την οικοδόμηση του Τρίτου Ναού με την έλευση του «Μεσσία», (που ακόμα περιμένουν).
Οι Ορθόδοξοι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να έρθει πρώτα ο «Μεσσίας», ο οποίος και θα οικοδομήσει το Ναό, ενώ οι Μεμονίδες Ιουδαίοι θεωρούν ότι πρέπει πάντοτε και πριν από την εμφάνιση του «Μεσσία», να γίνονται προσπάθειες για την ανοικοδόμησή του.
Υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες ότι το κτίσιμο του Ναού αποτελεί επιδίωξη και των Μασόνων, οι οποίοι ανυπομονούν να παρουσιάσουν το «νέο» χριστό..(βλ. «Ο ναός της Μασονίας είναι το σπίτι του Χριστού» (Edward Waite, «A New Encyclopedia of Freemasonry and of Cognate Instituted Mysteries: The Rites, Literature and History»,1970) όπως αναφέρει η αξιόπιστη ιστοσελίδα redskywarning
Sύμφωνα με την κρατούσα άποψη, για τους χριστιανούς η ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού θα γίνει από τον «Άνθρωπο της Αμαρτίας», τον επερχόμενο Παγκόσμιο Κυβερνήτη, τον Αντίχριστο.
«Και κατόπιν (ο Αντίχριστος) θα οικοδομήσει το Ναόν στα Ιεροσόλυμα και θα τον ανυψώσει ταχύτητα και θα τον αποδώσει στους Ιουδαίους» (Αγίου Ιππολύτου ΒΕΠΕΣ 6,285).
Οι Προφητείες της Αγίας Γραφής αναφέρουν ότι ο  3ος Ναός στην Ιερουσαλήμ θα κατασκευαστεί εντός των πρώτων 3 1/2 ετών της Θλίψης.
Η κατασκευή αυτού του 3ου Ναού κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης  περιόδου των 3 1/2 ετών θα είναι μια πρωταρχική αιτία της μαζικής αιματοχυσίας, του τρόμου  και του θάνατου που θα προκύψει σε όλο τον κόσμο εκείνη την εποχή.
Το ένα «τέταρτο» της γης θα πεθάνει μέσα σε λίγους μήνες από την «έναρξη» της περιόδου αυτής στα  7 χρόνια, εν μέρει από τον πόλεμο. [Αποκάλυψη 6: 4,8]
«Και βγήκε ένα άλλο άλογο, πυρόχρωμο· και σε εκείνον που καθόταν πάνω σε αυτό επιτράπηκε να αφαιρέσει την ειρήνη από τη γη για να σφάξουν ο ένας τον άλλον· και του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί.
Και όταν άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ζωντανό πλάσμα+ να λέει: «Έλα!» Και είδα ένα μαύρο άλογο· και εκείνος που καθόταν πάνω σε αυτό είχε ζυγαριά στο χέρι του. 
Και άκουσα μια φωνή σαν να έβγαινε ανάμεσα+ από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα να λέει: «Ένα λίτρο σιταριού για ένα δηνάριο, και τρία λίτρα κριθαριού για ένα δηνάριο·και μη βλάψεις το ελαιόλαδο και το κρασί».
Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζωντανού πλάσματος να λέει: «Έλα!»
Και είδα ένα ωχρό άλογο· και εκείνος που καθόταν πάνω σε αυτό είχε το όνομα Θάνατος. Και ο Άδης τον ακολουθούσε από κοντά. Και τους δόθηκε εξουσία πάνω στο ένα τέταρτο της γης, για να σκοτώσουν με μακρύ σπαθί και με πείνα και με θανατηφόρα πληγή και μέσω των θηρίων της γης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου