Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Και πάλι «υπερήφανος» !!!


kalavrytwn tsipras

Βγάζει από το σακούλι του σαν νάναι περιουσία του, πόλεις και χωριά, σύνορα,ποτάμια  και βουνά , και όπου θέλει χαρίζει μη δίνοντας λογαριασμό σε κανέναν !

Τά συγχαρητήρια από τούς ξένους πού δήθεν παλαιότερα εκραύγαζε εναντίον τους, τώρα τον ενθουσιάζουν . Όλοι τον ακούν πιστά ξέροντας πώς αν δεν κάνουν υπακοή και αρνηθούν θα πάνε για εκλογές και θα χάσουν για πάντα καρέκλα, εξουσία, κουτάλα, τιμές και δόξες του λαού.

Και τώρα ήλθε η ώρα να χαρίσει και το αιώνιο ιστορικό όνομα, «Μακεδονία»!
Κι΄έτσι μετά την δημοσία έκφραση «υπερηφάνειάς του» για τους φίλους του ομοφυλόφιλους, νοιώθει και πάλι «περήφανος» ο κ. Τσίπρας τώρα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας…
Πέρασε προφανώς την διοίκηση της χώρας σαν τότε πού βρισκόταν ως «πρόεδρος» στο 11μελές των "περίφημων" σχολείων τών αναρχικών της Γκράβας ( !!!) όπου ως γνωστόν εθήτευσε. Να τον χαιρόμαστε, και «είς άλλα ( χειρότερα ) με τίς υγείες μας…»
 

 
Αμβρόσιος Αιγιαλείας : Πένθιμες καμπάνες για το Εθνικό ξεπούλημα…
«…Ξαφνικά, λοιπόν, αργά χθες το βράδυ, Τρίτη 12 Ιουνίου, ανακοινώθηκε η συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων για το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής μας χώρας.
Της χαρίζουμε το όνομα «Severna Makenonija» (δηλ. Βόρεια Μακεδονία), πράγμα το οποίον επιβεβαίωσε μέσω διαγγέλματός του στον ελληνικό λαό και ο Έλληνας Πρωθυπουργός και μη υπέρμαχος των Ιερών και των Οσίων της Φυλής μας κ. Αλέξιος Τσίπρας!
Δεν μπορούμε, λοιπόν, να μην εκφράσουμε την αγανάκτηση και την οργή μας για αυτή την αρνητική για τη χώρα μας και τον απανταχού Ελληνισμό, εξέλιξη.
Αδυνατούμε να δεχθούμε να χαρίζουν οι Έλληνες κυβερνώντες το όνομα της Μακεδονίας μας σε κάποιο άλλο κράτος.
Οι Έλληνες σε διαδηλώσεις, που πραγματοποίησαν μόλις προ πέντε ημερών σε τριάντα (30) περίπου πόλεις της Μακεδονίας μας, γενικώς της Βορείου Ελλάδος, βροντοφώναξαν: ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Αδυνατούμε, λοιπόν, να δεχθούμε να βαφτίζουν τα Σκόπια Μακεδονικό Έθνος! Να βαφτίζουν επίσης τη γλώσσα τους «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ!».
Αδυνατούμε να αποδεχθούμε αυτό το εθνικό μας ξεπούλημα, δηλ. αυτοί από εδώ και πέρα να ονομάζονται Βόρειοι Μακεδόνες! Με άλλα λόγια απ’ εδώ και εμπρός εμείς δεν θα είμεθα οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ, οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

+++++++++++++++++++
Ξεπουλάμε την μοναδικότητά μας, ξεπουλάμε την ιστορία μας, ξεπουλάμε τον Μέγα Αλέξανδρο, το καμάρι της Φυλής μας, και εφεξής κάποιοι θα μας θεωρούν ως πολίτες της ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
Δέχεσθε, λοιπόν, αυτή, να είναι εφεξής η ΒΛΑΣΦΗΜΗ και ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ μας; Θα δεχθούμε, λοιπόν, αυτή την εθνική ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ; 
Και όμως, η λαϊκή εντολή, όπως αυτή εκφράσθηκε στα τόσα συλλαλητήρια που έγιναν, είναι αντίθετη σε όλα αυτά! Η λαϊκή εντολή, που εκφράσθηκε από τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας και των άλλων πόλεων προσφάτως υπήρξε ξεκάθαρη! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Δεν είναι, λοιπόν, ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ!
Τα εκατομμύρια των Ελλήνων, με πρωτοστατούντες τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες κάθε περιοχής, τα οποία ξεχύθηκαν στους δρόμους, βροντοφώναξαν την αντίθεσή τους στο προδοτικό ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Στην εθνική αυτή εξέγερση ήμασταν από τους πρώτους που ξεσηκώθηκαν εδώ στο Αίγιο, στην ιστορική Βοστίτσα μας! Ακόμη και το Ιερό Λάβαρο της Αγίας Λαύρας είχαμε μεταφέρει στην πλατεία Συντάγματος, στη μεγαλειώδη Σύναξη των Αθηνών!
Σταθερά, λοιπόν, και χωρίς μετεωρισμούς και αμφιβολίες, ο ελληνικός λαός με έργα και λόγια τραγούδησε όσο πιο δυνατά μπορούσε το τραγούδι μας «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η Χώρα...», ώστε να το ακούσουν οι πολιτικοί μας και να μη προβούν στην προδοσία της Πατρίδος μας! 
Δυστυχώς, όμως, η ελληνική Κυβέρνηση είχε διαφορετική άποψη. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις προδοτικές κινήσεις της, αφήνοντας έτσι τους Έλληνες απροστάτευτους από τις ξενικές επεμβάσεις και επιρροές!
Το γεγονός αυτό και μόνο συνιστά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Καθώς αποδείχθηκε πλέον, ο Υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, ενεργώντας κάτω από τις μυστικές οδηγίες και εντολές του Πρωθυπουργού, ξεπούλησε την Μακεδονία μας, αγνοώντας προκλητικά τις θυσίες των προγόνων μας.
Πρέπει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας και η παρέα του να καταλάβουν, έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, τα εξής: 
Πρώτον: Η Ελλάδα είναι μία και ενωμένη και θα παραμείνει πάντα ακέραιη και αδιάσπαστη χώρα!
Δεύτερον: Η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική και αδιαπραγμάτευτη!
Τρίτον: Όταν εκατομμύρια Ελλήνων μιλούν με ένα στόμα και μια φωνή, οι υπηρετούντες τον λαό πρέπει όχι μόνο ν’ ακούν αλλά και να υπακούουν στα κελεύσματά του. Αλλιώς γίνονται προδότες!
Πεποίθησή μας είναι πως οι Έλληνες πρέπει να δείξουμε σ’ όλο τον κόσμο ότι στις μάχες, όταν αυτές αφορούν την Πατρίδα μας, είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά! Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει!
Εξ ονόματος, λοιπόν, όλων αυτών των Ελλήνων, των γνήσιων πατριωτών, που αντιδρούν στις αδικίες, την ξένη κηδεμονία και την ξένη εκμετάλλευση, αποφασίσαμε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, από σήμερα Τετάρτη, 13 Ιουνίου, οι καμπάνες των Ιερών Ναών της πόλεως του Αιγίου να χτυπούν πένθιμα, μόνο και μόνο για να εκφράσουμε δημοσίως ότι η ψυχή μας πενθεί για την συντελούμενη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Οι καμπάνες θα κτυπούν κάθε πρωί από τις 11π.μ. έως τις 11.15π.μ. μέχρι και το προσεχές Σάββατο 16 Ιουνίου!
Αδελφοί μου Έλληνες ξυπνάτε! Η φιλτάτη μας Πατρίδα ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ! ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ!
Σκεφθείτε: Μήπως άραγε οι ΜΕΓΑΛΟΙ της ΓΗΣ, οι οποίοι οικονομικώς πλέον μας έχουν ήδη αιχμαλωτίσει, αλλά και με τα κύματα των μεταναστών συνεχώς μας εκτοπίζουν, μήπως, λέγω θέλουν να μας διαλύσουν;
Μήπως θέλουν να περιορίσουν τα σύνορα της Ελλάδος από τον Ισθμό της Κορίνθου και κάτω, όπως λέγεται; 
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου