Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΑ ΓΕΓΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Γράφαμε στις; 26 Ιανουαρίου 2018 :

Ενα ακόμα εθνικό θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.Η ονομασία του κράτους των Σκοπίων,με επικρατέστερα ονόματα το ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή Nova Makedonia.

Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο με τη συμμετοχή τουλάχιστον 500.000 ατόμων.Χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" στην ονομασία της γειτονικής χώρας, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Ακολουθεί ακόμα ένα συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα της Αθήνας.

Για το θέμα της ονομασίας ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ αύριο θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Τι λένε όμως οι προφητείες πάνω σε αυτό το θέμα;


Ο Άγιος Πα'ί'σιος έλεγε:
"Αφού πρώτα αναγνωριστούν τα Σκόπια,μετά θα διαλυθούν."
"Tην σαύρα να μην την φοβάστε,γιατί δεν μπορεί να σας κάμει τίποτα."
"Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους.Αν έμενε σε μας αυτή η δουλειά θα το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος." Ενώ ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε αναφέρει:
"Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά"
 Τα Δελειατά είναι περιοχή στο Τέτοβο,όπου ζουν οι Αλβανόφωνοι.

 «Ζητούμε από τις σχετικούς διεθνείς παράγοντες, οι οποίοι έχουν εντολή από τον ΟΗΕ να επιλύσουν τη διαφωνία του ονόματος της χώρας μας, να εισακούσουν την πρότασή μας. Το νέο όνομα αντικατοπτρίζει την πραγματική εδαφική συνοχή.
Αυτό είναι «Βαλκανική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία» (Балканска Федеративна Република)», αναφέρει η ανακοίνωση των Αλαβανόφωνων στα Σκόπια που έστειλαν στα μέσα ενημέρωσης.

 

Ο Ιερομόναχος Χρ.Αγγελόγλου έγραφε το 1996;

"Αδερφοί,μας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα!Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν,να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό,γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους,η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδος,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες,ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε δις δραχμές(εκατομμύρια ευρώ),για αγορά αεροπλάνων( όπως η συζήτηση για τα F-15και η αναβάθμιση των F-16;),πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων(Kiowa;) κλπ.

Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται "θερμά επεισόδια"-και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα-αμφισβητούνται τα σύνορά μας (Ερντογάν: Tα σύνορα της καρδιάς μου) τα νησιά μας  (Οι έλληνες έχουν καταλάβει 20 Τουρκικά νησιά στο Αιγαίο,όπως δηλώνουν τα Τουρκικά ΜΜΕ).Οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν 

(το ζούμε πολύ έντονα φέτος).

Ετσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο φαινομενικά κίνδυνο,και ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή.

 Με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί,ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται.Κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να καθιερώσουν το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Αποτέλεσμα εικόνας για καρτεσ πιστωτικεσ
Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός,να ξεσηκώσουν τον λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Ας μην αλληλοκατηγορούμαστε και ας μην αυτοεξοντωνόμαστε σαν λαός και έθνος.γιατί έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας.,όταν θα βλέπουν ότι θα είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να έρθουν να μας σώσουν."


Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά:


"Είδατε τι έπαθε ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία;


Τους μωραίνει ο Θεός και αφού γίνουν ρεζίλι μετά παίρνουν τον δρόμο τους.Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία,το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ.Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν."
 Ενα ακόμα θέμα είναι οι σχέσεις με την Αλβανία και η πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών Κοτζιά στην Κορυτσά,που συζήτησε με τον Αλβανό ομόλογό του θέματα όπως τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα,αλλά και το ζήτημα της Τσαμουριάς.Και σε αυτό το θέμα έχει αναφερθεί ο Άγιος Πα'ί'σιος.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Τσιαλίκης Χρήστος, Υποστράτηγος ε.α., Θεολόγος, Κομοτηνή «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε.
Από εκεί θα έρθει η απειλή.»
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα
πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την
Αλβανία;
Δεν μπορώ να το πιστέψω.»
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.

Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη & Επηυξημένη ΄΄ Μαρτυρίες Προσκυνητών ΄΄ Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας Εκδότης – Συγγραφέας.
Μαθαίνουμε λοιπόν τα παρακάτω: 
 

Η Αλβανία εξοπλίζεται: Η Αυστρία παραδίδει 'έξυπνα' επιθετικά όπλα.

 

Σχετική μνεία  για την νέα προμήθεια του αλβανικού στρατού έκανε στη σελίδα της η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας Όλτα Τζάσκα
Μετά τον εξοπλισμό με πυραυλικά συστήματα της Σερβίας και της  Κροατίας, τώρα και η Αλβανία έχει εισέλθει στην κούρσα εξοπλισμών με σκοπό την πλήρη ανανέωση των τεθωρακισμένων μάχης, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


Μάλιστα, έπειτα από την άφιξη των τεθωρακισμένων οχημάτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνολική ανανέωση των ελαφρών όπλων, ο στρατός αγόρασε από την Αυστρία επιθετικά όπλα για το πυροβολικό.
 
Πρόκειται για εξοπλισμό από τη γνωστή αυστριακή εταιρεία «Hirtenberger AG», η οποία παράγει κανόνια και όλμους, τα πιο ‘δολοφονικά’ στον κόσμο.
Προς το παρόν το Υπουργείο Άμυνας, έχει αγοράσει όλμους διαμετρήματος 60 χιλιοστών, που κρίνονται ιδανικοί για τις ειδικές δυνάμεις και έχουν αποδειχθεί επιτυχείς από στρατούς στον κόσμο.
Εκτός από τον αυστριακό στρατό, ένα από τα πιο γνωστά στρατεύματα του κόσμου που χρησιμοποιεί αυτό το πυροβόλο είναι οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις SAS.
Έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο Αφγανιστάν και ο στρατός ξαναγόρασε όλμους τύπου  ‘Hirtenberger’.
Σήμερα η πολιτική ηγεσία του τόπου,παρέδωσε την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας σε κάποιους Σλάβους,αλλά τα γεγγονότα που διαβάσατε θα βρεθούν σε πλήρη εξέλιξη. 
zenjt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου